25

лечител

преди 3 години

БСП е един тумор който трябва да се изреже. Заедно с десетките разсейки които тровят преднамерено съзнанието на хората.

24

Ей

преди 3 години

Тези 25 процента са ,дето се борят за власт.и цял ден по новините ни агетират да гласуват за тях.много кандидатао.

23

Анонимен

преди 3 години

До Млад SEO специалистТи да не си се помислил за някакъв предприемач или производител? Нищо повече от един измамник не си. Занимаваш се с най-туморната професия в цялата ИТ сфера и заради вас търсачките са станали напълно безполезни и целия уеб се пръска по шевовете от бyлшит и гадни кликбейт реклами.

22

Млад SEO специалист

преди 3 години

А защо хората трябва да се интересуват от политика? Това не е стремеж към щастие. Знаете ли, че ключови думи като "Азис", "Доган", "Пеевски", "Бойко Борисов" имат хиляди търсения в търсачките, докато думи като "как да работим от дома", "идеи за домашен бизнес", "идеи за дребно производство от вкъщи" - стотици, ако не десетки. Докато българинът не почне да вярва, че като стопанин, произовидител, предприемач има по-големи шансове да се замогна, то той няма шанс. Политиците мислят само за себе си.

21

Sk

преди 3 години

Народът е умишлено изолиран, обезсилен да промени нещата. Всички, които лапнат кокала го държат със всякакви средства и на всяка цена!! Това са диктаторите държави като БГ.

20

Bp

преди 3 години

Ама тя битката е винаги за законодателството!! Или казано по_ясно, за това кой да бие тъпана и кой да обира парсата. А пък последните години, кой да си пълни чекмеджетата с к,ю,л,ч,е,т,а,т,а!!

19

Тикволандия

преди 3 години

Достатъчно е човек да е видял едно изказване на Спас Гърневски например, а също и аплодисментите, с които депутатите от управляващото мнозинство посрещаха п'ростотиите, които приказваше от трибуната, за да разбере защо 44-тото Народно събрание имаше толкова нисък рейтинг.

18

Анонимен

преди 3 години

Интересуват се предимно приказвачи и лапачи като тая. Най-ненужните и вредни твари.

17

House M.D.

преди 3 години

Защо да трябва бе, неуважаема другарко Йорданова?

16

Бойха Хрес Спасител

преди 3 години

Много българи не ги бе еня за политиката, докато Аз, не станах глав. сек. на МВР! Оттогава тези българи, активно се включиха в политиката, за да се противят на Моята Особа, защото от край време им беха противни, такива като Мен! Затова и не си завършвах мандатите, а последният, завърших с големи клизми, опъни и напъни и не без помощта на членовете на Доган;))) Затова, истина е, ако искате да Ме нема, бъдете и вие Политици!

15

Истината

преди 3 години

ДА Интерисувам се но не от Българскатазащото още няма добри такива в Бг-я.

14

Анонимен

преди 3 години

И аз самият не се интересувах през изминалите 11 г,та за това ни клати 11 г бившето борче и мутра др Борисов! И след този цирк на пазарлъци и нагло управление.На тези избори ще гласувам! Време е за промяна! Гласувайте българи! Сила и фактор сте!

13

Анонимен

преди 3 години

До 5Интересно как не се възмущаваш, че вече 10 години ни управлява една безпросветна м..утра, нейното появяване по тв денонощно не те дразни, а само това на Мая Манолова, ам7 превключвай канала като я видиш, аз така правя като се появи бб

12

Анонимен

преди 3 години

До сега не бях пропускал избори, но мисля че ще им направя един наказателен вот - т.е. ще пропускаме ход :)

11

Анонимен

преди 3 години

когато крадат като за последно за какво доверие говорим!

10

Анонимен

преди 3 години

Интересуват се, но не останаха граждани за гражданска война - само селяни и цингарлаци.

9

Анонимен

преди 3 години

Е защо да се итересуват ?Те си пият заедно и си разпределят едни канали и пари, а ние глупаците да се вълнуваме уж.Преди 15 години съм бил барман в един ресторант и лично съм го виждал - уж се карат по телевизията, после ядат пият и се прегръщат заедно.

8

Анонимен

преди 3 години

Социолог, а виж и акъла!?Когато българина спре да се интересува основно от политика,значи е дошло нормалното време! Докато времето на политическите заблуди е хранилка за такива социолози..

7

Нормално е...

преди 3 години

...от къде ще му го нбие. И да се смени нещо на върха, корупцията и шуробаджанащината на местно ниво е толкова голяма, че нищо никога не се променя. Може да се сменят лицата отпред, но отзад са едни и същи. Свободата се превърна в свободния, а демокрацията в дискриминация на нормалното. Живота се превърна в оцеляване...така че Да! Никой не се интересува от политика, освен ако не гони някаква изгода!

6

Нормално е...

преди 3 години

защото през последните 20 години няма нито една работеща и адекватна институция в тая държава. Всичко е пропито от корупция от най-ниското до най-високото ниво. Правителството работи единствено в интерес на определени кръгове и групи хора, така че да си подсигуряват участието във властта с години . Българинът се е удавил в отчаяние, нищо не може да направи каквото и да предприеме, което е факт. Цари беззаконието и хаос, всеки се е превърнал в егоист, защото не знае кой..