28

Преполовяване

преди 4 месеца

До Solar Power 24 Тези възхвалители на науката са най-глупави. Като тебе имам предвид. Каква туберкулоза ... Сигурно в Римската империя, когато не е имало ни ваксини, ни съвременно лечение се е преполовявало населението при епидемия от туберкулоза за една-две години. Така ли мислиш? Ха-ха. Не! Само че тогава е имало мъже, а сега само драскачи. Глупостите за преполовяване ще ги приказваш някъде другаде!

27

Наука

преди 4 месеца

До Solar Power Гледай да не прекалиш с вярата в науката. Тя е хубаво нещо, когато е с мярка, обаче при някои хора всичко е без мярка и стигат до гробищата, а бизнесмените, които използват науката за забогатяване, си пълнят джобовете.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Не ви щем отровите. Гнусни отрови! Тровите всички наред безогледно! Кой родител, който има ум ще сложи експериментална ваксина на детето си? Кой заможен човек ще си сложи това менте от първо поколение?

25

уф

преди 4 месеца

Защо посягат на децата? Съвременният американски младеж до 18тата си година получава около70 ваксинации,от което американците не стават по-здрави,напротив. Кога при нормални обстоятеластва организма ще бъде принуден да се бори с толкова много инфекции. Нищо против нямам няколко базови ваксини,но да бутат все повече и повече е лудост.Имунната с-ма се побърква и започва да реагира с автоимунни заболявания,алергии,астма и .н.И сега тази набързо направена ваксина...експериментират си.Каквото стане

24

Solar Power

преди 4 месеца

До Имунолог: А пък възможно е докато станат големи този вирус да мутира достатъчно за да лови и децата точно както разни едри шарки тифове туберколози чуми и т.н.Не знам какъв си имунолог, но аз вярвам на науката и предпочитам науката пред това да се уповавам на това,че човешкия организъм ще пребори всичко или да паля свещи в някоя църква .....

23

Solar Power

преди 4 месеца

Много плюсари и глупаци :) Трябва ни една здрава болест примерно като туберколозата с почти 100% смъртност. Една-две години да се преполови населението и пак ще повярвате в науката :) Точно както преди 100 години.

22

малко история

преди 4 месеца

След втората световна война ,много от нацистките лекари,(тия ,които са експеримрнтирали с хора) отиват да работя в щатски лаборатории.Така е създадена FDA, така са създадени съвременните химични лаборатории на фармацефтичните компании.Идеята е да се химизира цялото производство на лекарства,вкл.витамини и да се създадт лекарства,които да направят хората зависими доживот.Затова се правят медикаменти( вкл.ваксини) с много странични ефекти, а за тях-други такива.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Ваксината е на бионтех, пфайзер само я произвежда

20

Анонимен

преди 4 месеца

Щте пробват през крив макарон долни мутри вън никой неви иска никакви ваксини сложете си вие у *** тия ваксини забрана за всички ваксини

19

Анонимен

преди 4 месеца

"Пфайзер започна да тества ваксината си на малки деца."Алчни за пари, нямат милост нямат сърце!!! Типично за Пфайзер.После и животните ще ваксинират тоест всичко което мърда.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Не им стига да убиват големите, сега са тръгнали след малките деца. САТАНИ!

17

Анонимен

преди 4 месеца

ваксинирахме се от зелените коридори още първите.и двамата бяхме контакти с болен от Ковид в най-заразния период темпер. и кашлица 38.имаме 2 игли и антитела. напълно здрави сме 15 дни след контакта.

16

5678

преди 4 месеца

Те и без това автоимунните заболявания нарастват а сега с тези. Странни ваксини

15

Имунолог

преди 4 месеца

Тези деца са почти неуязвими за корона вирус, а докато порастнат тази болест ще е с нищожна сила.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Сигурно от по бедни държави предоставят децата си за експерименти

13

Анонимен

преди 4 месеца

Ще превръщат децата вДжендари от малки ! Кой има интерес ?

12

Анонимен

преди 4 месеца

Доктор Менгеле пасти да яде, пред тия ....

11

65

преди 4 месеца

Доброволци? Че как може едно дете на 12тод.да реши дали да се ваксинира?

10

демонократ

преди 4 месеца

До Анонимен 6Същите, които водят 4-годишните си деца да започнат джендър-прехода с хормони преди да им направят операция рез пубертета.

9

Майка

преди 4 месеца

Е сега вече ако посегнат на децата ще стане истинска война!