20

Анонимен

преди 3 години

Някой от пишещите да е ваксиниран? Аз, и колегите бяхме ваксинирани с Астра Зенека, всички, освен 3-***, понесохме ваксинацията добре: слаби болки в ръката, малко температура, някой с малко по-високо кръвно. Средната ни възраст е към 50-55 години, работим с множество външни контакти, за една година има само един починал и двама изкарали вируса по-тежко. Дали ще се ваксинираш, или не, е личен избор, но считам, че антиваксърите не са толерантни, напротив агресивно налагат мнението си.

19

Анонимен

преди 3 години

пия сутрин и вечер тромбекс

18

Анонимен

преди 3 години

Повечето над 65 вимат лекарства за разреждане на кръвта като превантивна мярка срещу инфаркт и инсулт.Затова към тях са се ориентирали.Най-малкото взимат аспирин в малки количества всеки ден и хапче за кръвното.По-младите между 45-60 не взимат бетаблокери и затова имунният отговор прави тромби.

17

Не ми се мисли ако е

преди 3 години

Ваксинирането на хора по-възрастни от65 години при наличие на толкова много неизяснени постваксинейшън еффектс серьозни съмнения за много вероятен опит да се види как нап пенсионерите ще реагират на 1ата и 2ате ваксини.По този начин правителства които посегнат на формулата"ваксинирай всичко над 65"биха могли да освободят бюджета си от пенсионери които имат съпровождащи болести:рак,сърдечни, чернодробни,чревни,белодробни и пр серьозни болести.Няма да позволя да инжектират Майка и Татко.Страх ни е

16

Qanon

преди 3 години

Мда... целта е да се елиминира "ненужното" население, че не виждат смисъл да им плащат пенсии. Това е истината. Пълен геноцид!

15

Анонимен

преди 3 години

Безсрамници, възрастните хора с много заболявания, открито се демонстрира, че не им пука за възрастните. Това е гнусно, нямат ли дядовци, баби, майки, бащи.

14

Анонимен

преди 3 години

Проба-грешка. Опитни зайчета винаги трябва да има. Така и ще се облекчи системата, пенсиите ще нарастнат многократно.

13

Анонимен

преди 3 години

Чрез старите хора ще правят изпитания на ваксината. Тях ще ги ползват за опитни зайченца. Зайченцето бяло цял ден си играло в близката горичка с една сърничка.

12

Анонимен

преди 3 години

До сега ваксината не беше подходяща за хора над 60 години. Сега пък е ваксинират само тях. На какво да вярваме. Тече мащабен медицински и социален експеримент.

11

Астра Зенека

преди 3 години

Ако искате да се разболеете от рак и да умрете.................боцкайте се с Астра Зенека.........ще направите по-богати фармацевтичната мафия и *** Паунова-депутатка от ГЕРБ и майка й Зоя Паунова - шефка на "Астра Зенека-България"!!

10

хитри

преди 3 години

Да се отърват само от някои.

9

Анонимен

преди 3 години

Шведите са решили да редуцират хората над 65 години.....................но и в други държави я има тая тенденция!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Тюфлеците от НОЩ си го казаха - едната ваксина струва 3 евро, другите 30 евро. Поели сме голяма експозиция към Астрата, сега ще браним позицията и групово ще го поемаме!

7

Анонимен

преди 3 години

Дали ще отиде някои е друг въпрос . Нервно ше пушат в кабинетите белите престилки

6

Анонимен

преди 3 години

Сега разбрахте ли за сухите съчки? Швейцарците не смеят да ваксинират по младите с ментето на Астра. Тия по дъртите може, един вид тяхната е ясна. Ама това е така щото сигурно швейцарците са по т 6ъ пи от нас. Ама пък колко да са т5 ъпи след като в момента учат нашите футболери как точно се играе тая игра.

5

Анонимен

преди 3 години

Явно в Швеция живота на хората над 65 години няма никакво значение.

4

Анонимен

преди 3 години

ШВЕДСКО-британската компания Астра Зенека не успява да пласира продукцията си в една от родните си държави, нас в България ни убеждават, че ваксините били еднакви. И то до днес в Швеция ваксинирането с тяхната ваксина беше забранено. Нашите управници се опитаха да замажат ***, с цената на човешкия живот, надявам се да не им се е получило, след 10 дни ще разберем

3

Анонимен

преди 3 години

Единствената логика на това е, че АЗ има шведско подразделение и тея не искат да съсипят компанията. Но на каква цена?

2

Косача

преди 3 години

"само над 65-годишни"Направо си бръмчат на убийства.

1

Анонимен

преди 3 години

Ще намалят средната възраст на населението.