34

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 33Ама писа, нали?"Бил е гений и герой, защо се опитват да го принизят до гей?"Защо е бил гей?

33

Анонимен

преди 4 месеца

ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ СЪМ ЗАИНТРИГУВАМ ОТ ТОВА

32

Никк

преди 4 месеца

Според мен това ще е грешка. Уважавам човека, но англичаните си имат традиция и аз ако бях англичанин не бих се съгласил, ако ще и моят лик да е на банкнотата.Пс. Според мен трябва нашите банкноти да са с ликът на В.Левски, Хр.Ботев, цар Симеон велики, П. Хилендарски, Кирил и Методи и т.н

31

Анонимен

преди 4 месеца

Бил е гений и герой, защо се опитват да го принизят до гей? Много от великите умове са имали своите странности, но са останали в историята не заради тях, а въпреки.

30

Samo minavam

преди 4 месеца

Анонимните герой са поляците, Райевски, Зигалски и още двама, не мога да се сетя за имената.Алън Тюринг е гениален, но тези пичове му казват и показват, за какво става въпрос.

29

Фи

преди 4 месеца

До някоя цръна Ще си слагат на банкнотите каквото си искат,дори на *** да не му харесва.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Последно защо го избрахте, заради това че е бил гений или че е бил гей. Ами в такива време е живял за това и не са го приемали, сега премената са други, ама кресльовците са много

27

До СърПичук

преди 4 месеца

Тюринг има огромен принос в създаването на изчислителни машини. Направо си е основоположник на информатиката, а теоретичните му постановки за изкуствения интелект се използват и до днес. Кой знае докъде би стигнал ако тогавашните традиционалисти не го бяха съсипали и докарали до самоубийство.

26

Доктор Сър Пичук

преди 4 месеца

Тюринг е най-известния английски хомосексуалиС от миналото явно защо е избран...

25

българин

преди 4 месеца

До: номер 23Валерия може и да е била в UK, ама ти може да си бил цял живот в Тутракан и да си виждал Лондон само на картичка.Думата лира е българска дума. В Англия същата дума се нарича UK Pound Sterling.Ама ако искаш да си купиш кафе или закуска и ти кажат "This will cost you five quid" ти ще зацепиш ли за к'во ти говорят или ще си търсиш познатите ти "паунди"?В този ред на мисли, турците значи също използват турски паунди, вместо лири тъй ли?Не е врат а шия... ха със здраве!

24

Анонимен

преди 4 месеца

Постиженията са ми ясни, но с тая тъпотия да наблегне че е гей, вероятно ги отнася към неговите ценности, подмъзваческо изказване предназначено за толерастите

23

London Calling

преди 4 месеца

Валерия била ли е някога тук в UK ?Ако споменеш думата лира ще има да се чудят с часове за какво става на въпрос. Местната валута е паунд. £50

22

някоя цръна

преди 4 месеца

маимуна да си бяхте сложили на банкнотатакомунистическата хунта на Баиден ще сложат някаква неггърска маумуна на 20$ - не изоставаите от големия брат

21

инженер

преди 4 месеца

До: номер 17За разбиване на кодовете на Лоренц във Блечли Парк създават машина огромна като четирикрилен гардероб, която е първият истински електронен компютър във света!Компютърът Атанасов-Бери е останал в историята като първия по една проста причина: Английският компютър е бил засекретен.И изобщо, не разбирам какво си се вторачил в един американец, макар с българско потекло?Ами Дилма Русеф? Защо вече не я споменавате?

20

инженер

преди 4 месеца

До: номер 17Няма да падна до твоето ниво, въпреки че не е редно да отговарям на човек, който използва обидни епитети срещу мен.Както и да е.Гледал съм десет пъти филми повече от тебе, а този филм е първият, който съм гледал.Освен това, случайно това ми е специалност!Във филма показват само Енигма.Германците по-късно използват много по-голямата и по-сложна машина Лоренц! Дотолкова са смятали шифъра за непробиваем, че както някои днешни експерти казват, това е било "Фейсбука на Хитлер"!

19

Анонимен

преди 4 месеца

До инженерСъщото се отнася за "войната на подводниците", както и като цяло за войната в Атлантика, потопяването на Бисмарк, конвоите към Мурманск и още много такива събитя, довели до успешен край на войната.

18

инженер

преди 4 месеца

До: номер 10Веднага отговарям!За хода на войната не знам, можем да гадаем.Но със сигурност руснаците щяха да загубят битката при Сталинград!Защото англичаните като съюзници са им предавали всичките шифровани радиограми на Вермахта, старателно дешифрирани от хората от Блечли Парк!В резултат Червената Армия е знаела предварително всяка планирана маневра на германските танкови дивизии!

17

до инжиньера

преди 4 месеца

апък ти изгледай един филм поне, имаше такъв за залавянето на Енигма. Филмът за Търинг е английски и там го превъзнасят с цел да откраднат титлата на Дж. Атанасов като изобретател на първият компютър. Г-н инджьенер или джендър не помня вече

16

Случаен минувач

преди 4 месеца

Тюринг е бил умен математик, но е бил пед. И понеже са му се присмивали, той се самоубил през 1954, едва 42-годишен.Хувър е бил също пед., но е бил железен характер!

15

инженер

преди 4 месеца

До: номер 7Нарочно не искам да използвам изтъркания вече епитет "бай Ганьо".Но като не можеш да кажеш нищо, по-добре си мълчи!Или ако се смяташ за много компетентен, напиши един алгоритъм за криптографски анализ?