16

Анонимен

преди 3 години

Същия ден бях там и карах съвсем спокойно по пистата.Още първия път като се качвахме с кабинката се виждаше колко е опасно за лавини - много сняг и сравнително топло време.Но това си е част от тръпката май - не загинат ли поне 3-4 майстори на карането извън писта сезона им е провален.

15

Анонимен

преди 3 години

Всеки сам си носи кръста, същото е и с короната.

14

селянин

преди 3 години

do 8едно е да гледаш филми друго е на практика па било то и у немско

13

Познавам много

преди 3 години

хора, от сорта на пострадалия. Чували сме истории за доста такива от тях които вече не са между живите. На всички тях казвам - хора, вие сте си обикновени ненужници. Защо ви е да се напиняте и да си рискувате живота и здравето - Ред Бул не ви е спонсор, няма и да ви стане. Радвайте се на живота и гледайте да сте разумни, да си намерите добра жена, да имате свестни деца. Това ви е съдбата. Но обикновено не слушат.

12

Анонимен

преди 3 години

До ГРОБДа, с хеликоптера щяха да го открият на небето!

11

ГРОБ

преди 3 години

Ако бяха вдигнали хеликоптер първия ден сега щеше да е жив, ама Боко беше заел хеликоптера да се разхожда над ремонтите на ремонтите.

10

Тошо

преди 3 години

Жалко е .....човекът едва ли би оцелял, но защо тръгва без оборудване, с найвност и неблагоразумие, в тази ситуация за пари не се говори, но точно заради това е и случилото се може би, трябва да се каже тръгваш но условията са такива и такива, ако ли не плащааш толкова и толкова, да е ясно, и тогава нещата ще дръпнат напред. Така ще има и за хеликоптери, и за шейни , но най-интересното е че няма да има загубили се, с тези ПРАВИЛА! И все пак дано оцелее момчето !

9

Анонимен

преди 3 години

да оставят неговите приятели с които е били да го изровят

8

Емо Чолаков

преди 3 години

Прогнозата за времето в следващите дни е, че ще задуха южняка снегояд, а заедно с него като петакът едни реки

7

Анонимен

преди 3 години

Спасителите са добри ,но има много баш планинари туристи скиори които се правят на лъвове ,адегс да духат таратора ,на три метра под снега

6

Христов

преди 3 години

Това разбира се е голяма трагедия. Но гледам понякога един филм за планински спасители в Германия и наистина съжалявам нашите спасители, които въпреки, че нямат нищо общо с оборудването на колегите си по света, продължават да спасяват хора. Как е възможно планинска служба да няма хеликоптер. Уж сме туристическа държава и през зимния сезон се очакват трагични инциденти и много често времето на транспортиране до болница е от животоспасяващо значение. В Европа сме, но нищо общо с европейския живот.

5

Анонимен

преди 3 години

Просто да изчакат 3-4 седмици. Трупа сам ще се покаже от топящия се сняг.

4

До Ски

преди 3 години

хайде не на нас тези пробутванки!Сам си е търсел адреналина и си е намерил майстора.

3

Ски

преди 3 години

При снеговалеж и липса на табели,прегради и тн писта НЯМА! Изкючително лесно се губи човек в такива условия когато няма никакъв ориентир..на 1метър да излезнеш и то под наклон в 2метра "пудра" връщане няма...започва едно ровене едно гърчене,преумора и в случая предполагам откъсване на лавина и уви трагедия. Не бъдете лоши и зли - природата е по силна от нас...понякога просто е въпрос на късмет.

2

ФЕН

преди 3 години

Търси се едно тяло на един неразумник !!

1

ГосТ

преди 3 години

А какво ни интересува това нас npocтолюдието