9

Спешно е

преди 3 години

необходимо спец звено в психиатриите за неадекватните и корумпирани управници, които умишлено засилиха разпространението на вируса у нас. Без никакви мерки върнаха в клас учениците от 01.02, отвориха заведенията от 01.03, имитираха контрол на спазване на мерките, и оставиха слабоумните да сеят зараза навсякъде. Ваксинацията им е пълен провал и сега три месеца ще реват, че хората са им криви и че им е пропаднал сезона. В Европа няма друга такава страна.

8

неМасон

преди 3 години

... В някои "демокрации" имаше идеи родилките да раждат с маски. **за гипоксия на плода сякаш не бяха чували... Та в този ред на мисли... кВи ли ще го измисляд тези МАСОНСКИ ... Чакам и Плешьото да се по темата.

7

СЪД И ЗАТВОР

преди 3 години

ЗА ТЕЗИ ХОРА дето са правили секс по време на Епидемия и са бременни без спазване на мерките за социална и физическа дистанция.

6

Анонимен

преди 3 години

Създава се нова пътека за усвояване на държавни пари.

5

Totenkopf

преди 3 години

Създава на баба си фърчилото

4

Анонимен

преди 3 години

Понеже не ги задоволиха първите резултати вземаха ,че го бутнаха . Вместо да отшумява се задълбочава.И наистина пуснаха нещо covid-19 ,мовит ли не знам ,но го има.Споко Господ има горе да им го връща десет пъти по толкова ☺️.

3

Истината

преди 3 години

Корона вирус е просто грип.

2

Колчо Слепеца

преди 3 години

Аз не виждам подмладяване!

1

БАНко

преди 3 години

СУТРИНТА ЕДНО , ВЕЧЕР ОБРАТНО !УПРАВИТЕЛЯТ НА ПАНДЕМИЯТА ПАК СЕ СКРИ !!!