36

Ако бях....

преди 3 години

Да хванат, който го е разработил и пуснал.... Трябват ловци, но не на вируси!

35

Анонимен

преди 3 години

Губят си времето тези "учени". Тоя вирус е оркестриран отдавна. Всичко върви по план.

34

Анонимен

преди 3 години

Добре са решили,да ги изследват,че това което се случи е безпрецедентно и зловещо.Остава да забранят незаконната консумация от дивац.те китайци и други *** на изток.А гнусните пазари на диви животни кога ще забранят и защо останалия сеят не постави ултиматум?Дори да има съмнение за биологично заразяване от лаборатория ,е видно,че ловят ,убиват и ядат прилепи които могат да разпространяват такива зарази и това е реален факт.

33

Жокера

преди 3 години

Батман е виновен

32

Анонимен

преди 3 години

Няма смисъл от трета световна един вирус от лаборатория върши чудесна работа

31

Анонимен

преди 3 години

До 31Глупак!"Мачкаш до пихтия"!Прилепите са полезни,защото се хранят с вредители,вкл.и комари,намаляват популацията на вредители по растенията,а също и опрашват.Това са черните прилепи,които има и у нас.А плодоядните са в Азия,Китай и т.н.Тях ядат китайците и продават по пазари по най примитивен начин,без никаква хигиена!Освен че намаляват популацията им,нарушават екосистемата,,а индустриалното замърсяване на почвата,водите и растенията е под всякаква критика.Това оказва влияние и на прилепите

30

Демократ

преди 3 години

Бьркат новият щам

29

Лола

преди 3 години

лов на прилепи нощем. правил съм го като дете. виждаш го, хвърляш шепа пясък перд него. пада, мачкаш до пихтия.

28

Анонимен

преди 3 години

Това бе се прави от дбеска, а това се прави от 150 години.

27

предположение

преди 3 години

Според мен, ковид идва от комар, пил кръв от коза болна от малария, след това комарът го изяжда прилеп болен от ковид, след това прилепа го изяжда змия болна от ХИВ позитивна..., и едно Армадило болно от нещо 2021 ва се е изкашлило на Хуавей в лицето, за да си купи Армадилото апъл.

26

Анонимен

преди 3 години

Направо ловци на духове.

25

Учен

преди 3 години

Колегите учени започнаха да се гъчат с напъни да ловят прилепи ! Наловили са хиляди и нито един прилеп не е имал Ковид 19 !!! Драги колеги учени, китайските комунисти се из.ср.аха върху целия свят с тази биологична атака и седят и се кикотят, а вие се подгъзвайте да ловите невинните животинки !

24

АнатемаКраварЕ

преди 3 години

Достатъчно е да хванат някой друг агент наСеРеУ-то,на МИ-6 и на МОСАД ,и ще намерят и нови щамове.

23

Червено вино

преди 3 години

Да ви обясня защо азиатците са така хлътнали по прилепите. Има един вид плодови прилепи fruit bats които могат да летят с 3,5 промила алк. в кръвта и вирусите са болкирани от ензимите разграждащи алкохола, които дръпнатите очи нямат. От там тръгна и цялата тази пандемия, защото на пият ракия. И сега жертвите са най-много болни, които не близват никакао пиене.Това е. Наздраве.

22

Муахаха

преди 3 години

търсят следващата Чума, с която да ви поръсят! Уханската Чума ви е малко!!

21

Анонимен

преди 3 години

Който търси намира. Ама да не цъфне някой заразен учен после и историята да се повтори

20

Анонимен

преди 3 години

До 20Сакън. Прилепите ядат насекоми,комари и прочие. Без тях ще има напаст от такива гадости.

19

9

преди 3 години

Да звъннат на Английската кралица, Англия е номер едно в светът по разработката на Бойни Отровни Вещества. Няма нужда да търсят под вола теле. Да разгледат патентованите вируси след 2014 до когато е позволено от военните. Кви прилепи, какво армадилота...глупости на търкълца за простолюдието.

18

Анонимен

преди 3 години

Няма ли да е по-лесно да се създаде световна кампамия за световно изтребване на всички прилепи по света!Няма прилепи, няма вируси и зарази.Просто е. Тряббва да се унищожат прилепите по света.

17

Да не

преди 3 години

Разиграват циркове. Няма да намерят в прилепи, а в лабораторията в Уахан.