32

Анонимен

преди 3 години

Аз си мислех,че сериалът "Живите мъртви" е измишльотина пък виж ти как ще започне всичко. Пандемия,ваксини,мутации и накрая...който го е гледал се досеща.

31

Чехия

преди 3 години

прости сметкипоследните десет месеца чехите имат средно по 10 000 на ден заразени, това значи че 3 милиона са се заразили за 10 месеца, 1,5 милиона вече са го изкарали, и ваксинирани са 1,5 милионя. демек 7 милиона трябва да имат имунитет. Чехите са 10 милиона, грубо сметнато за още 5-6 месеца пандемията в чехия ще е приключила ако се ваксинират по същия начин и се разболяват по същич начин като до сега.Повторно заразените с различни щамове са много малко около 1400 души. Малко по-спокойно а?

30

Анонимен

преди 3 години

До Лъжа Лъжат нагло !!! 16 В някои части на Европа има значително увеличение на случаите , в Бразилия също . Индия се бяха кротнали , сега пак се наеха

29

Анонимен

преди 3 години

Значи, уважаеми зрители. Една година мина, остават още две,няма лъжа няма измама.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27 Хората са показали , какво е решението , когато се срещнат с непозната болест , за която няма лечение - изолация . Още от времето на чумата са се сетили Науката е вече напреднала , търсят се варианти - ваксини , лекарства . Дали ще помогнат ваксините , които бяха пуснати вече , времето ще покаже . Оказа се ,че хората дават трилиони долара за войни , ама нямат пари за болници За да няма огромен брой починали - мерки +ограничения

27

Анонимен

преди 3 години

До 1: Ти не си много далеч от планината имам предвид.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24 : Къде ви е решението ???

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9 на всички им писна от мерките и ограниченията ,не си само ти Ама никой не предлага някакво друго решение При застаряващо и болно население + липса на лекари , сестри , персонал , какво друго да се прави

24

Анонимен

преди 3 години

Задават се ефектите от псевдоваксините. Които са тествани и установени върху животни при предишни експерименти. Този път - експериментите направо върху слабоумните. А резултатът, който е предвидим, ще наречем "нова мутация". И като вариант за спасение - още псевдоваксини. Ха сега да видим първо ще се събудие, или първо ще ви приключат.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9 "Има една поговорка ,ако ти е писано да се удавиш, няма да умреш от covid-19."Неправилно си използвал/а поговорката . Според теб , ако стане наводнение вкъщи , човек трябва да седи и да чака , ако спре -спре , ако не - тъй било писано Няма нужда да се провери тръба ли се е пукнала , някой кран ли тече и т.н , да се търсят решения , какво може да се направи , за да се реши проблемът

22

Хасан Вакссинатора

преди 3 години

Междугалоктическото пространство вече изнемогва подбударите на мега-вируса. Ашкосун!

21

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Войната е въздушнокапково жестока,войната е фармакологична.Нова ваксина стара ще смении толкоз...По сатанински план-логично.

20

Косача

преди 3 години

До Косача фейкаНаистина ви бъркам яко в хралупите на платените ***, които живеете на бунището ха-ха

19

Анонимен

преди 3 години

Ракия и чесън very good.Няма covid-19,няма мовит няма грип.Абе няма даже обикновена настинка, 100% гаранция.

18

Леша

преди 3 години

До Безсмъртните българиУмирай ве, кой те спира? Направи го тихо, като нормален човек, какво виеш като ?какъв българин може да си ти, с този манталитет на жертва?

17

.

преди 3 години

Продължавайте да бодете и да морите хората....

16

Лъжа Лъжат нагло !!!

преди 3 години

НЯМА НИКАКВО УВЕЛИЧЕНИЯ спрямо януари 2021 г. Вижте данните от WORLDOMETERS . INFO То се оляха с наглост и измами правят хората на малооуумни. Можем както да броим така и да помним.

15

Анонимен

преди 3 години

Ваксините за сега имат обратен ефект, но ще си измият ръцете с новите щамове, аслед това ще представят нова ваксина.

14

Анонимен

преди 3 години

Имам чувството, че СЗО ги пуска тия нови щамове.

13

Косача

преди 3 години

До 1Антиваксър значи ***!---------Боже, прибери си вересиите! Когато се инжектираш с ГМО препарати за химиотерапия направо ставаш висша раса и си предпазен от дегенеративизъм за вечни времена. Дори да изгубиш душата си/имунитета си и да станеш сексуално извратен, физичезки изкривен и ялов си защитен , защото си си инжектирал от препаратите на Гейтс монарх-робаНе използвай думи които не разбираш.