16

Анонимен

преди 3 години

излизам по къси за да настина, дано не лъжете!

15

Анонимен

преди 3 години

До СС- Същото изкарах и аз, направих си бърз тест, с ония дълги клечки в носа- отрицателен- няма температура, няма кашлица, кихане- обаче върху теб е минал танк, болки в мускулите и осукване на всички стави, държи те пет гадни дни.

14

водка PUTINKA

преди 3 години

Лекува по-добре от тяхното уиски.

13

Анонимен

преди 3 години

До ССМоже и грип да е било. В момента има нарастване на случаите, макар че според някои (не) запознати е изчезнал. Но сега вече без тест трудно можеш да кажеш, кое какво е.

12

СС

преди 3 години

До Анонимен 10 : След разговор с лекар /пих упсарин и парацетамол/ и доста хора които познавам,няма начин да не е вирусно,едни и същи симптоми при всички.Мина ми след 10 дни.

11

ДО 9 АНОНИМЕН

преди 3 години

ти като легнеш на стълбите на някоя болница ше разбереш кой и как те плаши и какъв е ПЛАНЪТ

10

ха-ха

преди 3 години

Щом го твърдят британските "учени" - значи е точно обрантото !Ха -ха , като настинеш , недей взима мерки , чакай да се развие до пневмония и тогава гледай само каква защита се образува ...

9

бай Тъпчо

преди 3 години

Едно време баба викаше-Трябва всяка година да изкарвош некоя лека болежка, та да та пази от големите. Дядо пък, направо опъваше един гълток от бърдучето дето все му беше в пазвата и мъдро отсичаше-Айде стопанке, като толкоз разбираш, *** понапълни пак бърдука, че нещо е протекъл и са е свършил.И дорде баба припкаше до мазата да го напълни, той ми смигаше и викаше-Права е баба ти ама не трябва да знае! Ама ти да знаеш-боледувай по малко ей тъй-за здраве

8

Анонимен

преди 3 години

До ССА как разбра, че е грип? Странни са тези симптоми и за грип.

7

Анонимен

преди 3 години

Затова ни карат да сме с маски и да си стоим в къщи - за да не вземем да настинем и да се прецака хубавият план с плашенето с ковида!

6

СС

преди 3 години

До 6 - Да,но без температура и гърлобол.Една седмица треска,приличаща на температура,но след мерене се оказва нормална,болка във врата,главата и очите.

5

До СС

преди 3 години

Това са симптомите на британския щам, тоест не е грип, а ковид.

4

Муахаха

преди 3 години

Смъртоносният Вирус, Пандемия, а се оказа Обикновена Настинка, т.е. Грип!

3

Анонимен

преди 3 години

До О хо хоАми тогава търсете някой с риновирус и го помолете да ви се изкашля в лицето. За по-сигурно няколко пъти. Щом това е предпочитания от вас вариант ... И после не си мийте лицето 24 часа най-малко.

2

СС

преди 3 години

В момента има някакъв грип който е свързан със треска ,главоболие и болка в очите,доста хора го прекараха.

1

Анонимен

преди 3 години

Обикновенните настинки приключиха съществуване след идването на цар Ковида ;)