36

Solar Power

преди 3 години

До факт: Мда нощем ги товарят тези самолети тайно с вълшебен прах и после го пускат отгоре за да можеш ти да се заразиш и умреш и да харчиш по малко в магазините защото никой няма нужда от твоите 20% ДДС :)

35

Xaxa

преди 3 години

Да.., къде се дяна грипът?Много съм се чудил защо в другите страни епидемии от грип няма, а у нас всяка зима.В Германия в градините им всяко лято доматите без пръскане са здрави, ябъкови дървета в селата покрай алеите нямат червеи без да са пръскани.А при нас скоро нищо няма да вирее от болести. Е дали е конспирация, не знам, че някой се грижи за това.

34

факт

преди 3 години

Не знам. От февруари 2020 до днес, около 4 пъти се разболях от настинки. Трите пъти преди да се разболея , от самолетите изсипваха оранжев, розов и сивкав прах. Последен път ги видях преди месец. А от 25 дни боледувам на почивки. Хрема, кашлица понякога, болки в гърлото , дразнене, антибиотици, сиропи, хапчета, не знам какво да мисля. За година и два месеца време, аз изкарах на легло почти четири месеца.

33

Анонимен

преди 3 години

приказки от 10001 нощ.с Астра зенека след 3 седмици възрастните ми родители са с Ковид и нямат антитила от първата игла . чак през май месец имат дата за втора игла.но вече са с Ковид.те до м.май може да са умрели.

32

До анонимен 34

преди 3 години

Ами имаше ,ама сега друго ръсят отгоре ,за това! Не е нужно да си много учен да разбереш защо!

31

Довечера ще спя

преди 3 години

във фризера и настинката е готова.Ако пък съм заспал много много дълбоко,ще искам да ме събудят след 100 години,когато всичко ще е по-добре.

30

Анонимен

преди 3 години

някой ся ако ми каже как и къде да я фана тази обикновена настинка

29

Ерген

преди 3 години

Супер, от утре почвам да простирам по потник !

28

Анонимен

преди 3 години

Преди една година имаше и други грипове ,а някой от многото професори кажат къде са ?)

27

българин

преди 3 години

До: номер 30Част от обикновените настинки се дължат на коронавирус от няколко различни щама, друга част се дължат на риновируси. Причиняват лека настинка, хрема, може да има леко повишена температура и не се налага лечение в болница. Грипните вируси обаче причиняват много по-тежко заболяване. Затова са измислили ваксини срещу тях, които също не са задължителни и също така... безполезни.

26

Анонимен

преди 3 години

Интересно защо има хора които не са го изкарали и съответно твърдят, че няма такъв вирус? Алоо Света не се върти само около вас!

25

ОТВОРЕТЕ

преди 3 години

Всичко да ОТВОРЯТ молове, заведения, училища хората да излизат навън, за да са здрави или да хванат настинка, която да преболедуват и да забравим за епидемията.

24

Анонимен

преди 3 години

Тази така наречена обикновенна настинка се причиняма от някой коронавирус.

23

Анонимен

преди 3 години

Видяхте ли бе? Видяхте ли бе? Че не е толкова страшно, и че има хора, които така и няма да се разболеят. Ваксините може и да помагат, ама не е сигурно, да не кажа че могат и да помагат на вируса да мутира по-бързо. Аз лично не мога да преценя, но чувам мнения на лекари които изразяват такива съмнения. А нали ние трябва да слушаме лекарите какво казват? Но не коремните хирурзи или ортопеди. Аз лично слушам специалистите.Като ме боли гърло - отивам на УНГ, а не на гинеколог например!

22

Анонимен

преди 3 години

роф. Пабло Мурсия ли е "тя" от последното ви изречение в статията?

21

пълен лаик до 24

преди 3 години

Нищо не разбирам от имунология, ама ми е любопитно защо се получава така? Не мога да разбера логиката. Освен ако не е, имунната система е мобилизирана срещу първия вирус и почва безразборно да трепе чужди тела, и така втория вирус просто няма шанс дори да се загнезди.

20

Анонимен

преди 3 години

Има такова правило в имунологията, че два вируса не могат да те съборят едновременно. Та затва ако имаш грип или настинка, в същото време не можеш да хванеш ковид. И обратното.

19

Б Ц Ж

преди 3 години

Още ви пазя...

18

Анонимен

преди 3 години

На сайто на Центъра по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ) може да се види, че от две седмици и грипът е тръгнал.

17

Ганьо най се плаши

преди 3 години

да не настине...да не си минe...