27

цар

преди 3 години

Стадото да мре.По-бързо.Казах.

26

българин

преди 3 години

90% от вас за нищо не стават!!!Една от вас щеше да ме убие с антибиотици

25

Анонимен

преди 3 години

Ехххх..,какви намазани гнусари сте пулмолозите. С двустранна пневмония ме записваха за след 20 дена за преглед.

24

Анонимен

преди 3 години

Народът с апел: Пулмолози, ваксинирайте се и работете спокойно. Пари нема, действайте.

23

Праведен

преди 3 години

До Айде стига беОще малко, идат партизаните, на 4 април всичко ще се спре

22

Анонимен

преди 3 години

аз секи ден работя на първа линия в изипей, защо никой не ми дава иляда лева, аз съм на първа линия и всеки ден се срещам с ковидболни, а за идийотите да не говорим колко са много

21

Анонимен

преди 3 години

До УГ 19Еми дано да те хване КОВИД ида легнеш в болницата.Да те видиме как гледаш като мишок някой доктор да ти помогне.Простия човек учил недоучил не може да оцени лекарския труд и неговото значение.

20

Айде стига бе

преди 3 години

Спрете ги тия 1000 лв. за "първа линия" на всички и готово! Всякакви отр*епки на всякакви длъжности взеха да искат тези пари, забравиха за дълг, чест, достойнство и разбира се факта, че взимат заплати! Не е нормално да се взимат "допълнителни" в почти двоен размер на МРЗ. Тези пари ги дайте на нуждаещите се, на хората на които им се забранява да работят, а тези на т.нар. първа линия взимат и без това големи заплати от нашите данъци!

19

Анонимен

преди 3 години

16 тена личните им дават и за ваксини и бонуси.У нас медиците са с ниски заплати, сбонусанещата вървят на нормална заплата, както трябва да е...

18

УГ

преди 3 години

Ай да се е*бът в *** всичките медици. Нали вече има ваксини. И без това са толкова арогантни. 1 на 100 лекари е разбран човек.Да помогнат на хората в туристическия бранш.Миналото лято и сега зимата работехме с туристи , и по тази логика ние сме били най на първа линия. Да ви го набия на всичките лекари , и най вече на личния дето по тел ми вика "не ме интересува какво те боли , сега лекуваме само Ковид, хората умират не разбираш ли". Варна спешното само цигъни на опашката , без осигуровки

17

Петров

преди 3 години

Баце раздава с широка ръка. Ще даде. Заложил е ва банк. Само да оцелее, защото, ако не го изберат отива на почивка. Не ми се мисли, какво ще се случи след изборите. Хазната изпразнена. Огромни нови дългове. Икономиката не работи. Чакайте по-високи данъци и десетки хитроумни начини да изсмучат пари от населението с разни такси.

16

Анонимен

преди 3 години

Вече се ваксинираха медиците. Трябва да се спрат парите им за първа линия и да свалят защитните облекла.Няма да ги храним безкрайно с вируса. Хареса им без риск да получават пари и да трупат пачки в банката.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1А джипитата, които преглеждат през прозореца, по телефона или пред входа на сградата, в която им е кабинета, трябва ли да ги включваме в това "даване на всички"? Щото има разлика между двете неща...

14

Анонимен

преди 3 години

Всички искайте. Баце дава в момента. Сега ни се е паднало.

13

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да им дадат, защото на бърза помощ само за превоз на пациентите им дават, нали все пак само превоз правят, а не преки грижи.

12

Анонимен

преди 3 години

11 мисля, че им дават, но не знам само дали ако е работа с кръв на Ковид болни, ако болницата няма такива, може и да не дават.

11

Иванов

преди 3 години

И те искат парче от баницата ...

10

Преживял

преди 3 години

Чета и не вярвам! Каква първа линия на касиер? Не помня някой да ме е слушал със слушалка на касата, докато не можех да си поема въздух. Да, може да минават и болни през магазините, но има дистанция, пана, маски, шлемове и т.н. При пулмолозите в момента вероятно 75% от пациентите са заразни! Еййй негативена пр0ста българска рая бе!

9

пациент .

преди 3 години

Не трябва да има дискриминация на здравните работници срещащи се с пациенти Както пулмолозите така и лаборантите в клиничните лаборатории са на първа линия .Ежедневно вземат кръв за изследване .Ежемесечно по два пъти ми се налага да посещавам клинична лаборатория и от наблюденията виждам какви пациенти с различни заболявания срещат .Спандемията изследват и за носители на Ковид -19 а заплащанията им са малко над минималните .

8

Анонимен

преди 3 години

Ами аптикарите?Те са в пряк контакт с всякакви болни също!