16

Добрев

преди 3 години

Ще ни изтезават докато им позволяваме. Една шепа бюрократчета срещу милиони.Нямат шанс. Ако всички (или поне по-голямата част от нас ) излезем на улиците и свалим маските, какво? Ще ни арестуват и глобят всичките ли? Трябва веднъж за винаги да се проумее една истина - правителствата и политиците не са наши господари.Те са наши СЛУЖИТЕЛИ.

15

Анонимен

преди 3 години

Аз знам как ще стане това, като свърши търсенето на тестове и всичко вече е минало, ще се поръчат едни тестове от Китай, тука ще се опаковат и ще пише произведено в България.

14

Ямболски цървул

преди 3 години

Хахахаха.Колко деликатно ни намекват,че минимум още една година ще е такова положението!

13

Сат Н

преди 3 години

А къде мога да си купя маска с активен въглен от кайсиеви костилки, извинете?

12

Умен българин

преди 3 години

А след две години щели да изобретят велосипеда и да открият топлата вода. Браво! А някъде , освен в Русия и в БГ има ли такъв архисинод Академия на науките с рой учени, които нищо не изобретяват, но цицат пари от държавата? За един приятел питам, че не знаел.

11

Анонимен

преди 3 години

Това е абсурдно.БАН все реват за финансиране ама при такъв абсурд май са им много и парите,които сега получават.Голяма част в БАН са дърти номенклатури,намерили топло местенце и се правят на учени.

10

...

преди 3 години

Сега става ли ви ясно. Края на това нещо няма да е скоро. Сега сме само в началото.

9

Мистър Фрийков

преди 3 години

Абе г-жа проф. Угринова, братовчед ми Бойко Фрийков каза вчера че скоро (значи безкрайно скоро ..) ще имаме наша ваксина! А Вие ни обещавате тестове за след една година. Ами ние до тогава или ще сме всички здрави, благодарение на ваксината, производството на която се подготвя под личното и компетентно ръководство на братовчеда, или всички ще сме измрели ако ваксината излезе менте. Той обаче ще скочи пръв в спасителната лодка, както капитана на потъващия Коста Конкордия, Франческо Щетино.

8

Анонимен

преди 3 години

3 години след началото голямо постижение

7

Анонимен

преди 3 години

Значи изобщо не мислят скоро да приключва този терор. Явно ще ни изтезават с години....

6

Анонимен

преди 3 години

Е нали СЗО казаха, че без ваксина приключваме с пландемията средата на 2022, а с ваксина края на 2021? За чий ще ни е ПСР догодина?

5

Койчо

преди 3 години

Маргелоните по ПСР "наши" ли ще са, или сертифицирани от "ГолЕмите Шефове"??youtu.be/wQyfjPfXR2AЮруш на масл/ваксините... :))

4

Анонимен

преди 3 години

Абе булка вие докато го направите тоя тест света ще е забравил че е имало Ковид.

3

Анонимен

преди 3 години

След 1 г. ще имаме тестове, а догодина Бочкобщя да строи и завод за ваксини. То ние още нямаме българска ваксина, но нищо, нека да направим завода, той отначало само опаковки щял да произвежда... И така, в резултат на мъдрото Тиквено управление, след 5-10 г. ще сме напълно готови да борим епидемията

2

Анонимен

преди 3 години

Значи нашия тест щял да бъде същия като досега използвания ама тия щели да го разработват още една година. Г аньо изобретател.

1

Анонимен

преди 3 години

Не е ли време до 1 година да се спре тестването.