33

ДДРОнег

преди 1 месец

"...Освен това работата на смени причинява нарушения на съня и ме прави раздразнителна. Ако живеете така дълго време, можете да навредите на физическото и психическото си здраве. Ето защо мисля, че заслужавам тази стипендия""Ех, ако знаех ... че то животът в България по водачеството на наш'те политиици от герП и бесепету вреди много повече от работата на смени и щях да спечеля от воле този конкурс !!!

32

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да си доста ..., за да преведеш "dolce vita" като "сладко безделие". СЛАДЪК ЖИВОТ е това!

31

Анонимен

преди 1 месец

..умно безделие..Умните от България вече са там където се раздава наградата! Тъй, че не се точете скъпи съграждани! Измежду останалите няма квалификанти!

30

Анонимен

преди 1 месец

В кръчми ли правите тия договори а бе извънземни на мен ли да ми ги обеднявате Другия път ще ти пратя едни гости да ти пообеснят на кого се сопаш разбра ли мила

29

Анонимен

преди 1 месец

Като оная фирма в Ловеч.Забвлежете неква кръчма дава промоции с отстъпки и забележете хората пазаруват.Така краино недружелюбна сопната госпожа Иванова бе толкова нагла от тая фирма така ми се сопа че и договор дава чия Сити Ма я ела да те видя на тоя тон че да те дам на ДАНС и КЗП та ще ми държиш тон

28

Анонимен

преди 1 месец

Конкурса е от типа кой е по-голям либераст деградант.

27

пецата

преди 1 месец

Всеки път когато демократите в сащ са на власт започват всякакви извращения в пределите на тяхната юрисдикция

26

Анонимен

преди 1 месец

Нещо пунктуация да ползвате евентуално? Защото това: "само веднъж за периода си е позволила да позвъни на сестра си, която се намира в Чили от СИМ-карта" би звучало смислено, ако някой не беше бягал от часовете по български език.

25

Анонимен

преди 1 месец

И у нас има доста народ, който събира разни *** от кофите и после го продава "втора ръка" в градинката до ЦУМ и джамията.

24

Анонимен

преди 1 месец

Победителите са три жениМи кой да победи в конкурс за безделие? Дано не направят конкурс за губене на време или празни думи, че и там ще спечелят, хахаха.

23

Анонимен

преди 1 месец

Е все пак не са за нищо

22

Анонимен

преди 1 месец

До до 15данните ти са неверни. По-лошо: лъжеш и манипулираш нарочно, червен търтей.

21

Анонимен

преди 1 месец

Като русофилния тролаж, по цял ден нищо а на края на месеца рубли. Ми то идеално бе.

20

Анонимен

преди 1 месец

В училищата дават повече за правене на нищо вече една година пандемия.Нулевата година ще ни помогне да направим учениците пезпърдонни утр епки.Но в държавата на Мутрите няма какво друго да се случи, освен калинки на власт.

19

До 16:

преди 1 месец

Да не искаш да кажеш, че ти липсват троловете, които от 2010 отровиха всички форуми в България?Мога да ти кажа как заради тях затвориха най-популярния форум в един вестник, който в периода 2005-2010 беше наистина място за дискусия на хора с различни мнения, но когато дойдоха платените всичко спря.

18

до 15

преди 1 месец

Китай е по над 1 Трилион на Плюс в търговията си с Европа, така че тези дето се сбръчкват са Източно-Европейските работници поробени от ЕС! И не само се сбръчкват, ами са подложени на Геноцид, най-висока смъртност и най-ниска раждаемост, защото пари за деца нямат. В Китай и Индия не са по над 1 Милиард, щото нямат пари да гледат деца!

17

Бам Бам Ръбъл

преди 1 месец

Ихууууууу - Симоооооооо мое си третата най-голяма змиъ на тая планета, ама аз имам един приятел таралеж ... Каза, че колкото и да бегаш ще закусва с тебе и ще бъде дълга закуска като знаем колко пари си свил! Некой хора им не дреме за парите, след каквото си свършил просто искат да погребат цялата ти династия до девето коляно ...

16

Анонимен

преди 1 месец

Здравейте!Нещо много е скучно тук, след акто дойде денят за "размисъл".Троловете си взеха парите, щураците по това време вече са се подквасили и не "стаат" за разговор и сегИ само няколко души сме тук. Не, че няма как да сме на други (колкото ще човек) места. Честито. Може би ще се разминем от простотиите на троловете днес.

15

Анонимен

преди 1 месец

Хайде, истината е, че заради тази стипендия за "мързелуване" в Германия,сега се сбръчкват от работа поне 5-6 бачкаджия в Индия, Китай и околностите.Погледнете си ризките, фланелките, дънките и отворете един лап-топ да видитекакво пише за място на производство.

14

РЕПТИЛ

преди 1 месец

Това е съвременната тенденция, който естествено ще се смени скоро от "Големия Рестарт", който готвят най-богатите за съществено редуциране на населението на планетата.Положението е такова - много хора, между които както обикновени, така и високо образовани писаха, че Борат-2 и ролята на г-ца Боратова е една поръчкова пpocтoтия дори да спечели всички Оскари.С което ни отговарят, че ние сме пpocти шлосери и бачкатори и за това нямаме право на мнение - и то за САЩ, където 90% "четат" комикси.