31

ДДРОнег

преди 3 години

"...Освен това работата на смени причинява нарушения на съня и ме прави раздразнителна. Ако живеете така дълго време, можете да навредите на физическото и психическото си здраве. Ето защо мисля, че заслужавам тази стипендия""Ех, ако знаех ... че то животът в България по водачеството на наш'те политиици от герП и бесепету вреди много повече от работата на смени и щях да спечеля от воле този конкурс !!!

30

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си доста ..., за да преведеш "dolce vita" като "сладко безделие". СЛАДЪК ЖИВОТ е това!

29

Анонимен

преди 3 години

..умно безделие..Умните от България вече са там където се раздава наградата! Тъй, че не се точете скъпи съграждани! Измежду останалите няма квалификанти!

28

Анонимен

преди 3 години

Конкурса е от типа кой е по-голям либераст деградант.

27

пецата

преди 3 години

Всеки път когато демократите в сащ са на власт започват всякакви извращения в пределите на тяхната юрисдикция

26

Анонимен

преди 3 години

Нещо пунктуация да ползвате евентуално? Защото това: "само веднъж за периода си е позволила да позвъни на сестра си, която се намира в Чили от СИМ-карта" би звучало смислено, ако някой не беше бягал от часовете по български език.

25

Анонимен

преди 3 години

И у нас има доста народ, който събира разни *** от кофите и после го продава "втора ръка" в градинката до ЦУМ и джамията.

24

Анонимен

преди 3 години

Победителите са три жениМи кой да победи в конкурс за безделие? Дано не направят конкурс за губене на време или празни думи, че и там ще спечелят, хахаха.

23

Анонимен

преди 3 години

Е все пак не са за нищо

22

Анонимен

преди 3 години

До до 15данните ти са неверни. По-лошо: лъжеш и манипулираш нарочно, червен търтей.

21

Анонимен

преди 3 години

Като русофилния тролаж, по цял ден нищо а на края на месеца рубли. Ми то идеално бе.

20

Анонимен

преди 3 години

В училищата дават повече за правене на нищо вече една година пандемия.Нулевата година ще ни помогне да направим учениците пезпърдонни утр епки.Но в държавата на Мутрите няма какво друго да се случи, освен калинки на власт.

19

До 16:

преди 3 години

Да не искаш да кажеш, че ти липсват троловете, които от 2010 отровиха всички форуми в България?Мога да ти кажа как заради тях затвориха най-популярния форум в един вестник, който в периода 2005-2010 беше наистина място за дискусия на хора с различни мнения, но когато дойдоха платените всичко спря.

18

до 15

преди 3 години

Китай е по над 1 Трилион на Плюс в търговията си с Европа, така че тези дето се сбръчкват са Източно-Европейските работници поробени от ЕС! И не само се сбръчкват, ами са подложени на Геноцид, най-висока смъртност и най-ниска раждаемост, защото пари за деца нямат. В Китай и Индия не са по над 1 Милиард, щото нямат пари да гледат деца!

17

Бам Бам Ръбъл

преди 3 години

Ихууууууу - Симоооооооо мое си третата най-голяма змиъ на тая планета, ама аз имам един приятел таралеж ... Каза, че колкото и да бегаш ще закусва с тебе и ще бъде дълга закуска като знаем колко пари си свил! Некой хора им не дреме за парите, след каквото си свършил просто искат да погребат цялата ти династия до девето коляно ...

16

Анонимен

преди 3 години

Здравейте!Нещо много е скучно тук, след акто дойде денят за "размисъл".Троловете си взеха парите, щураците по това време вече са се подквасили и не "стаат" за разговор и сегИ само няколко души сме тук. Не, че няма как да сме на други (колкото ще човек) места. Честито. Може би ще се разминем от простотиите на троловете днес.

15

Анонимен

преди 3 години

Хайде, истината е, че заради тази стипендия за "мързелуване" в Германия,сега се сбръчкват от работа поне 5-6 бачкаджия в Индия, Китай и околностите.Погледнете си ризките, фланелките, дънките и отворете един лап-топ да видитекакво пише за място на производство.

14

РЕПТИЛ

преди 3 години

Това е съвременната тенденция, който естествено ще се смени скоро от "Големия Рестарт", който готвят най-богатите за съществено редуциране на населението на планетата.Положението е такова - много хора, между които както обикновени, така и високо образовани писаха, че Борат-2 и ролята на г-ца Боратова е една поръчкова пpocтoтия дори да спечели всички Оскари.С което ни отговарят, че ние сме *** шлосери и бачкатори и за това нямаме право на мнение - и то за САЩ, където 90% "четат" комикси.

13

Анонимен

преди 3 години

Истинският капитализъм и либертарианска икономика са в Индия, Африка и Латинска Америка.Капитализмът е бедност, глад и мизерия навсякъде по света.Субсидийно-санкционната икономика на Западна Европа и САЩ правят живота на тяхната работническа класа малко по-добър, чрез субсидиране на храната на работническата класа и експлоатиране на чужди работнически класи от Третия свят.

12

Човек се става

преди 3 години

с Бой и Труд!