33

българин

преди 3 години

До: 32 (Кире)Не ти разбрах въпроса?

32

Анонимен

преди 3 години

До КиреНа кого ги дължи ,на тебе или на Борисов ? Сигурно не си е плащал осигуровките като избирателите ви.

31

до 31

преди 3 години

Ако белият ти дроб стане леш от коронавируса е въпрос на време да развиеш и бактериална инфекция.

30

Кире

преди 3 години

До българин: Напрай сметка колко пари дължи тоя твой шеф...

29

Анонимен

преди 3 години

До: 27Коронавирусът както самото му име показва е вирус, а не бактерия.Антибиотиците лекуват бактериални инфекции.Когато имаш вирусна инфекция, имунната система се изтощава и е възможно наистина, да получиш в резултат от отслабен имунитет да развиеш бактериална инфекция и да стигнеш до антибиотик. Но това не става веднага, нали се сещаш?Като мине време и ако започнеш да се влошаваш и проявяваш други симптоми тогава и то след като те прегледат, но не по телефона.

28

Анонимен

преди 3 години

Новина от последните минути. Починала е Татяна Лолова. Не е от ковид. Светъл път на душата й. Беше голяма актриса. Една от най-големите в България.Да почива в мир.

27

Анонимен

преди 3 години

Новина от последните минути. Починала е Татяна Лолова. Не е от ковид. Светъл път на душата й. Беше голяма актриса. Една от най-големите в България.Да почива в мир.

26

българин

преди 3 години

Бе аре стига сте плашили хората бе!!! Не видяхте ли, че повече ги е страх от ваксините???Всички около мене които изкараха коронавируса са живи и здрави, излекувани и ходят на работа без никакви оплаквания!Шефа ми даже миналата година беше в болница на кислород повече от месец със двойна бронхопневмония - сега е на работа и ни юрка като диверсанти, не разрешава никакъв "хоум офис", а който го е страх от вируса си пуска отпуска!Само който има хронични заболявания може да са се обострили.

25

Анонимен

преди 3 години

Миналата седмица отидох на лекар. Настинах и имах кашлица и запушен нос. Каза ми че било ковид и ми изписа некви неща + антибиотик. Изобщо не отидох в аптеката. Пия си ркийката и съм много по-добре отколкото бях миналата седмица. Лекарите масово не знаят какво да ви казват или изписват а си карат по инерция. Пий антибиотик и след една седмица ела пак. Да, да ама... не.

24

Анонимен

преди 3 години

Още трудоустроени непрокопсаници. Сега ще се почне, един се задъхвал, друг обоняние нямал, трети стомаха го болял и какво ли още не. Кой ще работи, не ми става ясно.

23

Анонимен

преди 3 години

Аз от задох страдам ако нося маска която да ми покрива носа.Коронавируса ми мина за няколко дни.

22

До номер 6

преди 3 години

Ми той Мерака никакъв вирус не го събаря и умира 40 дни след смъртта на мъжа!!! :) :) :)

21

Анонимен

преди 3 години

До Галин КостовГалине, излез малко от тясната (или тесногръдата) си гледна точка. Когато науката твърди нещо, то е във основа на повече от малкия опит на един човек, дори и да е много арогантен. Освен тебе, преболедували са и много други хора и те може да имат различен опит

20

Док

преди 3 години

Потвърждавам за уплашените доктори. Моята лична почти ме отрови с антибиотици. След 5 дни се влоших и се обадих в спешното да ме вземат, нямах сили дори да ходя. Ще прозвучи невероятно, но там имаше добра организация(03.11.20г беше). За 20 минути ми направиха снимка, прослушаха ме, взеха ми проба за PCR, снимката излезе, имах едностранна пневмония, смениха ми лекарствата и ме пратиха вкъщи. На третия ден след това започнах да се подобрявам. За мен истинските герои са в спешното.

19

Чоко

преди 3 години

Потвърждавам написаното. Три месеца след изписването ми от болницата имим косопад, събуждам се с главоболие, ензим GGT на черния дроб е завишен двукратно, умора, задъхване. Не си мислете, че се преболедува лесно особено от по-възрастните хора.

18

Анонимен

преди 3 години

До Kolino MongoВзимай витамин Д - помага да се изкара по-леко и без усложненияНай-малко 1000 единици дневно, може и 3-4 000 за известно време. В Бг таблетките са по 1000 максимум. (Токсичната доза е много по-висока)Витамин С - 1 г и цинк (15 - 30 мг) същоКалоба (пеларгониум) - помага при много вируси, Ковид вкл. НО трябва да се пие точно както е предписано без да се пропускаПрополис

17

Газдов

преди 3 години

Значи заглавието, преболедувалите ... минимум 100 млн. по света. Първо изречение, 1 на 3 хоспитализирани, при положение, че около 5 млн. са хоспитализираните, 2 са умрели, демек 1 млн. Реално максимум 1% от преболедувалите имат проблеми след това, за известно време. Нали знаете, че при всяко респираторно заболяване е така. За инфлуенцата се счита, че кашлица и умора до 6 седмици след излекуването е нормална и не е тревожна.

16

разум

преди 3 години

По възможност стойте далеч от докторите. Самите те са здравата уплашени от ковид и действат панически. Лекуват още от вратата с 2 антибиотика, както и с всичко друго, които им падне. Яко блъскат болните с лекарства и могат да докарат всякакви други усложнения. Напр. диабет, без човекът да го е имал. Така че - далече от уплашените до смърт доктори!

15

Дам

преди 3 години

И аз смятах, че са глупости, но без да съм лежал в болница (само на домашно лечение) имам дълготрайни изменения в нивата на чернодробните ензими сравнено с контролни изследвания два месеца преди да се разболея.

14

Галин Костов

преди 3 години

Поредната доза ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!! Казва го човек преболедувал коронавируса миналата година!