53

Анонимен

преди 3 години

много вярно преди вдигах 120 от лежанка след вируса паднах на 100 друг страничен ефект е причерняване поради недостиг на кръв причинено от перманентна ерекция.

52

Tonita-7

преди 3 години

По точно ваксинираните,ще имат дългогодишни здравословни проблеми!

51

Сурив

преди 3 години

Вия, тъй някак, друга тема да поназнайватя? Вирус та вирус.

50

Иван

преди 3 години

Може от четирима на трима нищо да не стане. Така че се пази, да не окажеш ти четвъртия.

49

Щерю

преди 3 години

Засяга, който има мозък - не такива като мен...

48

Анонимен

преди 3 години

За всички вече е ясно, че вируса е разработен толкова добре, че не само да има дълготрайни последствия, но и да те повтаря. Много лекари съобщиха, че засяга центрове на мозъка, а кое в крайна сметка управлява всичко в тялото - точно той. Смешно е, че има хора, които се съмняват във вируса, в крайна сметка тия инвестирани милиони за разработката му и плановете за по 50 години напред от правителствата са реални, а не в сферата на фантастиката, но трябва да се чете и то несамо днес.бг.

47

Анонимен

преди 3 години

За психичното здраве нищо чудно. Щото отвсякъде ги психясвате, че едва ли не ще се превърнат в зомбита, все едно са боледували от нещо екзотично, а не от мутация на вирус, който винаги си е циркулирал в природата. Единствената разлика е, че този е по-заразен и по-трудно се лекува. Иначе от всеки вирус, от който си стигнал до болница на апаратна вентилация, се възстановяваш трудно и ти остават трайни последици!

46

Шаши

преди 3 години

Щом има и психични отклонения е много ясно. Политик прекарал Ковид се отстранява. На изборите, само здрави кандидати.

45

трол

преди 3 години

До АнонименМалоумник, всеки вирус засяга нервната система в различна степен. Като си *** си мълчи поне.

44

Анонимен

преди 3 години

Как така преболедувал вирус има психични отклонения като последствия...??

43

Анонимен

преди 3 години

Аз се излекувах с люти чушки, мед, чай, лимони, супа, пиене на вода и може и други полезни храни и не съм пил никакви антибиотици.

42

Анонимен

преди 3 години

Тук чета мнения на много лаици, относно антибиотиците. Да, вирус не се лекува с антибиотик, но без него при всякакви грипни инфекции - сте свършени. Запомнете го - антибиотикът винаги е задължителен и първо с него трябва да започнете. Всичко друго ще ви стъжни живота.

41

Анонимен

преди 3 години

Ще ви споделя нещо напълно честно и откровено. През 2005 година хванах грип, който изкарах много зле. Десетина дни много висока температура и всички сиптоми, които знаете какви са. След това около 6 месеца не успях да се възстановя, беше ми съсипал имунната система. През лятото една бира като пия и температурата ми се вдигаше над 37 градуса. Много хора се питат къде изчезна грипа - реално от тези случаи с Ковид, съм абсолютно убеден, че над 60 % са от класически грип.

40

555

преди 3 години

В началото на пандемията 2020г. един лекар по телевизията каза - Няма да се отървем от вируса докато 70% не го преболедуват , но аз все пак предпочитам да съм в 30 те % . Разбира се той е бил наясно с последиците след преболедуване . за това хора, пазете се много добре със всички предпазни методи и не вярвайте на шизофренни изказвания , че ковид 19 е обикновен грипен вирус , въпреки многобройните доказателства ,че не е така. Лекарите мислят доброто ви и ги слушайте.Оставете политиката настрани .

39

Mnogo me e strah

преди 3 години

2020г. - Ковид уби 2 милиона (може би, уж ковид).2020г. - Рака уби 22 милиона.Кво правим с това?Не може ли целият свят да се впрегне и да измисли ваксина срещу раковите клетки?

38

www

преди 3 години

През ноември 2020 преболедувах - средно тежка форма. За 3 седмици. Имам проблем с парене в стомаха, опитвам с пробиотици и др.подобни, но не минава. Знае ли някой дали това е като усложнение от ковид или просто си е друго заболяване.

37

от 33 до 37

преди 3 години

Изглежда имаш много по- дълбоки проблеми. За съжаление не съм сигурен дали може да ти се помогне. Може би вече е късно.

36

Да

преди 3 години

Хорта просто да спират с телевизията и подобни статии.

35

31

преди 3 години

До: 33Ами от всички преболедували коронавируса които познавам не съм чул някой да е развил бактериална инфекция.На мен ми се е случвало обаче. Но не от коронавирус, а преди години, много преди да чуем за такъв вирус когато хвана грип или друг вирус стигам до антибиотик, без да ми е станал белия дроб "на леш".

34

до 30

преди 3 години

Всъщност точно от ковид е починала.