36

Тато

преди 3 години

Сега втори, скоро първи... ;-(

35

БГ Модел Има

преди 3 години

Тъй като у нас всеки разбира от всичко, включително и от медицина, следваме препоръките на най-гласовитите "експерти" - журналистки, фризьорки, сервитьори и бармани, хотелиери, търговци и продавачи. Резултата е налице. Е има политика, но не забравяйте - политика - независимо от цвета - прилага желанията на народа си - за да го преизберат. Внимавайте на кой вярвате.

34

КИФЛА - ГЕРБ

преди 3 години

Нали цЕл свЕт се учеше от нас, както казА Баце. Ква станА тя - на второ мЕсто в света /след/ Мексико и първи в Европа. Ама Баце май си ги говори теА работи без връзка с главния мозък, а пък и във ''Винету'' не пише нищо за тЕх

33

Гост

преди 3 години

Не е български модел, а български резил- да не ваксинираш първо възрастните - никой в света не го направи - Безсрамници!

32

Сандо

преди 3 години

е как да няма български модел!- последно място в ЕС по ваксинирани- 1во място в ЕС по смъртност

31

Анонимен

преди 3 години

Нали Захариева обясняваше как целият свят говорел за някакъв "български модел" или след като станахме втори по смъртност ще се правим, че подобно нещо не е казано?

30

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че има български модел.Всички го гледат и се опитват да не го прилагат.

29

Анонимен

преди 3 години

Лъжете гадове...... разБойко каза че нашият модел е накарал Европа да ахне от учудване колко добре де справя правителството и мерките в България

28

ХФ

преди 3 години

Ефикасни мерки срещу пандемията - маски, дистанция, добра хигиена и игнориране на всякакви статии и новини свързани с великият вирус. Промиха ни мозъците, сякаш това е най-страшната болест на 21 век.

27

Анонимен

преди 3 години

Българския Модел е уникален с това че работи и без корона вирус пандемия - и преди и сега сме първи по смъртност в Европа. Комбинацията на трите П-та простотия, пушене и пиене води до естествената си кулминация в главното П - Премиера слънце - еманацията на т.н. Български Модел!

26

иво

преди 3 години

Вече сме тотално първи по смъртност.Е това е модела на Боко тиквата.При този факт всички коментари са излишни.

25

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че има български модел и ББ се хвали, че и в чужбина се обсъжда българският модел.Българския модел е известен като АБСОЛЮТЕН БАРДАК и в чужбина наистина се говори, за да се пазят от него.

24

Анонимен

преди 3 години

Как да няма? Всеки истински седесар знае, че Г-н Борисов единствен в света уталожи пандемията с либерални мерки, за които цяла Европа се реди да го пита как е успял, как се е сетил да приложи такъв план!Когато дойде моментът на 4 април, аз ще гласувам за г-н Борисов, защото Той говори истината, както един истински дърт седесар!

23

Анонимен

преди 3 години

Нито едно от написаното не е направено у нас. Това е българския модел.

22

Селянин

преди 3 години

Допълнение: долното е адресирано до 9.

21

Селянин

преди 3 години

Интересно Вие от кое cyti сте и какви аргументи имате против мнението на 6? Моето предположение или почти убеждение е че Вие сте един от тези , които сучат от известната крава и имате конкретно поръчение: деструктивни подмятания до дупка, без оглед на изрази, норми ,средства. Желая приятна вечер и успех в изпълнения на поръчението. А към 6: за съзжаление на нас ни предстои този кошмар още четери години. Защото парата и властта са били решаващ аргумент в политиката. А те са в ръцете на тези

20

Анонимен

преди 3 години

Моля ви се, напишете някакви простотии, достойни за вАШИЯ иНТЕЛЕКТ по адрес на Боку!Липсват ми... :((((

19

Анонимен

преди 3 години

Диктатора от Банкя - това е българския модел

18

Анонимен

преди 3 години

НИКАКВИ МЕРКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!МРЕЕЕЕЕЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

17

Анонимен

преди 3 години

Сами се навряхме в тази ситуация с неконтролираните пътувания през последните години на фона на нарастващото население. Разберете - никога не е имало такова преселение на народите. И пак е имало епидемии. По кой точно природен закон да няма пандемия в тази ситуация. Планетата не развлекателна площадка. И дори имахме късмет, че не се е случило по-рано.