88

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 118Я ни кажи в кой нормативен акт на РФ да го намерим, *** гнусен!?:)

87

Не сър!

преди 3 години

А трябва да има план и идея за борба с коронавируса след еднаа година ковиди стерия!Заложени са човешки животи,семейства ,бизнеси и капитали!

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 116Нещата трябва да се казват с истинските им имена. Защо да използвам други думи за п 8сст?

85

Анонимен

преди 3 години

Русофобите изпадат в трудно контролирана истерия пред успехите на Русия.

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92Гербераст е характеристика на продажно същество. Виж си източника на това, което очевидно си позлвал за търсене, Suicidal rate by country, троол претрепан.. Неслучайно те провокирах да покажеш източника. Източника ти е СЗО. На този изключително достоверен източник дължим тази стъкмистика със самоубоийствата. Дори и любимите ти американци в лицето на бившия си президент искаха да спират финансирането на СЗО. Заради стъкмистиката с ковида. Ама де акъл у проост гербераст.. амин!

83

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ Русия при раждане на второ дете дават помощ на семейството 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв.). Еднократна помощ вече се дава и за първо дете тя ще е в размер на 466 хиляди рубли (над 13 000 лв.).А България е първа по смъртност в всета и най-бързо изчезваща нация.

82

Истукан

преди 3 години

ГЕРБ загуби доверие и разликата с БСП се стопи, затова правят предизборни сценки като тази със задържаните за шпионаж и 10 дена строги мерки против корона. Фукат се, че са направили нещо, а всъщност нищо не са направили.

81

game1

преди 3 години

Егaтu заглавието! Тъпо и объркващо!

80

Анонимен

преди 3 години

До ОвцаВ момента около 200 човека са на апаратна вентилация и се молят за глътка кислород. 60% от тях няма да оцелеят и утре ще са само една статистика. Статистика за нас но за съпрузи , деца и внуци е трагедия. Ти кой си , *** миризлив???

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 104Добре бе не си ***, обикновен п 8 аст си.

78

Анонимен

преди 3 години

Коцко, ще гласувам. И не, няма да се ваксинирам. Това е положението.

77

Анонимен

преди 3 години

90% от пpocтитутките в Германия са българки.

76

не разбрал

преди 3 години

Министърче, 10 дни са до 31 март, след това като удължите с още 10 дни и ще отменяте изборите!Това ли цели Буцката?

75

Овца

преди 3 години

Калеко, добре ли плащат за ГРОБаджийски ***? Колко стотинки е символът? Колко оскъпява ако плюеш Радев и лижеш *** на пожарникаря? И без това ни оставиха без работа заради някакъв " страшен "вирус ,да заработим и ние?

74

Анонимен

преди 3 години

След крайна бедност майка и дъщеря скочили заедно от 7 етаж. Майка и дъщеря се самоубиха заедно, като скочиха от жилището си на седмия етаж в блок на улица "Мусала" в Стара Загора.

73

Истукан

преди 3 години

Правят се на ударени, тези 10 дни е предизборно. Ако ГЕРБ състави ново правителство, ще има протести за неговата оставка.

72

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНикой не те кани да се ваксинираш с руската ваксина. Русия не възнамерява да печели от ваксината. Ваксинирай се AstraZeneca, и си носи намордника.

71

Шиле

преди 3 години

Коце, никога не съм разбирал обратните. Как да те разбера ,кажи? За да разбереш какво им е на хората затворени без работа ,на учениците далеч от нормалната си среда и приятелите и игрите трябва да те затворят с няколко *** на усамотено място - всъщност не! Това ще ти донесе удовлетворение . Не беше добро сравнение

70

Джендър Джендеров

преди 3 години

Добър вечер, ***

69

Слугинята България

преди 3 години

"Ние надлежно изпълняваме всички инструкции. Освен това ни беше казано държавите членки да се въздържат от руска и китайска ваксини".Бойко Борисов - премиер на РБ.Външният министър на Унгария вчера се ваксинира пред телевизионните камери с руската ваксина Спутник-V.