144

Анонимен

преди 3 години

БОРИСОВ И КАРАКАЧАНОВ ИЗПЪЛНЯВАТ ГЕОПОЛИТЕЧСКАТА ПРОГРАМА НА МОСКВА И АНКАРА.

143

Джендърт

преди 3 години

Взех да се чудя Лозанчо да не се е пръкнал от някое мое отверстие, но не се сещам ! Може пък от възрастта да е.. !

142

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

АЗ НЕ СЪМ ВЛЯЗЪЛ В ЕС ЗА ДА ГЛЕДАМ ОТ КАКВО СЕ БИЛ ОТКАЗАЛ ЕРДОГАН! НЕ МИ ПУКА ЗА ТУРЦИЯ! ИСКАМ ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ! И впрочем Каракачанов колко деца има? Едно?!!! Аууу, ми то от пиене и мурафети в централата сигурно вече не му се вдига самолета ли? Така ли ще се бори против еднополовите бракове?

141

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Ердоган се бил отказал от истанбулската конвенция, но от претенции към България и имперски фантазии НЕ.И на нашия патриот Краси, и на нашия любим премиер Бойко това или не им пречи или не го виждат ли? Или какво?

140

Анонимен

преди 3 години

Сегашния политически модел прилича на рожба от брак между Митьо Гестапото и Любен Гоцев.

139

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Красю си иска Московската конвенция и дружба с Ердоган. Сложи феса той отдавна...

138

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

До до СтранджатаИ Ердоган се бил отказал значи? Ама вие от него ли вземате пример? Нищо чудно че сте против България, фесове жалки.А Ердоган е с Путин, редовно се срещат и се обясняват в любов и дружба..

137

Откъде накъде

преди 3 години

Ще правят тълкувания за всичко. Това прилича на шизофрения. Съдии щели да кажат какво е пол.....лудост.

136

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Абе Краси като сте толкова против еднополовите бракове защо издигнахте за евродепутат едно човече, което е антиевропейско и прилича на резултат от еднополов брак между родител 1 и още един родител 1.... като и двамата родители са били с пагони от ДС????

135

до Странджата

преди 3 години

Вчера и Ердоган се отказа от Истанбулската Конвенция. "Моделите" на Русия или Турция ше запазят народите си, за разлика от джендърския ЕС.

134

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Днешното ВМРО и в частност Каракачанов налагат като норма в българското общество моделите съчинени в руските служби и прилагани от Путин в Русия.

133

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов е патриот ама македонски.

132

до Германец

преди 3 години

Сигурно на тебе то харесва, понеже някакси свързваш двата края малко по-добре отколкото ако си в България. На на мен, който е в 5-тя процента от горния слой на населението в Германия, с деца и внучета, зелено-лявото-социалистическо бъдеще на Германия ме плаши. Да, ще се преместим всички в България, не в Русия. Който веднъж е успял, навсякъде ще успее. И в България сме се устроили добре, като че ли сме предвиждали накъде се развива джендърския Германистан.

131

Анонимен

преди 3 години

Качанов, колкото и да се напиняш, другарче, под твое командва аз пушка няма да нося. Не ми пука за пропадналата ВИ държава, която вие сте превзели и абюзвате / малтретирате. Нито признавам Гешев, нито Борисов, нито тебе. Задължения към вас аз НЯМАМ.

130

до 137

преди 3 години

от Германия:Човече, аз живея от 33 години в Германия, завършил съм тук инженерство. Много добре мога да сравня Германия (ФРГ) от преди 30 години с днешната, която скоро ще стане Германистан. Не знам ти къде живееш, но си с остарели представи за Германия.

129

Германец

преди 3 години

до Един от Германия.---Като не ти харесва тук - чемодан, вокзал, Москва.За маргинали като тебе никой няма да плаче.

128

един нещастен

преди 3 години

И аз отдална искам да се казвам п.итка заспала, ама ми викат, сакън , не може, женско име е, трябва да е буйо заспал. И мъки, мъки, не е за говорене...

127

Анонимен

преди 3 години

Агент"ИВАН"защо не е арестуван?

126

Анонимен

преди 3 години

Либ-ералните под-метки трябва да ги вкарват в затвора или лудница!

125

Дрън, дрън

преди 3 години

Конвенция, това е *** пропаганда. Като че ли един закон за домашно насилие не върши същата работа.