164

Щирлиц

преди 3 години

Няма такова нещо"традиционна религия",другарю Каракачанов.Това го роди вашата партия,и го натъпка в новата ...демократична конституция.Затова и България крета на куц крак,защото 80години се опитвате да затриете националната й религия.

163

Иван

преди 3 години

Каракачанов време е да ходиш да освобождаваш македония, тука вече ти е тясно...

162

до 171

преди 3 години

от Германия: Да, прав си, ама ако през септември дойдат зелените и левите на власт - още по-лошо ще стане. Последните отсега говорят за национализация и за според тях "справедливо" ограбване чрез високи данъци, данък наследство и Vermoegensteuer (данък върху имоти, депозити и всички останали активи) на по-високия среден слой от населението. От трън та на глог, както се казва в България. Ерика налага фашистки режим, комунистите (сбирщина от зелени, соцдемократи и крайно леви) иска сталинизъм.

161

Анонимен

преди 3 години

172 - Джамбазки не само е пипал жена,ами е женен и има дъщеря. Но някои други очевидно не са.

160

Анонимен

преди 3 години

джендърите в психиатрия!!

159

ЧЪРЧИЛ

преди 3 години

Преди години един спечели дело че иска да се казва - Манчестър Юнайтед. Господин торбичка лидъл - отговорете ми кой тогава му е баща и коя му е майка на този ? Хитро играете до последно, защото знаете, че много бай *** ще ви се вържат на тези изказвания.

158

Агент Иване!

преди 3 години

Оправи се най-напред с твоя очилат ***,който кара пиян и хвърля бомбички по хората! А пък ти сравнен с Панов си една миризлива топка лой в торбичка Била!

157

Нормален Извратен

преди 3 години

Нещата представени от другаря Каракачанов са по линията Нормален-Извратен.Всеки от нас е такъв - средно няма!Е, Каракачанов казва, че е Нормален.Следователно аз съм Извратен! И ще съм горд с това, ако Нормален е Каракачанов!

156

Анонимен

преди 3 години

Гейовете не знам кой ги е правил,но шкембе войвода са го правили офицери в казармата.обратен, дето иска да опъва държавицата ни, за да се докаже.

155

До 178

преди 3 години

Не ги захранват ,точно обратното , Доган се съюзява със Слави " алтернативата" за да изместят патриотите, ДПС да се върнат като балансьори срещу нещо.Слави с тумбата охранители е проект на Доган,плаща се за висок рейтинг без да има такъв,и нямаза какво,а макетата чакат някой от новите евентуално да им признае антибългаризма,македонизма и фалшификатите на българската история без да си мръднат пръста за промяна!А после да злословят срещу нас още по арогантно.

154

Анонимен

преди 3 години

ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ВОДЕЩИТЕ ПАРТИИ СА С ЕДИН ПРОИЗХОД И СЛЕДВАТ МОСКОВСКАТА ПРОГРАМА.

153

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов и Панов са престъпници и неморални типове.

152

Анонимен

преди 3 години

Срам ме е този никаквец да е министър на отбраната.

151

Анонимен

преди 3 години

До Анонименкаракачанов е един примитив изпълняващ поръките на москва - каракачанов е обществен проблем

150

Анонимен

преди 3 години

Този не е добре с главата, фашундер незачита законите.

149

Анонимен

преди 3 години

Видният борец от ВМРО за семейните ценности и българската армия, Ангел Джамбазки пипал ли е жена и обличал ли е униформа?Играта на ВМРО е ясна - отвличат вниманието с измислени теми като ни плашат с някви "трансджендъри", а през това време захранват техни фирми и такива на Доган с обществени поръчки за милиарди.Ама народът, кълве ли, кълве...

148

Истината за ФРГ:

преди 3 години

До до ГерманецБъдещето на ФРГ е в нейното фашизиране. Натам вървят откакто агент Ерика й е канцлер. Вече възцари медицинския фашизъм там. Остават само концлагерите...

147

Анонимен

преди 3 години

Ей Каракачанов ти *** ли си или не си чел Конституцията че само ВКС има право и задължение да се произнася и да тълкува? Ако конституцията е такава и ВКС каже че трансджендърите имат права ти трябва само да мълчиш и да изпълняваш. Нямам думи как този човек не зачита правата на гражданите - истински Сталин! Отставка Каракачанов, защото и 1 ден още във властта на теб и ВМРО е бедствие за България!

146

Доказано!

преди 3 години

Едно е сигурно - Каракачанов е раждан от някоя от свинките на Георги Гергов...

145

Анонимен

преди 3 години

До ДжендъртКрасимирчо се е пръкнал от това отверстие, също и другите милиционерчета от ДС, всичките са лява резба предатели и ***