204

Makedon

преди 3 години

Uste 13 dena do izborite....... Karakacanov ...CIAO

203

Ноне

преди 3 години

Какво имам право да правя или не го определя закона..

202

None

преди 3 години

До до noneМъчно ми е за теб.. или по скоро безразлично ...

201

none

преди 3 години

О майко моя родино мила ! .. Защо си толкова зациклила ?! Нямам кой знае какво мнение по въпросите на това кой как се определя.. но четейки това просташко изказване на Каракачанов.. което демонстрира не само ниска култура е и агресивна демонстрация на нетолерантност към хората който са различни... Се надявам това дело да бъде спечелено от транссексуалните... Той Каракачанов така или иначе ми изглежда като асесуален ... така че и той ще може да се възползва от това решение ..

200

Анонимен

преди 3 години

222 няма как да промениш физиката си щото си куку! Всеки психиатър или психолог ще ти го обясни срещу определена сума пари за единица време-казва се сеанс. Лекурайте се овреме, еййй

199

До 225

преди 3 години

Пич, не е до гайпаради... разбирай парадиране е това тяхното. Някои никого не закача, докато някои релава, че е с оивече права от другия, нали се сещаш. А Каракачаанов се изказа честно, правилно и то с историческа обусновка-по-точно, няма как да е-държава с християнски исторически ценности сме! Колко по-ясно да е, как да ти обяснявам още

198

Анонимен

преди 3 години

Не вярвах, че ще го кажа, ама най-после политик да каже нещо вярно. Тези трансджендъри, *** и свякви там ти измислени са пълно извращение на природата. Това са болни мозъци. Няма как да се родиш жена/мъж и след 20 години примерно да решиш че си обратното щот така ти изнася. Биологично не е възможно!!!!!! Няма как жена да бъде вписана като баща и няма как мъж да бъде вписан като майка!!!!!!

197

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 224Ще кажеш Бокича не е позволявал гей паради и т.н.... :)) Сигурно си бил умерен когато са си правили парадите или че нокои от патриотите си плащат за травестити :)) Аз съм работил в сфера където потока от хора е непрестанен, включително и от към служители, имало е и обратни :)) Не съм видял някой от обратните служители да ми се натрапва като присъствие, просто знаят че няма да имат успех :)) Затова плитката пропаганда се изтърка на Краси :)

196

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов и сие са си трагедия, особенно с новите предизборни лица. Но това му изказване е достойна за уважение позиция,няма как всеки за иска да е извънземен, нали? Да, ама той се чувствал добре с женско име, няма проблем, в Сауд. Арабия може и да го приютят, да опита. В България, не ни е нужно. Чудя си се понякога колко съм умерен.

195

Решение

преди 3 години

Всеки който отрича или изопачава тълкуването на неоспорими физически белези като пол и раса, трябва да бъде въдворяван в лудница за минимум 10 години, а ако го прави публично - до живот.

194

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов, отговарям ти на въпроса. Този, човек е роден от майка, която може би заедно с баща му му е дала тпансджендърско възпитание. Е и какво? На държавата ти това не се харесва, на православния ортодокс също. Много важно. Пука ми за твоята деспотична и тиранична държава.

193

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов, знаеш ли твоята робовладелска православна държава каква роля ми беше отредила на мен като същество от мъжки пол? Моята социална роля беше да бъда роб на натрапени държавни дългове, да служа на тиранично отечество като консуматив, като разходен материал, който може да бъде принасян в жертва под строй и команда. Трябваше да изкупувам вина само защото съм от определен пол и съм на определена възраст, трябваше да плащам данък мъж и накрая с пет години по-късно пенсиониране.

192

На всеки километър.

преди 3 години

Как може някой който е подписал клетвен лист за вярност към СССР да е патриот? За агент "ИВАН" ми е въпроса.

191

Яко

преди 3 години

Евалла!

190

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен И кмета на София ,другаря Борисов баш парче ГЕРБаджия, пръв в България разрешил гей парадите през 2006 година, е правен вг/.з ?

189

ВЪпрос към Каракачан

преди 3 години

Абе , ако турчина-Реджеб Ердоган каже че ще БОМБАРДИРА България с самолети, ти като министър, КАКВО ще направиш ??? В миша дупка ли ще се скриеш за да не те бомбардират ???Щото сега, араби и китайци ти викат че ще те ЗАРАЗЯТ с корона- вируси.. И ти, ВМЕСТО да ги изгониш от България,ти си слагаш някаква АРАБСКА маска, като някаква турска кадъна или Евнух, Педдераз, РОб в Харема на Арабин- Ислямист.

188

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 212На мен ми харесва Краси, обаче с тази плитка пропаганда няма да хване 4%, отдавна сме претръпнали за гейовете и т.н....:)) Вместо да каже - обещавам ви висок стандарт, благоденствие на народа, те тръгнали да занимават изстрадалия народ с предъвканите темички, едно и също в нищото :)))

187

Анонимен

преди 3 години

До бай ганюАма ти завърши ли 3 клас, или остана да потаряш?

186

Анонимен

преди 3 години

Отврат ми е този пишман войвода.Постигна най-голямото противопоставяне на българи с българи.Да иде с партията си на майка си отзад.

185

Анонимен

преди 3 години

Тоя Трансджендър- Педдераз, трябва да бъде пратен в ЛУДНИЦА или Болница да се лекува... Щото тоя луд или сакат, ако не ходи да се лекува, ще стане КРАДЕЦ и бандит, както Наркоманите...Най- много педдерази има в ЗАТВОРИТЕ и при Арабите- Ислямисти.. Арабите имат в Харема си Евнух, ***, РОби, които носят АРАБСКА маска.