22

Анонимен

преди 3 години

Значи младите със силен имуните са по-защитени.Ами тогава нека да помислим как да засилим емунитета на по- възрастните.С ваксини няма да стане.Ще стане със витамини, коензим 10, профилактика,намаляне и спиране на излишните лекарства-(само химия ) ,подходяща диета.Не вярвам кралица Елизабет и принц Филип да се ваксинират.

21

Анонимен

преди 3 години

Ваксините са ГМО генни терапии, които ще направят човешкия организъм заложник на техните атаки и ще превърнат човека в ГМО.

20

Христо Христов

преди 3 години

Абе урсулата ваксинира ли се вече или още се ослушва!

19

Язе

преди 3 години

Гаси неадекватната статия: хем "се заразяват повторно много по-често, отколкото по-младите.", хем "Повторното заразяване се случва рядко, но далеч не е изключено." - е има ли го, няма ли го ? Щом е рядко като случаи, явно наистина е много малко, щом не публикуват числа. И явно мноооого по-малко от вероятността за заразяване след ваксиниране, която официално е 5-15%.

18

преди 3 години

Каква изненада.От много месеци излизат постоянно проследявания на преболедували. Около 90% си държат стабилно ниво на имунни клетки много месеци след преболедуване. Нормално е от останалите 10% някаква част да пипне вируса пак. Също толкова нормално е повечето от тези 10% да са възрастни те имат слаба имунна система. Който има съмнения за себе си справи си количествен тест за антитела, и долу-горе ще е в час какво се случва.

17

Анонимен

преди 3 години

Абе, дъртото си е дърто.

16

икономист

преди 3 години

Лошото е, че ако се наложи прекалено на често да се реваксинираме, пак се връщаме в изходно положение...и ще е все тая, че можем бързо да си направим ваксина за новите щамове.

15

икономист

преди 3 години

До некойАвторите на изследването не казват, естествения имунитет е по-слаб от този придобит при ваксинация. Всъщност и двата вида имунитет би трябвало да са еднакво ефективни при предотвратяване на повторно заболяване. Само, че при естествения има риск от тежки усложнения при заболяване, които могат да бъдат избегнати ако си сложиш ваксина. Ваксините не, че са "трайно решение" на проблема, но ако мутациите не са прекалено чести, инфекц. може да се контролира и да се избегне струпването на бол

14

Анонимен

преди 3 години

Питайте Чорбанов дали може или не

13

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен: Нищо не са спестили. Въведоха 30% увеличение на заплатите им. Да не говорим,че това онлайн си е пълна простотия.

12

Анонимен

преди 3 години

Нито е "опасно", нито е новина.И грип, и корона /няма нов вирус тук/ могат да се карат всяка година. Здрав човек не ги усеща или ги кара леко. Хронично болен и човек със слаб имунитет ще го поусети повече. Нищо ново под слънцето няма. Няма траен имунитет срещу тези вируси - нито естествен, нито изкуствен. Ваксините са просто заблуда за наивните, които се надяват, че този, дето ги измисля, се е загрижил за живота и здравето им. Глупци наивни! Мисълта е само за личните печалби. Пука им за вас!

11

Анонимен

преди 3 години

Ми то и обикновения грип си го изкарвахме по 3 пъти през зимата.Спрте да плашите хората.

10

Анонимен

преди 3 години

Хахахаа ! :)))Видехте ли сега! Само *** за раята!Нови щамове, нови двайсета, шибай!А къде отиват стотиците мильони спестени от отопление и ток на затворените училища и децки гръдини? М?Колко е бюджета за образование, каква част са спестени за цяла година затваряне? Затварянето съвпада със стиденото време.

9

Христо Христов

преди 3 години

Абе някой да знае Урсулата от ек дали се е ваксинирала вече с Астра Зенека?

8

Demonaz

преди 3 години

Добре ще му предам по мобифона.

7

некой

преди 3 години

Явно докато не ни превърнат на Стадо (за 'стадния имунитет имам предвид де), което слуша само Овчаря и не мисли с Главата си - няма да ни оставят на мира!Ваксини скалъпени за печалба за няколко месеца, нетествани, недоказани - били 'много по добри' от Имунната система доусъвършенствана милиони години и доказала се с времето (иначе нямаше да има отдавана живот на Земята)

6

МНЕНИЕ

преди 3 години

Може да съм *** , но си мисля - Ковид е Добрата Стара Туберколоза .Лечението изисква дълъг престой в Болница и Санаториуми .

5

Анонимен

преди 3 години

Най-вече верваме на DW.

4

Анонимен

преди 3 години

Пари пенсионерите нямат за кисело мляко и хляб, но ваксини ще им предостави загрижената държава колкото трябва.Много са загрижени за здравето. Майка и дъщеря се самоубиха, защото не могат да си покрият разходите за ток, вода и храна. В коя страна от ЕС може да се случи това?Бог вижда! Той не гледа мисирките по тв.

3

Бау

преди 3 години

моите родители съм ги предупредил много да внимават и им купих хубави маски.