31

Анонимен

преди 7 месеца

Най много данни има шефката на ЕМА(Европейка медицинска Агенция) ясно каза за ваксините за тези които обичат наполовин пълна чаша ,за всеки 5 човека на 6 е добре.За тези които обичат наполовина празна чаша , опасно е за всеки 6-ти човек, разпределение което е известно като "Руска рулетка".Естествено не може да коментира Астра Зенека,Модерна и т.н. защото ще загуби поста си.Но и не е нужно, обясни наличните и данни ясно и точно без да рискува поста си.

30

Thalidomide baby

преди 7 месеца

"ползите от ваксината надвишават рисковете".Нали беше безвредна.Сега ползите надвишавали.След две-три години ако се разбере за някакви гадни странични ефекти? При голям процент от хората?...

29

Анонимен

преди 7 месеца

Обръщение към имунизираните от Астра Зенека: - Благодарим ви, че участвахте в този грандиозен експеримент. Бог да е с вас!

28

Анонимен

преди 7 месеца

Един познат също почина от инсулт, преди години ,явно не знаеше ,че не е редно да умира от инсулт преди появата на корона вируса и ваксината Астра Зенека.

27

Анонимен

преди 7 месеца

А другия защо не е получил инсулт?Това медицински да ми се обясни! Не новинарски.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Докторите уж се имат за умни хора пък как смеят да се ваксинират с тия химии и ГМО буклоци?Или приживе може да е бил от пропагандатори те на "ваксината"!?

25

Пак съм аз

преди 7 месеца

До А ниеЗащо мислите че файзер е по-добра?!В тоя ред на мисли,пак да питам: не се сещам за друга ваксина,която трябва да се слага всяка година, освен противогрипната?!? Който разбрал,разбрал!

24

Nona

преди 7 месеца

Това е положението! НИЩО не могат да потвърдят категорично,демек тестването върви с всичка сила! Мислете,ама не с телевизора, най-добре го изключете,по-здравословно е!

23

А ние?

преди 7 месеца

Това са явните случаи. Има хиляди,които 2- 3 месеца от поставянето на ваксината /Астра Зенека/ умират. И понеже са възрастни, въобще не се разследва от властите. Спрете се, хора! Чакайте РНК и тогава се ваксинирайте. Докторите и управниците се ваксинираха с Пфайзер, а за простолюдието Астра Зенека. Нещата са ясни.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Така или иначе - ще се умира. Най-добре да се умира ваксиниран!Докторите загърбиха медицината и стават политици. Политиците се правят на доктори.Трагедията е пълна, защото учените спряха да се интересуват от науката и масово предпочитат да са политически удобни.Никой на никого не вярва. Всичко е за пари. Колко време ще продължи това, до къде ще ни отведе пътят, който не води никъде?

21

астра зенека

преди 7 месеца

вие за 2$ какво искате ?

20

Анонимен

преди 7 месеца

До ЩерюДа де , ама този път ще останат изненадани "милеещите за нас".

19

Анонимен

преди 7 месеца

Интересно ще е да се видят цифрите на умрели след ваксиниране с други ваксини.

18

гръцки митничари

преди 7 месеца

До анонимен 8. - какъв Рюте те е подгонил пък тебе в Дания......... ?!?!?

17

Анонимен

преди 7 месеца

Аз съм убеден че всички които се ваксинират умишлено правят опит за самоубийство,щото мозъка не може да ми го проумее че хора които им се живее може да са такива едноклетъчни!!

16

Щерю

преди 7 месеца

Ползата от ваксинирането е за Държавата - хората са овце. Важното е на управляващите да им вървят разчетите - какво значи тук някаква си умряла личност след ваксинация. Буфкай ваксини, стадото да е здраво и да бачка. Така разсъждават властимащите...

15

Анонимен

преди 7 месеца

СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИСА НЕСЪЩЕСТВЕНИ И СУПЕР РЕДКИ

14

Анонимен

преди 7 месеца

Мдаа ваксината ще се окаже по-ефикасна от "Новичок" язък им на руснаците залудо са го разработили.

13

Анонимен

преди 7 месеца

НИКОЙ В ЕВРОПА НЕ ГОВОРИКОЯ ВАКСИНА ПО-ДОБРАНАЙ-ДОБРАТА ВАКСИНА Е НАЛИЧНАТАПО-ДОБРЕ ВАКСИНИРАНИ ОТКОЛКОТО УМРЕЛИ

12

Анонимен

преди 7 месеца

Всичко това много яко почва да бие на постановка: ваксината не прави хората безсмъртни!Разбира се че от милиони ваксинирани, все някой от тях ще почине в близките месеци. Щеше да почине разбира се и без ваксината...Все повече това заприличва на саботаж, по методите на КГБ, зад който сами можете да се сетите кой стои