51

славянин

преди 7 месеца

Най-сериозното усложнение след боцването е смърт, кое толкова ви притеснява!?

50

славянин

преди 7 месеца

''Дания съобщи за два случая на медици, които са получили тежки тромбози след ваксиниране с препарата на АстраЗенека, единият е починал от инсулт, отбелязва датското издание "Бьорсен".''Иначе ваксината е ''безопасна'' според някаква си педрокомисия!

49

Активист на БСП

преди 7 месеца

В България тепърва започва страшното!

48

до анонимен

преди 7 месеца

Поредбата доза булгарщина из коментарите ...-------------Ти да не би да си от *** в Европата, бе?

47

Анонимен

преди 7 месеца

По принцип на хората, върху които тестват нови препарати им плащат и то добре. А тук е обратното - платихме стотици милиони левове, за да експериментират с нас.

46

Анонимен

преди 7 месеца

Банките да въведат застраховка ваксина.Поне родата да се потегне.

45

Анонимен

преди 7 месеца

Влади, пий си диазепама.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Ами дългосрочните може да са инсулт след 6 месеца, но тогава връзка с ваксината никой няма да направи със сигурност. Ще отиде в графа "той животът си върви"

43

11

преди 7 месеца

Мдааа, това са краткосрочните ефекти. Какви ли ще са дългосрочните?

42

Влади

преди 7 месеца

Ау , че лошо! Не се ваксинирайте! Нещо, като : " Снощи тъщата се изкъпала и...умряла",един вид :"Не се къпете щото... "Пък после: мрели по стълбите и коридорите на болниците, Бърза помощ не достига. След такива тиражирани лоши новини, никой не щял да се ваксинира.ПРАВИТЕЛСТВОТО ВИ Е ВИНОВНО , НАЛИ?

41

Анонимен

преди 7 месеца

До 33.Имаха хорски привкус,собено по старата школа.Те тогава стояха доглавата на човек докато не го излекуват.След като,станаха търговци на органи,особено карантия ,всичко се срути итяхната възхвала се оказа вълча козинаДнес ,чистиме козината след тях .Джон,защо докторите ходят на работа?За да си сменят козината сър.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Представям си колко случая са потулени. Смятай щом Тръмп цензурираха! А тук "играят" много, много милиарди.

39

Анонимен

преди 7 месеца

Смъртните случаи от АстраБозата продължават, но на кой пука?!Баба Урсула и ЕАЛ продължават да налагат използването ваксината killer.За нежелателните ефекти, които могат да се проявят след време да не говорим!Експеримента продължава!

38

:(

преди 7 месеца

До :)Това, че не сме се втурнали към ваксините не означава, че сме плоскоземци и антиваксъри. Просто ТЕЗИ ваксини са много нови и не желаем да бъдем част от статистиката, която ще бъде описана в бъдещата листовка на бъдещия хубав и чист препарат след години. С една дума, искаме да се ваксинираме, но ТЕЗИ субстанции имат още много за доработване. Капиш?

37

Анонимен

преди 7 месеца

Ми кво да направя като са умрели? Щях да ги съжалявам ако бяха някои пенсионери на село и не са имали информация какво се случва. Ама те са медици, трябва да са запознати с ефектите и рисковете от тия набързо скалъпени и одобрени без бужните изпитания бъркочи. Те са си направили избора и си носят последствията.

36

Анонимен

преди 7 месеца

Всеки сам решава да се ваксинира или не, нека оставим другото на еволюцията :)

35

:)

преди 7 месеца

Първо се тупахме в гърдите, че всички имаме БЦЖ /нищо, че няма общо/ Сега всички ги е страх от ваксина на основата на аденовирус от шимпанзе. Хомеопатите къде са се крили да препоръчат нукс-вомика и беладона срещу Ковид се чудя??? Хора, изтрезнейте - вижте времената реално и мислете с главите си, ваксините имат реален шанс да удължат мизерния живот на всички страхуващи се от чипиране.

34

Neo

преди 7 месеца

И така ще има още много умрели от ваксините.

33

Христо Христов

преди 7 месеца

До 35Аре, аре... защо пропусна и лозунгите, че Астра Зенека е сигурна и безвредна и че БИ се ваксинирала.Питай централата дали знаят за кога има час за ваксинация с Астра Зенека.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Никога не съм ги имал лекарите за интелигентни,това че са на ТИ с медицината е защото за това са учили,и това не ги прави повече от някой инжинер например...всеки е силен в различна област от живота!!