71

любознателен

преди 7 месеца

Все се чудя как на всеки починал от каквото и да е, ако му откият вируса или антитела- винаги със сигурност е починал от ковид? И моментално влиза в статистиките за ковид смърт(което пък намалява смъртността от други болести) Освен ако не записват и двете в статистиката!А за ваксините и смъртността-така и не могат да докажат връзка?Хора мислете! Едва ли споменават по медиите всички случай за починали след ваксиниране. И не само след АстраЗенека. Здрав, прав човек и деца нямат нужда от ваксини

70

До 74

преди 7 месеца

Пробвай с натурално тиквено масло нерафинирано за гастрита поне 1 месец.По с.л. на гладно сутрин и вечер.Резултата ще те удовлетвори.Остави химикалите.Във Франция са правени изследвания на възрастни с Алцхаймер.Установили са,че основно са пили чешмяна вода,питейната от общия водоизточник.А пречистването,филтрирането е с препарат на алуминиева основа и ако филтрите са порести, пропускат алуминиеви частици които остават в питейната вода.

69

българин

преди 7 месеца

До: номер 79Разбрах ти мисълта.Аз лично взимам Алмагел (който съдържа алуминиев хидроксид Al(OH)3, защото имамбхробичен гастрит и ми помага. В листовката има предупреждение, че влияе на мозъка. Не го приемам често и засега не съм оглупял.Обаче с тези съставки трябва наистина да се внимава.А въпросната ваксина е още експериментална. Остави Борис Джонсън! Принц Филип, мъжът на кралицата, който е на 100 години го боцнаха с тази ваксина и получи сърдечни усложнения!!!

68

Анонимен

преди 7 месеца

Фон Лайен трябва да е доволна ,че само 30% са доставили от скапаната Астра Зеника,да го приеме като Божия промисъл.Няколко държави вероятно няма да подновят ваксинацията точно с тази ваксина.Фаталните случаи в болнично заведение на медици стимулира по щателно да направят изследване и да го обявят.Страничната реакция с тромбози е много сериозна.

67

Анонимен

преди 7 месеца

До 69Освен ,че руската е сходна с Астра Зеника е с консервант алуминиев хидрохлорид подпомагащ оглупяването - айцхалмера.А основното вещество е с по висока концентрация.По всяка вероятност векторните ваксини не са удачни за коронавируса.Този не е грипен вирус,а много,много по силен и устойчив.Английски премиер Джонсън доста рекламно се ваксинира с Астрата,при положение,че едва го спасиха от ковид миналата година,не знае какво го чака.Ако с нея са го ваксинирали,де или само пиар

66

българин

преди 7 месеца

До: номер 57Сигурно дори нямаш представа колко си прав?!Вече прегледах изявления от много вирусолози, пулмолози и други специалисти (да, все професори и доценти), които твърдят, че е безумие да се извършват ваксинации по време на пандемия!!!Знаете, противовирусни ваксини се бият есента, преди очаквана вълна от грип!!! А сега какво??? Предизвикаха новите мутации с тези ваксини!!!

65

Анонимен

преди 7 месеца

ЕМА които твърдят, че ползите са повече, дали са ваксинирани с Астра зенека. Може на този етап засегнатите хората да са малък процент, но когато ти си един от тях си е 100%. Явно хората над 45 г. не трябва да се ваксинират с тази ваксина.

64

българин

преди 7 месеца

До: номер 62Отговарям ти директно на въпроса.Руската ваксина Sputnik V в момента е в процес на разглеждане от Европейската Агенция по Лекарствата - EMA. И ако бъде одобрена, ще бъде налична и в България. Ако я има в наличност.Тя обаче е подобна на АстраЗенека! Само предупреждавам!

63

Анонимен

преди 7 месеца

Слушайте какво ви казва Емър Кук!Вслушайте се в гласа на разума!!!

62

Анонимен

преди 7 месеца

и защо трябва да умираме зорлям .. някой мениджър да си купи остров с бонуса може би

61

Американ

преди 7 месеца

А колко са умрелите от инсулт на които не е поставена ваксина? Защо при смърт 10 дена след ваксинирането се набеждава ваксината?Това еврохейците явно съвсем сте изкуфели!

60

До 62

преди 7 месеца

Ти за Руските и Китайските нещо да си чел? Няма ... няма и да има... там инфото е така ... както и в държавите одобрили техните ваксини... просто няма гласност за нищо ...

59

(-_-)

преди 7 месеца

Всеки може да умре от инсулт, почти по всяко време от живота си, но изглежда, че тая ваксина предизвиква тромбоза при някой хора (неясно кои точно), поради простата причина, че прибързано е на пазара без необходимите тестове.Така, че мислете преди да се ваксинирате! Вярно, малко хора се споминаха от нея, но ако аз или вие сме от тия малкото??

58

шмatka

преди 7 месеца

До Анонимен 57 Как няма да бързат ! 10 лева на бройка бе човек!

57

Анонимен

преди 7 месеца

Защо не пускат Руската ваксина Спутник V или Китайските??А въпреки това ни принуждават да се бодем с свруми, които имат доказано смъртоносно въздействие??Това няква перверзия ли е?

56

ky40

преди 7 месеца

през 21 век дофтор и учен са синоним за шарлатанин.

55

Анонимен

преди 7 месеца

Може за извън Албиона ваксината да ехакната и някои компоненти да липсват.Англичанин глътнал бяла мъгла няма,атъдява много народ плюе кръв,( подокументи) и белосва просторите.

54

ky40

преди 7 месеца

не ми се живее, има ли гаранции, че максимално с третата ваксина умирам ?

53

Анонимен

преди 7 месеца

Удоволствие е да гледаш как щабните тролове се напъват да рестартират рекламата на "ваксините". Прилича на съживяване на обезглавен с дефибрилатор. Чух че поне са им раздали памперси, да обезопасят напъването.

52

славянин

преди 7 месеца

Имайте предвид че всички официално обявени случаи за ''нежелани реакции'' след боцването са тези, които властта не е успяла да скрие, а тези които е успяла и не ги е обявила са десетки пъти повече!