210

Добра новина.

преди 3 години

Премиерът добре се спарвя със корона кризата. Мисля че прави възможно най-доброто за България.

209

Истината е

преди 3 години

Не съм гласувал от 20 години .Но сега има смисъл и този път ще гласувам.

208

Анонимен

преди 3 години

Само гледай как Домуса ще го преметне. Щом заводът стане готов, на часа ще почне да произвежда Спутник, щото се търси. Нека има и българска ваксина, идеално, но кога ще я одобрят хич не се знае.

207

Алабала

преди 3 години

***, колкото Фолксваген ваправиха завод, толкова и ваксини ще произвеждаме. При тоя нищо от световния бизнес не припарва. Лидл и Кауфланд не ги бройте, те пласират немска стока.

206

Анонимен

преди 3 години

i agronomkite, zootehnicite, zarnenite proizvoditeli, lampadjiite, sodenite, porcelanovite, staklenite, aluminievite i solenite experti kachi na jipkata...zaedno s fidankite i darveta...;-)

205

Самоинсцениращ се

преди 3 години

Всяка ваксина е един конкретен продукт! Когато строиш завод знаеш предварително какво ще произвеждаш в него и разполагаш с технологията му. Та ти голям държавнико, производител и всичко останало: коя ваксина ще произвеждаш "до няколко месеци"? И ти и производството на защитни маски организира? А произведили се поне една. И какво значи няколко месеци, неможе ли от твоите уста поне един път да излезе нещо конкретно. Швейцарците строиха 7 год един 42 км тунел под Алпите и го пуснаха на денЯ ...

204

КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

преди 3 години

САМО ТАКА БОЙКО , БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОСТИГНЕ ГОЛЕМИ ВЪРХОВЕ , ПОД ТВОЕТО МЪДРО УПРАВЛЕНИЕ !!!

203

Христо Христов

преди 3 години

Чебурашън, вместо да спамиш неадекватни дивотии, питай централата, за кога Урсулата има час да се ваксинира с Астра Зенека.

202

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

БРЯВО БОЙКО , ДОКАЗВАТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ,КОЛКО ДАЛНОВИДЕН ПОЛИТИК СТЕ !! КОЛКО СТЕ ЗАГРИЖЕН ,НЕ САМО ЗА НАРОДА СИ , НО И ЗА ДРУГИТЕ ХОРА ПО СВЕТА !!!! ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ НАШАТА РОДИНА ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ !!!!!

201

Койчо

преди 3 години

Лъже

200

Анонимен

преди 3 години

Тиквата бил готов да произвежда ваксини?!?!ХА-ХАА пък аз съм готов да *** Анджелина Джоли....А дано ама надали.....

199

Анонимен

преди 3 години

Прихнах...

198

Анонимен

преди 3 години

Брао Боко! С тебе сме! На 4-ти ше се броиме!

197

Анонимен

преди 3 години

Народа не са 200 наркомана и пияници които се въргалят по улиците, на 4ти ще видите народа.

196

Сат Н

преди 3 години

Какви ваксини щял да произвежда завода?На мене ми прилича на завод за фураж и хранителни добавки. Не е сериозно да боравите с опасни вируси и биохазард в помещения от гипсокартон.Една аксиома ще ви кажа - от комсомолски секретар и упорит партиен член не очаквайте нещо да ви построи - техния манталитет е да фърлят приказки на едро и да прахосват чужди пари. Бойковизмът се крепи само на новонапечатаните пари от ЕС.

195

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаВиж сега тро*че, аз ти отговарям щото ми е скучно в момента, не че си интересен, може би си забавен :)) Ако си мислиш че едва ли не ще промениш мнението на хората които посещават Днес, нема как да стане, не и с детския манталитет който имаш, капиш :)))

194

Анонимен

преди 3 години

не се ли усеща че става смешен вече, преди около година отказа смешните 8 млн за разработка на ваксини от нашия екип, та същите требваше да събират дарения, а сега седнал да ми строи некакъв завод, и к'во ще произвеждаш в него бе тууулуп.Просто се махай, вече ставаш смешен на всички

193

Анонимен

преди 3 години

Държавата ли ще строи завода, или Домуса с пари от спестени данъци и опростени неустойки?Кой ще му даде да конкурира Западна Европа и САЩ в тяхната игра?

192

Влади

преди 3 години

Добра идея! После завод за електрически коли и за ракети до Марс! Добри мечти, като за оная молекула, с която някакви български оптимисти( или мошеници), миналата година щяха борят короната. 5 минути ги даваха по ТЕЛЕВИЗОРА. Къде да те сега?...

191

Болярин

преди 3 години

Ако не стане за ваксини, гела ще го направи за амфетамини. Ще е все на печалба , и той, и партията