9

Анонимен

преди 3 години

От сега да знаете, детето си с нова и неизпитана поне 5 год ваксина НЕ ваксинирам. И не ми пука за мнението на никого! Ние българите сме изобретателни. Дори и да ни задължите, пак ще намерим начини да спасим децата си!

8

Bili

преди 3 години

Започват координирани масови тестове на деца по цял свят.Сега ще ни сплашат за децата и...ваксини...някои деца няма да оцелеят след ваксинитр, но си струва...

7

...

преди 3 години

Защо не напишете с какви симптоми са приети в болницата и заемат така ценните ковид легла? Да се досетя ли...бебето е с леки симптоми, има кашлица и сополи, като всички деца през зимата, а майката е там заради бебето и сигурно няма никакви симптоми или има леки. Трябва да бойкотираме медиите, които публикуват такива ''новини'', те носят основна вина за тази истерия

6

Уау Леле

преди 3 години

Лелей , ужас, мъка, дете с настинка ! Какво да правим сега ? Нека напишем статия , бе-е-е

5

Анонимен

преди 3 години

Само мъчат децата врът и клечки в носа за да ги тестват.Да не си мислите че на тази възласт им е много приятно да бъдат тествани.

4

Анонимен

преди 3 години

Милионите "фалшиви" долари, които прокуратурата "разкри" се оказаха салфетки за дискотеки.Очаквам "руските шпиони" да се окажат циркови артисти, които са пътували веднъж-дваж до Москва.

3

Анонимен

преди 3 години

И какво от това, не да е първото, няма да е и последното. Много важно.

2

Анонимен

преди 3 години

Цитат: ...наложи Областният кризисен щаб да вземе решение за увеличаване с общо 17 на ковид леглата в болниците в Момчилград, Крумовград и Ардино. Така леглата за пациенти с ковид за областта става близо 160Истината: Леглата за лечение на хората с болести различни от Ковид са намалени с примерно 640 легла, за да има 160 легла за Ковид-19. Разликата в броя на леглата идва от това, че не остават същия брой легла., когато закрият едно отделение, за да го превърнат в Ковид-19 отделение.

1

Анонимен

преди 3 години

Не трябваше ли в болница да постъпват само хора наистина болни, а не такива с положителен тест??? Това малко прилича искаш не искаш си болен и си в статистиката.