256

ххх-ххх

преди 3 години

Поредната партенка на ГЕРБ, Гробокопача и Гешев - вчера хванали международна банда фалшификатори - днес ги пуснали - парите били печатани на салфетки. Днес хванали руски шпиони, бием тъпана, троловете се радват, утре ..."шпионите" пуснати - били руски учители като другарката Фъндъкова. За тъпият народ хляб и зрелища от още по-*** премиер и политическа клика от дупедавци и нагаждачи!

255

Анонимен

преди 3 години

Па то у нас няма поделения.Я се разходете из сравнително големите градове-Благоевград,Кюстендил,Разлог......руини,майко мила.А за границата да не говорим.В ю туб има маса клипчета за гранични бивши поделения.Първа каракачанска задача е да продава военни имоти и познайте къде първо-не в Горно нанадолнище,а в София,Западен парк....

254

Анонимен

преди 3 години

Много ми е чудно какво са снасяли и на кого :)) В БГ има секретни поделения в планините които дори политиците не могат да припарят, пример Соломон Паси и синчето му арестувани защото са пресякли границата с поделението :))) Паси е питал какво става, отсреща пълно мълчание :))

253

тито

преди 3 години

Русия и русофилията са вредни за България . Дори по Тошово време , нямаше такива изцепки и славоизлияния за Русия . Всичко идва или от невежество , или от любов към рублите / доларите/ , но и в двата случаи става въпрос за българофоби.

252

Да бе!

преди 3 години

Руските шпиони тепърва ще бъдат съдени за национално предателство, само че истинските присъди ще обяви Военният трибунал, когато му дойде времето, а то наближава, нека само Байдън да си свърши неговата работа.

251

Анти-трол

преди 3 години

А хамерикански, турски, немски и английски агенти кога? За троловете налазили статията с поръчка да хранят Радев - ставате смешни и безкрайно прозрачни - тиквата няма да ви плати центовете! Тролчета - американски коли ли карате, американски телевизор ли гледате, гащите ви от америка ли са внос? Не, нали? Защитавам България, защото в момента е марионетка на САЩ без значение кои "шпиони" ни са казали да ловим - руски, индийски, китайски или марсиански. Нямаме собствена политика!

250

Анонимен

преди 3 години

До рускиня до 300Явно не си била никога в Русия "рускинята".ТАМ какво значи разруха и "ремонт на ремонта" ти е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА.Нали ходих (пак) преди две години. Кой лъжете?

249

рускиня до 300

преди 3 години

До по-далече от Русия"Хората искат да станем нормална европейска държава ....." Ами кой ви пречи да станете такава държава? Да не би Путин да паркира стари трошки в зелени площи? Да не би Путин пречи да се обезопасят ел.стълбове? Да не би руснаци карат каруци по центъра на София? Да не би руснаци разбиват тротоари и хвърлят там кучешки мини? и така нататък? Ако човекът свикнал с простащина и свинщина - нищо няма да помогне Апропо- ремонт на ремонта - българско изобретение

248

патриций

преди 3 години

на плебса подхвърляли пиредната партенка, за да замажат провала с фалшиви евра. *** налапали въдицата и възхваляват гешефтура и данс.Хляб и зрелища - за плебса

247

по-далече от Русия

преди 3 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

246

Анонимен

преди 3 години

Стъпка в правилната посока Поздравления на ДАНС!

245

Анонимен

преди 3 години

Точно там му е мястото на шпионина Румен Радев

244

Анонимен

преди 3 години

До НеразбралПутин плаща на тези предатели в американска валута защото я презира а бенефициентите на презряната валута я обръщат в рубли за да се подмажат на Путин и Русия.

243

Неразбрал

преди 3 години

Неразбрах,като обичат Русия,защо си обменят парите в западна валута?!

242

Хунтата няма спиране

преди 3 години

Предизборен кьорфишек на гешефтурата Му...

241

Анонимен

преди 3 години

Двама военни в ареста за шпионаж в полза на чужда държава Това не е чужда държава, това е родината на българските русофил-предатели и 300-те хиляди руски окупанти по черноморието, а двамата военни освен че са русофил-предатели 4-то поколение са и служители на ГРУ на РФ. Левски на такива категории създания като изброените по-горе им е режел чепките.

240

Винету

преди 3 години

Това да не стане като бандата фалшификатори, заловена с шумно думкане на барабана тъпана и гайдата по стар Ченгеджийски Боко-Гешевски маниер. Вчера ги пуснали и с право - печатали салфетки, листчета и флаери с "евро и долари", които никой нормален няма да помисли за истински. Но нали създадохме новина, нали Гешев и *** се показаха по телевизията. Смях. Важното е "новини" да се създава за стадото. Стадото блее, Боко краде!

239

щирлиц

преди 3 години

Шпионството е сериозно престъпление - най-тежкото в НК.Дано момчетата да има с какво да го докажат.Иначе пак всички ще плащаме предизборджийските гешевски навеждания..... по закона за отговорността на държавата.Съветвам всички тук пишещи с евроатлантическа ориентация - не бъдете излишно възторжени - запазете фойерверките за осъдителните присъди на втора инстанция. До тогава - по тихо, че задържаните само ги подозират ....

238

Анонимен

преди 3 години

Шкембо воевода да се похвали немедленно с най-висок ръст на пyтинoиди в родната казарма.

237

Анонимен

преди 3 години

Шкембо воевода да се похвали немедленно с най-висок ръст на *** в родната казарма.