316

Оня

преди 3 години

Дали на рубладжиите им плащат в рубли?За едни от форумите питам.

315

полковник Колев

преди 3 години

Какво стана с тези които предадоха топографските карти на БГ на турците? Това са истинските шпиони и предатели...И колко още работят за чужди разузнавания? Ако имах възможност и аз бих работил против тази система....

314

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 370ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХХААААААААААААА..................

313

Анонимен

преди 3 години

Каскетът се събуди от зимния си сън и заедно с премиер Боце и Катето от Татар Пазарджик започна да дърпа котката за опашката. Не пропусна да се похвали, че тези действия са в името на народа. Само че същият този народ иска оставките на Боце и гешев. Защо ли?

312

Анонимен

преди 3 години

Колко интересно ...Русия се интересува от нашето оръжие)

311

Членове

преди 3 години

На новата партия русофили, изпълнявали са партийно поръчение

310

Ива

преди 3 години

има една лява социалистическа прослойка, национални предатели, които смятат,че да шпионираш за русията е чест и привилегия, пък ако паднат и малко парички е добре дошло

309

Анонимен

преди 3 години

Много се кефя като чета как русофилите страдат. Как боли, ах как болии!

308

Смърт,

преди 3 години

Предателите на дръвника

307

По тази логика

преди 3 години

трябва половината политици да са вече в затвора, като се започне от евреина Паси, през Доган, и се стигне да главанака Боко, те отдавна служат на чужди държави и предават България! САЩ вече имат военни бази В България, това е най голямото предателство. Русия ни даваше оръжие, но никога не е анексирала българска земя, а днес земята ни е вече продадена от предатели, които след тези избори трябва да бъдат съдени и затворени в зандани!

306

Анонимен

преди 3 години

Да ловим чуждите шпиони.................добре, става...............но защо руснаците да са най-лошите??Ами турските шпиони............те са много добри, така ли??Дайте тогава да вкараме всички ДПС-ари в затвора!Ами западните шпиони.........те спокойно да се разхождат, нали???Е..........може да сме прости българите, но не чак толкова!!!

305

Анонимен

преди 3 години

Е ее падение!Продали се за по 2-3 хил.лв. на месец.То бива бива,но това военни за дребни да се продадат,тези които ще защитават националния суверенитет.Резил!Е може ли такива баламурници.Днес на едни,утре на други.

304

БайХ

преди 3 години

Това имат хората, това продават.

303

Съд за измениците

преди 3 години

Колко развратени трябва да бъдат за да предават родината и бъдещето на децата си!Всичко лошо в България се е случило благодарение на Русия и техните пионки в съседство.

302

гражданин

преди 3 години

А Метежника кога ще арестуват?

301

пияница мистик

преди 3 години

На Фигуранта хората пак го загазиха :)))

300

Анонимен

преди 3 години

Навярно са плащали на шпионите с доларите от печатницата във Висшето транспортно училище.

299

смърт за шпионите

преди 3 години

да се възстанови смъртното наказание и шестимата да се разстрелят за измяна към Родината

298

До Анонимен 352

преди 3 години

Дъртия Сорос никой няма да го осъди........зад него стоят много по-влиятелни личности и други интереси.............и много пари!!Сорос е само върха на айсберга!!!

297

Анонимен

преди 3 години

Те ако искат агенти да разгледат НПО-тата и какви въздествия упражняват. Лично аз нямам против Сорос да бъде съден от международен съд и екзекутиран за престъпления срещу човечеството. Списъкът е дълъг -от финансови измами в глобален мащаб до разврат и противодържавна дейност по целия свят.