85

Demonaz

преди 3 години

Ще се затвори до 1 май нали тогава откриват летния сезон. После на есен отново. Браво само така мачкай стадото,което убиват.

84

Анонимен

преди 3 години

На есен ще има нова вълна

83

бахахха

преди 3 години

Не знае за друга вълна, но е сигурен че астрата е най-доброто хахаха голям *** този Ако продължава да няма желащи за фалшивите ви ваксини, може и да има друга вълна знае ли човек

82

payak

преди 3 години

Бягахте от Държавна сигурност със смартфоните и соц.мрежи ви следят както си поискат. Его го новия световен ред. Радвайте се на свободата-тя не е за всеки.

81

Анонимен

преди 3 години

От всичките тия неща най не ми дреме за игралните зали и фитнесите,както и скапания футбол тях ако искат може да ги закрият завинаги а като се замисля и нощните клубове, ресторантите и кафенетата не ми липсват чак толкова.

80

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 85"По-интересното е, кой луд би се занимавал"Добре е да намериш книгите на Братя Стругацки отпреди около 30 години! Маакар и по оня езоповски и соцпримитен език са много показателни за случващото се сега! Примера с жабата не е техен, но е много поучителен: Ако пуснеш жаба в гореща вода - ще се мята и ще се напъва да издрапа и да избяга! Ако пуснеш жабата в студена вода и загряваш бавно ще си плува във водата докато се свари!Цяла година водата се загрява бавно! Кой разбрал-разбрал!

79

Анонимен

преди 3 години

Много груба предизборна грешка беше с отварянето на 01.03 предизборен грешен ход.

78

иде Златния милиард

преди 3 години

Рокфелеровци знаят как...

77

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Отваряне...затваряне,чувал с консерви си купи,живей живота си и чакай,поредни вирусни вълни.

76

Анонимен

преди 3 години

Ако зависи от теб, ще сме все на вълната

75

баба мара

преди 3 години

няма да е първата нито последната пандемия така наречения капитализъм няма да миряса докато не ни прочисти по евтино е с вируси отколкото с ракети така чение трябва да свикнем да живеем с тези пандемии бил геитс каза че след 3 годиниидва нова пандемия дотогава ще ваксинират света с техните ваксини и коитооцелее

74

Анонимен

преди 3 години

След месеци като почнат масовите смъртни случаи на внезапно починали хора, които са били ваксинирани със ваксина на Астра Зенека ще стане страшно.Във Великобритания зачестяват мистериозните смъртни случаи на хора от цялата страна, като общия знаменател между тях е ваксината на Астра Зенека.

73

Анонимен 123

преди 3 години

Айдееее онзи с мустаците казва, април месец ще намалеят случаите,, този казва друго... Абе съберете някъде, и уговорете, кой как, къде да лъже.

72

да,да ама не

преди 3 години

Така кaктo ca я пoдкaрaли нoкдaун cлeд лoкдaун и пaк, и пaк прecoлихa мaнджaтa! Лacтикa издържa нa oпъвaнe "дo" и кaтo гo прecилиш ce къca! И нe знaeш къдe щe ce cкъca и къдe щe изплющи!Хубaвo e изцялo и oтвcякъдe дa кoнтрoлирaш нaрoдoнaceлeниeтo, cлaдкa рaбoтa e! Въпрoca e дoкoгa щe уcтиcкaш c кoнтрoлa и кога ще пресилиш и ще изплющи ластика; и заигравката ще ти излeзe прeз нoca!?

71

Право в целта

преди 3 години

Ваксините не са създадени, за да ви спасят от пандемията! Пандемията е създадена, за да ви ваксинират!

70

да,да ама не

преди 3 години

Нямa дa имa крaй! Aкo нe e кoрoнaвируca щe e нeщo другo! Цeлтa e тoтaлeн кoнтрoл нa чoвeцитe! Затова им е 5G мрежата и на Мъск спътниците : за да ти хванат местоположението до милимунд! Oт cмaртфoнa мoгaт дa ти знaят кръвнo, пулc, нacтрoeния дoри! Ще е интересно как правят контрол на населението, ако в eдин дeн всички си зае+Б+ем cмaртфоните на жълтите павета! Ще имат една камара електронни шпиони с падащи батерии и близко до нула население за контрол! Щото има и пристрастени към фейсване!

69

Анонимен

преди 3 години

Без медиите и 1ва вълна нямаше да има. Факт.

68

Анонимен

преди 3 години

Всичко е фалш, ако имат нужда и нова ше има

67

Анонимен

преди 3 години

Всичко е фалш, ако имат нужда и нова ше има

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68 "Много важно е да се разбере, дали тези които изкараха вируса при вълната от октомври - ноември пак се разболяват"Около мен няма случаи на повторно заразили се след ноемврийската вълна. Но има такива, които тогава не се разболяха, а го карат сега.