145

Трябва Аз да съм ми-

преди 3 години

--нистър ! Защото знам ,че короната постоянно мутира и това ,че е достигнал човек няма да го промени ,възможно е да тръгне в две посоки към по -патогенен или към по-безопасен сега и той не знае какво ще направи !Има да се ваксинираме и затваряме до 101 и обратно ,ако възприеме ,че затварянето лекува и спасява здравната система . Само ,че и парите ще свършат , а тогава вече нищо няма да можем да направим ....иска се преустройство на здравната система така ,че да издържа на натоварване .

144

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен".....Как да знаеш,..."Еми да, министърът не знае. Виж, Мангъров всичко знае, ама не познава.

143

Анонимен

преди 3 години

Не отричам, че има вирус и че не е обикновен грип. Нооо !!!!, 7000 души в болница са 0.01 % от населението, следователно всички болници в държавата не могат да лекуват 0.01 % от населението. Еми как да повярвам, че някой работи, взима мерки и т.н. Не знам може и да не съм прав.

142

Анонимен

преди 3 години

Ако народа излезе и гласува против това управление тези мерки наложени от това правителство ще отпаднат но народа трябва да гласува против това управление И когато БСП вземат властта тогава ще разкажат играта на герб

141

MmAaHh

преди 3 години

Изключително точно, браво!

140

Анонимен

преди 3 години

Защо ви беше да отваряте всичко януари...Са слушате банда непрокопсаници из нета и бизнеса. Сега тези непрокопсаници могат ли да върнат починалите майки, бащи и деца? Немогат нали.

139

Анонимен

преди 3 години

След титаничния провал с ваксинацията само един абсолютен *** какъвто е този няма да подаде оставка!

138

Анонимен

преди 3 години

Локдауни, ваксини... Файда - Йок!Изтървахме му края!!!!Последствията ще са тежки поне до началото на месец Май!

137

Анонимен

преди 3 години

"Ангелов: Не знам дали това ще е последната вълна на коронавируса"Как да знаеш, когато не са ти пуснали още плана за април и за по-натам.

136

Анонимен

преди 3 години

Даже не го е срам да излъже пред медиите за вредата от ваксината.

135

Холивудската

преди 3 години

продукция режисирана от Пекин с поробване на планетата - продължава!

134

Анонимен

преди 3 години

"АстраЗенека" е безопасна, ще продължим след решението на ЕМА"Ще чакаш от умрял писмо ако си въобразяваш, че някой е толкова луд да се ваксинира с това нещо.

133

Конспиративни теории

преди 3 години

Според конспиративните теории Фарма индустрията точно това иска. Корона вируса да стане като ГРИП, за да могат всяка година да ни продават нови ваксини. Целта е накрая човешката имунна система да бъде тотално срината така че организмът да не може повече без ваксини. Ставате роб/касичка на фарма индустрията.Това се чува сред конспираторите в последно време.

132

Анонимен

преди 3 години

АстраЗенека е безопасна, заяви министъра ваксинирал се с Файзер.

131

Анонимен

преди 3 години

Не знам за последна вълна, но на вас това са ви последните издихания!Гласувам твърдо за Мангъров и АБВ!

130

Как да Вярвам в

преди 3 години

Пандемията като в целият ми блок, 9 етажа по 9 входа по 3 апартамента, т.е. около 250 апартамента с 4-ри човека средно, т.е. към 1000 души, един умрял няма, един болен няма!

129

121

преди 3 години

За невярващите ЩЕ стане като във вица за учтивия лос.

128

ДДРОнег

преди 3 години

Ако продължавате с простотиите си, далеч няма да е последната, герПаджии пирости !!!

127

Чоко

преди 3 години

Ситацията е нелепа. Статистиката за починалите може и да е истинска но голям процент от умрелите са хора потърсили лечение в болниците, където биват заразянави и после лекувани от Ковид. Докараха до там нещата, че хора с инфаркт да не търсят помощ в болници. Лекарите се хилят и не носат никакви предпазни средства, защото са или преболедували или нововаксинирани. Пука им на тях, че някой тежко болен вместо да получи лечение, получава Ковид и ковчег.

126

Анонимен

преди 3 години

Зависи как ще минат изборите. Ако Герб загубят, няма да има повече вълни. Ако останат ще има цунами.