14

Анонимен

преди 3 години

До 11За съжаление това са "хижи" до които се стига с коли.Сиреч, подготовката на хората често само за няколко дни запой/ядене.Ако хижаря има запаси, може и седмица да изкарат, ако не...Иначе едно време хижарите като зареждаха пеша и с магарета/коне, и при по-големи снегове, това не се смяташе чак за бедствие.

13

Анонимен

преди 3 години

"По думите му хижарите бедстват при такива ситуации."По същата причина бедстват и ресторантите в градовете-няма клиенти.

12

Бай Иван

преди 3 години

Нали предупредиха да не се ходи в планината, пак някои парвенюта правят каквото си искат и после ще реват да ги спасяваме с пари от наще данъци, такива трябва от джоба си да плащат ;) !!!

11

WTF

преди 3 години

"По думите му хижарите бедстват при такива ситуации в порядъка от три години."???Три години си е много!

10

Анонимен

преди 3 години

Глупости, блокирани сте вие а не те, хората там са подготвени за разлика от вас. Имат запаси и могат да си съществуват дори без връзка с вас и лигавите медии, дори не им пука за мръснa софия

9

Анонимен

преди 3 години

И аз така бедствах на моята вила една зима. С 50 кила вино и 30 кила ракийка. Сняг много беше навалял и абсолютно невъзможно да си разкопая колата. Децата как лудуваха. То не бяха снежни човеци, замъци, шейни. Съседът ми също бедстваше. С 250 килограмовия Гошко, подготвен във фризера и нанизан във вид на луканки, суджуци и всякакви вкуснотии. Та две семейства така яко бедствахме, че аз качих 10 кила и щях да се пропия. Телевизия - абсурд. Не можеш антената да намериш. А децата четоха книги.

8

Анонимен

преди 3 години

От Кумата надолу до Бояна са 2 часа спокойна разходка по алеи. До Звездица още 30 минути.

7

Гроби Таласомо

преди 3 години

И аз бедствам! Бедстваааамммм.... Помоооооощ, Бойко, ааааааааааааа;))) Затиснал май 1,5 м снег, хеликоптера, хеликоптера, помооооооощ;))) Бойха Батмаааааан....;))) Ама щот са на Витоша, требе се ореве орталъка, оти не мой си слязат у Шопето, за да си вартат дупето;)))

6

Мда

преди 3 години

Бедствам *

5

Мда

преди 3 години

Искам и аз да бетствам там запасен с вино и ракия, и някой друга мръвка! Ще се моля и интернет и телевизия да няма!

4

Анонимен

преди 3 години

Ако имат достатъчно храна и дърва за огрев, а предполам, че имат иначе няма да са никакви хижари и аз искам да бедствам така.

3

Анонимен

преди 3 години

Тъкмо са приклещени и са на гюме, да се вексинират веднага.

2

Анонимен

преди 3 години

"хижарите бедстват при такива ситуации" ... Ами... Явно са си сбъркали работата. Ако "бедстваш", понеже два-три дена пътя е затрупан... В планината... Не знам.

1

Анонимен

преди 3 години

тия не са хижари, а най-обикновени пияници които ни продават стари кюфтета и изветряла бира на тройни цени