36

Анонимен

преди 3 години

Значи кво?Ако си взел 20 годишен кредит, толкова години ти е забранено пиенето.Малей...

35

Анонимен

преди 3 години

До VЪхъ.Да.И аз като тебе мисля, че само румен Гечев е чувал за дифи и разбира от технологично развитие. Той трябва да вземе властта.

34

Знае се!

преди 3 години

Монополите, картелите, които изнасят милиарди лева български национален капитал са истинското лице на капитализма, това е демокрацията и евроатлантическите ценности. Тези могат и да изядат детето.

33

V

преди 3 години

До принципноСъс съвременни дифи услуги и тоя проблем може да бъде решен. Дори нотариусите могат да се премахнат с дифи но трябва и законови промени а тиквата дори не е чувал за децентрализирани финанси. Трябва по млади хора да вземат властта .герб и ЕС са от друга епоха те са против технологичното развитие което вече върви в други страни.

32

Гост

преди 3 години

Просто да се разчуе, коя е банката и кой е застрахователя и веднага ще опростят кредита, заради огромния Репутационен риск. За жалост, медиите нямат право да ги напишат, дори и да знаят, но нищо не им пречи да се "изтърват" по форумите. Просто разкрийте банката и ще видите, че на следващия ден кредита ще бъде отписан направо от шефа, нищо, че не е в банката топката.

31

До Shefa

преди 3 години

От 23Не знам кой е "***" ама ти завърши поне детската градина, пък тогава ще говорим.

30

принципно

преди 3 години

От застраховки няма никакъв смисъл!Помислете, застахователите са бизнес дружества, премиите които плащате са техният приход, изплатените застраховки - разход.Голям застраховател с много пари означава - много премии прибира, малко застраховки изплаща.Всеки застраховател има специалисти, които преценяват рисковете от определени събития и така оформят полицата със изисквания, изключения и условия, че все пак да останат пари на застрахователното дружество. Заплати, офиси, коли... вие ги плащате

29

Анонимен

преди 3 години

По принцип застраховките на кредитите са в полза на банката, която е отпуснала кредита, задължението на лицето в конкретния случай се свежда до това да представи пред банката акт за смърта на лицето, това, всякакви други глупости са измислици, но тука явно понеже са видяли че жената е имала и друга застраховка са решили да се правят на интересни

28

V

преди 3 години

Само да ва светна че собствениците на тоя сайт имат застрахователна компания ,,армеец,,Може да става въпрос за оплюване на конкуренцията ;)

27

Анонимен

преди 3 години

коя финансова институция е отпуснала кредита и коя го е застраховал?

26

Анонимен

преди 3 години

До SHEFAЗастраховките се плащат различно във всяка банка. Някои изискват пълната сума до края на договора да се плати накуп,а други ти удържат всеки месец. Пример- Обб и Райфайзен ти взимат всеки месец вноска,а Уникредит ти изискват да платиш накуп. Ако платиш предсрочно можеш да се откажеш от оставащата част и да ти върнат парите за неизползваният период.

25

SHEFA

преди 3 години

ДО 23-БИВШ НЕБИВШ-ИСКА ДА СИ ПОДКРЕПИ ДЕТЕТО-*** СИ.

24

Анонимен

преди 3 години

вие не сте ли разбрали че в Баце ленд сте роби на една мафиотизирана шайка.А застрахователите са каймака на тази мафия.

23

SHEFA

преди 3 години

До Анонимен 20 ТАЗИ ЗАСТРАХОВКА СЕ ПЛАЩА ЕДНОКРАТНО ОТ КРЕДИТОПОЛУЧАТЕЛЯТ И ВАЖИ ДО ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПОСЛЕДНАТА ВНОСКА.

22

Анонимен

преди 3 години

Застраховката е "живот"гарантиращ дълга при смърт.Това което се случва е своеволие на банката,по точно на застрахователя по кредита,но обикновено са преплетени.Търсят под вола теле да се измъкнат от ангажимента.Чуждите застр. компании,особено австрийските са точно такива, да протакат и при всички положения ще си удържат някакви суми.

21

Анонимен

преди 3 години

До ShefaВсъщност се загледах в моята застраховка понеже спомена ковид. Има клауза която казва,че при смърт от избухване на война или пандемия застраховката не важи. И понеже ковида вече е признат като пандемия ако се гътна от това горя. А това нещо го подписвах преди години и пандемия ми се струваше като някаква смешка пък сега нещата взеха,че се завъртяха така,че вече не е смешно.

20

Анонимен

преди 3 години

Бившият съпруг каква връзка има с парите от застраховката, тя е за детето. Дотърчал и той да соса.

19

Експерт

преди 3 години

Случаят вече има публичен отзвук. Това означава, че ако застрахователната компания не покрие кредита на починалата, дори и да не споменатавате името и, тя е известна на достатъчно хора, които да формират отлив на клиенти, което измерено в цифри със сигурност ще е много повече от стойността на кредита.Това се нарича български мениджмънт. Хора на високи позиции, които не виждат нищо по-далече от носа си.

18

Анонимен

преди 3 години

Защото е изначално глупаво задълженията по кредити да се прехвърлят към наследниците, човек отива тегли кредит без обезпечение, повтарям потребителски кредит без обезпечение, за което му се начислява лихва и като стане нещо банката почва да търси пари от наследниците и запорира имоти, ама това го има само в България, отпускаш най съзнателно кредит без обезпечение, ама после искаш като стане нещо, длъжника да отговаря с цялото имущество.За мен това е най-голямата малоумщина в законите в БГ

17

Анонимен

преди 3 години

До 11 менВъв всяка застрахова първото нещо което е отбелязано е,че първо трябва да покрие кредита и евентуално ако останат пари отиват за наследниците. Иначе какъв е смисълът от застраховката ако банката няма да си вземе парите.