397

Анонимен

преди 3 години

До 447....и с изчезващо население, 2 мил емигранти, половината при великото управление на бб

396

Пътувай

преди 3 години

Зозо за краварската държава България не е за теб.

395

Зозо

преди 3 години

Ревете червени руски сульовци. България в НАТО, ЕС, Еврозоната, без визи за САЩ, Шенген. Нови самолети, кораби, подводници, танкове.Умрете от яд!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

394

Алооо

преди 3 години

ключа на Царевец предаден от евреин богомил на турците. Четете истоорията тя се повтаря.

393

Анонимен

преди 3 години

Само ГЕРБ и НИКОЙ ДРУГ. Другите всички дърпат назад за кльопачката.Няма държавник който да не краде,това се знае от всички,но ако дойдат други,направо ще предадат ,,ключовете'' на Царевец.

392

Анонимен

преди 3 години

Само евра са му на тоя в главата.Няма наяждане,ей!

391

Този Ганю

преди 3 години

ако продължи да управлява, след две години България няма да я има вече, този главанак ще я затрие! Затова след изборите не трябва да го виждаме вече, да поема към затвора!

390

Анонимен

преди 3 години

Това Недоразумение .. Още ли ми го прокарвате като Новина ...

389

Анонимен

преди 3 години

със 150 евро ние масовите пенсионери се молим това да стане след две години някъде късна пролет да можем поне да се хваним за зелената джанка

388

Анонимен

преди 3 години

Сори .. Дали това Е НОВИНА ...

387

Анонимен

преди 3 години

Някаква cвuня нещо е изгрухтяла за еврото .. Дали това в новина ...

386

мелез блатен ти

преди 3 години

Пандемия дойде, някаква, отнякъде си............от кой пиянски купон дойде......знаеш ли?

385

Додо

преди 3 години

Лъвът наш -левът е символ на нашия суверенитет, колкото и малко от него да е останало. Долу ръцете от лева, гиди долни червеи мършоядни!!!!!

384

Герб и Сатаната

преди 3 години

Те са на власт!!!

383

Анонимен

преди 3 години

Тия Евра си ги вземай ... И си ги напъхай в ... Чекмеджето .... Cвиня такава ...

382

kireza

преди 3 години

ДАЙ БОЖЕ ДА НЕ ДОТРАЕТЕ ДО ТОГАВА,ЧЕ С ТОВА ЕВРО ГРАБЕЖ ГОЛЯМ НИ ЧАКА...НЕБЕСА,НАПРАВЕТЕ ИМ КУКА ЧЕ ДА СЕ ПЛЬОСНАТ В ПОЛИТЛОКВАТА И ДА НЕ ДОЧАКАМЕ ТОВА ПЕДЕРСКО ЕВРО..

381

Гражданин

преди 3 години

Ако продължите да управлявате, за ко ми е туй евро, като нямам лев в джоба си?!?!?!?!?!Ония, там с парите - не издържаха и решиха да вземат нещата в свои ръце. Пандемия дойде, някаква, отнякъде си. И всички сме тотал щета. Всички. Изключение правят само тези, които говорят колк острашна е пандемията, как умират хора... умират от глад и безпаричие, ръководено е всичко. Ама ги пишат ковид. Тва е.........................

380

Безпартиен

преди 3 години

Чехите и Унгарците и Поляците, не са по-прости като не са го въвели. Помня като бях 2004-а в Гърция, цените бяха скочили почти двойно и то на хранителните продукти. Гърците тогава теглиха заеми на поразия, спестяванията почти ги изядоха. Бойко иска Евро резерва явно да похарчи с който си гарантираме лева. Т.е. да се опука сигурността на страната. Референдум задължителен!!! Не съм финансист, но не мисля, че ни чака нещо по хубаво от гръцки сценарий с допълнителна вътрешна загуба на финансов буфер

379

ИванБГ

преди 3 години

Живея в Норвегия и съм се сблъсквал с много европейски мигранти на който живота им е станал много по тежък от въвеждането на еврото. Всички казват едно и също: Преди еврото имаше пари в банките, бяха мръсни ама имаше, правеше се нещо пак с тези мръсни пари ама се правеше преди да се въведе всякакви бизнесмени и инвестори изнасят парите извън Европа и си свирукат а обикновеният човек тегли. След това тези пари идват като чужди инвестиции и т.н

378

Анонимен

преди 3 години

Баце ти отдавна си приел еврото.Забрави ли пачките с евро в твоето чекмедже.Братиньо ще управляваш още 2г. а? Ама много ли си сигурен? Да не се бъркаш нещо.Я помисли пак.Явно това е постковид синдром.Яко те е ударило в празната ти-ква китайското вирусче.