477

Бай Онзи

преди 1 година

Че вие и сега се га приемате еврото , другарю Борисов , особено в копюри по 500 !Справка - шкафчето !

476

COVID

преди 1 година

Няколко години след приемането ни в ЕС хора се самозапалваха по площадите от мизерия и отчаяние . Какво ли ще е след като ни натресат и еврото ? Колония

475

Българче

преди 1 година

Опазил ни е Господ да продължите да управлявате...

474

Анонимен

преди 1 година

Teб какво те бърка,твоите нали са в евро и злато.

473

Тулyпче

преди 1 година

До 2 години ако продължим да управляваме може да получим ваксини за 10% от населението.

472

Анонимен

преди 1 година

Редно е е демократично да се реши и хората гласуват за или против евро, за ли против лев а не както стана с ЕС и закрихме АЕЦ без гл;асуване. Много хора искат и левове и евра стига да да ват., защото сега ГЕРП не дават и левове и евра а си ги делят помежду си.И нека се каже ако приемем еврото колко ще са доходите в евро и кой ще получава доходи, а не само за едни евра и за банките да е добре, а за безработни нищо..

471

ЛуТ

преди 1 година

То. Еврото. Ти. Си го приел. И си го подредил даже.Видимо е .

470

Путин

преди 1 година

След две години може сам да останеш в България ,да си харчиш еврото.И още един двама известни бандити.Ама надали.

469

Анонимен

преди 1 година

Станишката още ли е виновен?

468

ПРОСВЕТЕН

преди 1 година

Видях кои "рбовладелци" стоят на масата до него и най-вече "Влади"!!!Толкова е гнусно, че не ми се коментира!!!!

467

ПРОСВЕТЕН

преди 1 година

БОКО ТИКВАТА да дава пример "МВФ" и "Световната банка",които търсят "балъци"като него,за държат народа в зависимост и да го потупват по рамото,колко е "светло бъдещето" със "нашите пари"!Заради такива хора сме постоянно в наведено положение и въобще не можем да изплуваме, заради това ДОКАЗАНО КОЛОНИАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО,което вдячески се опитва да държи Народа в постоянен страх и зависимости със елементарни,заучени "милиционерски номера"!Но късата "историческа памет" на Българина е голям проблем!

466

ПРОСВЕТЕН

преди 1 година

"Барба Ганьос" пак "продължава" да се "изтъква" във типично неговия НЕАДЕКВАТЕН спрямо РЕАЛНОСТТА стил!!!Знаем за неговата рушаща се "инфраструктура"!!!Знаем за неговата "икономика"(икономика на заемите(в милиарди)!!!!Знаем за неговите успехи с повишаването на доходите,но за инфлация и покупателна способност във България въобще не се говориви по обясними причини!!!Хората в Бг скоро ще му "сърбат попарата със еврото" и ще разберат за пореден път, колко е неадекватен!!!!

465

Четете

преди 1 година

Не съм нито за ГЕРБ нито за БСП, НО как нито една социологическа агенция не даде прогноза че и БСП МОЖЕ да стане първа сила. Какво означава 4-5% преднина. Това ако беше в САЩ щеше да има и такива прогнози. Значи намирисват ми тия социолозите на селска манджа. Как когато целия народ беше да чуе за ГЕРБ - те им дават първо място ??? Тия протести изразиха мнението на Българите и според мен без да съм социолог очаквайте пълни изненади както и викове с ОСтавка.

464

Анонимен

преди 1 година

Ти отдавна си приел еврото.Пълни чекмеджета с евро,даже и със злато,така че,не ни омайвай със сладки приказки как един пенсионер щял да взима 150евро на месец и да подскача от радост,ако пак те изберем.Ду-пе те лъже.

463

Анонимен

преди 1 година

Е щом е така значи ше управлявате.Но не и мен .Казвам ви чао .

462

сиромах

преди 1 година

Ами то народа видя много-добре,че някои като теб с пълни чекмеджета вече са го приели еврото!Как не те е срам да се показваш след като целият свят ти видя срамотиите,само ти и ония твои приятели Цацата,Каскета,безчестните шефове на НСО и други отговорни фактори са зи закрили очите и не смеят да гъкнат от страх за кариерата си,а може би и от още нещо?

461

джо

преди 1 година

Боже, колко мъка има на този свят.... Бярва ли някой в тази страна, че като се въведе еврото всичко ще тръгне по мед и масло....... НЕ.... По - добре Бат бойко да си наляга партакешите до два месеца, че вече взе сериозно да ни писва.

460

аа1830

преди 1 година

Бойко, 10 год. управляваш, как пък веднъж не успяхме да се откъснем от дъното по бедност в ЕС. През първите 3-4 години само Станишев го дъвчеше, после световната икон. криза.... ама 10 год. да си начело и се да сме долу?!?!

459

Edin nerazbirasht

преди 1 година

Hitretca Borisov shte izpere oshte pari s tova preminavane kam evro... znae toi bokluka mrasen...

458

Бедняк

преди 1 година

още за 459. Приемането на еврото е едно политическо решение и не е подкрепено или подплатено с никакви сериозни икономически аргументи. До известна степен тандемът Борисов-Плевнелиев искаха да влезнат в нашата история с някакви изключителни постижения, най-изгодно за нацията би било да се направи от България някакво икономическо чудо, но техния багаж беше далеч от тази проблематика: те избраха най-лесното, т.е. това, което все някога щеше да стане, Шенген и еврото. Шенген за сега е в пауза.