27

Сата НАТО

преди 3 години

до 44Маика ти е каскет.Затова даже ме е гнус да те напсувам.

26

Анонимен

преди 3 години

Нищо не може да ме накара да се ваксинирам.

25

Сата НАТО

преди 3 години

до РаботодателКакво ще кажеш да регистрирам нова фирма, да преназнача "послушните" служители там, а новата да оставя без приходи и да съкратя всички поради закриване на предприятието?------ Еми същото ще ти кажа - потвърждаваш, че не си работидател, а обикновен тролещ гербав со пол.

24

Анонимен

преди 3 години

аха ... и какво ще стане след това?

23

Сата НАТО

преди 3 години

до ПрограмистВ училище просто ни строяваха и ни водеха при доктора за ваксинация, без никой да пита искаш ли не искаш ли, родителите ти съгласни ли са.------Разбира се, че са питали родителите, много добре помня епохата, по-вероятно е ти да имаш още жълто на гЗ. Ваксинираха ни от БОЛЕСТИ, а не от грип. Карантинираха ни - когато сме болни Защото на държавата и трябваха хора. Сегашната "пандемия" е театър за избиване на част от населението и ограбване на здравните фондове на другата част

22

Циганин Комунист

преди 3 години

До 25Защо не продължите , например с това че щеше да е българска ваксина, никой нямаше да говори за пари, първо щяха да се пазят децата и възрастните и не на последно място вие щяхте да сте пациент а не клиент!

21

Сата НАТО

преди 3 години

до 21 РаботодателЧе кой ги принуждава да се ваксинират? Просто ще си ги съкратя поради намаляване на обема на работата, или куп други причини -------Никого няма да съкратиш, защото не си никакъв работодател, а обикновен тролещ со пол. А "намаляване на обема на работат е една от най-лесно доказуемите лъжи.

20

Сата НАТО

преди 3 години

Ако беше по бай Тошово време вече всички щяха да бъдат привикани за ваксинация, а които откажат щяха да ги докарат с милиция, после щяха да бъдат уволнени от работа и изключени от партията (или поне с мъмрене и другарски съд).-----Глупости.По онова време на никого нямаше и да му хрумне да упражнява този медицински фашизъм, който днеска е възможен само благодарение на затъпяването на населението.

19

Сата НАТО

преди 3 години

Европейският съд по правата на човека вече се произнесе по въпроса - никой няма право да ви принуждава по какъвто и да било начин да се ваксинирате, нито да налага каквато и да било дискриминация във връзка с ваксините и ваксинирането. Ваксинирането е абсолютно доброволно и въпрос на личен избор.

18

Котаракът Еркюл

преди 3 години

Бяха времена,когато работодател казваше: "като не ти харесва, пред вратата чакат още 10". Сега...почти същото, вменете само думичката ваксина. Правото на труд пак ще е за свои хора. Робите не мечтаели за свобода, а да имат свои роби-дали по партийно, икономическо или медицинскому.

17

Анонимен

преди 3 години

Има овце които все още си мислят че живеят по бай Тошово време. Не от 30 години живуркате във времето на Мутрите. Кои са ви рабатадате ли. Държавата ли както беше по бай Тошово време. По онова време държавата ви защитаваше и осигуряваше спокойствието ви и благоденствието. В момента Мутрите ви са работодатели и никакви закони не ви спасяват ако решат да ви пратят на улицата при кофите. Нали това искаха тези дето скачаха на драгалевския син кул. Оня от драгалевци си харчи милионите а Вие че.па МУ.

16

ИМА РЕШЕНИЕ!

преди 3 години

На ваксинираните да плащат "компенсация" - и нещата стоят по друг начин вече!

15

Анонимен

преди 3 години

И в момента има задължителни ваксини за определени държави, просто не ходете там, стойте си в БГ.

14

Анонимен

преди 3 години

Може без ваксина на кино, ресторант, екскурзии, само че с ПСР тест, няма страшно.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Малка поправка-ваксини се поставят на здрави НЕ от съответната болест, а по принцип само на здрави хора. Пример, ако ми бият тройната ваксина и аз съм болен (не от дифтерит, тетанус или коклюш - че тогава ще ми е късно за ваксина, а болен просто от грип) ваксина не може да ми бъде сложена. И те така и за короната...

12

Генна терапия

преди 3 години

И то експериментална. Точно това представляват мРНК "ваксините" и според документи на съответните регулаторни органи в САЩ, и според документи на Pfizer и Moderna. Тоест опитът някой да бъде принуждаван да се подлага на такава експериментална генна терапия открива невероятни възможности пред всеки що годе компетентен адвокат и чакам с наслаждение тези съдебни дела.

11

Патриот

преди 3 години

С фашизма има само един начин за справяне тотално унижпщение и яростна съпротива!

10

Анонимен

преди 3 години

До 13 чебурашЕ ти си добре. В Русия няма да искат паспорти. Нали там ще ходиш да работиш.

9

Анонимен

преди 3 години

Не се извършва мащабна ваксинация по време и в разгара на епидемия. Точно каквото се прави в момента. Това се учи от всички бъдещи медици в първи курс и всеки може да го провери. Не само, че е неефективно, но е и твърде опасно.Чудя се нашите агенти от НОЩ какво са учили и учили ли са изобщо.

8

Анонимен

преди 3 години

"Работници, които са принуждавани от работодателите си да се ваксинират срещу Covid-19, имат право да сезират съда или Комисията за защита от дискриминация (КЗД)."След което ще бъдат уволнени. Защо вместо това не заплашите с лишаване от свобода всеки работодател, който реши да принуждава хората да се ваксинират против волята си?