47

Врабчето

преди 3 години

До РаботодателКолкото си прав - толкова и да си здрав!

46

До Работодател

преди 3 години

Не се фукай толкова. Че ще ти раЗбия кРатуната, мишка такава.

45

Анонимен

преди 3 години

До РаботодателАми да те светна отворко!Трудовите дела и висички дейности свързани с доказване на виновност са безплатни! Присъствието на ищеца също не е задължително!Накрая обаче всичко плаща виновната страна,а тя в 90% от случаите е в работодателя,особено при такива,като този!И наистина ли си мислиш,че всичко ти е в ред?

44

Джордж Оруел

преди 3 години

1984

43

Анонимен

преди 3 години

До РаботодателХахахаха, за много хитър се мислиш, но явно не си го ял този...Съкращаван съм поради намаляване на обема на работа и без проблем осъдих работодателя си. Защото пич ти в съда трябва да докажеш, че обема на работата е намалял и освен, че ти се прави одит в съда се викат и счетоводителите ти и други длъжностни лица. Така че не е толкова лесна тази. А ако не знаеш делата срещу работодател се печелят 99% от работника. Та си прави сметката...

42

Анонимен

преди 3 години

79 ти си ядрен физик,ревете за всичко и от всичко.

41

българин

преди 3 години

До: номер 77Между това да си миеш ръцете и да се ваксинираш разликата е като да извадиш агнешкото от фурната за Великден и да обезвредиш термоядрена бомба!!!

40

Анонимен

преди 3 години

78 споко бе човек ,ти затова си прекарал инфаркт,я си живей живота.

39

Невежи хора

преди 3 години

До АнонименАбе умник... има хора алергични, хора с противопоказания за ваксиниране...аз съм с инфаркт, прекарал анафилактичен шок и едва оживях след вируса! Мислиш ли, че ще искам да се ваксинирам бе...дървен философ такъв??? Ела да ми забраниш нещо или да ме накараш насила да извърша нещо...да видим как ще стане!

38

Анонимен

преди 3 години

Принуждават ви да си миете ръцете.обърнете се към съда. Смях.

37

темата на нова

преди 3 години

До Анонимен 71Къв бизнес бе еволюирало чехълче,ти не разбра ли ,че до 2-3 години бизнес ще е само за корпорациите,И биснеса ще е независим от човешкия фактор.Ти ваксинирана амеба виждал ли си,това са торби със зараза,в момента пика ти е благодарение на ваксината,имам ваксиниран роднина разболя 10 човека от родата,Няма да пуснал не ваксиниран,само ако знаеше какво ще ти се случи за напред,до сега щеше да се беше удавил.

36

Анонимен

преди 3 години

В нашата фирма много малко хора се ваксинираха.Но още преди много години имахме една колежка, вече отдавна пенсионерка, която беше съботянка.Религията не им позволява да работят в събота и наистина, когато имаше нужда от извънредна работа не я закачаха. Предполагам, че не могат и да се ваксинират (не съм сигурен обаче).

35

Анонимен

преди 3 години

Затова и нямаш заведение!Защото хоризонта ти е до маската на носа.

34

Анонимен

преди 3 години

Еми да ти кажа аз, ако имаш заведение и не пускаш неваксинирани ще фалираш. Мога да ти го гарантирам това.

33

Анонимен

преди 3 години

Не се ваксинирай ,но хората няма да те искат. Аз ако имам заведение и дойдеш НЕ имунизиран, когато работата е тръгнала...няма да те пусна. Това означава да си рискувам бизнеса, защото ти така си решил. Няма как да стане.

32

оффффф

преди 3 години

Може да се оплачете и на арменския поп,като последна инстанция !

31

Ей го

преди 3 години

сега за принуждение заговорихме. Защо бе хора - то и без друго ваксини няма. Отворете зелените коридори и който иска да се ваксинира да се ваксинира, докато има. Стига с тези кандърми, рискови групи, разни болни, дето с оплаквания, протести хипохондрия съсипват имиджа на ваксините и на ваксинирането въобще. Че то както се е тръгнало утре и децата няма да искат да ваксинират, защото с тези медийни- психологически обработки масово изпадат в ужас от ваксиниране.

30

Анонимен

преди 3 години

до 57целуни портрета на Фигуранта да се успокоиш бе каскет-------Нали ти казах, че маика ти е каскет, не аз. *** и кажи да си обръсне мустаците.

29

ваксиниран против вс

преди 3 години

защо не проверите Ваксинационния календар на Република България,прочетете какви ваксини правят и после проверете-вече е лесно-колко време е била изпитвана всяка ваксина,преди да се прилага масово.И тогава може би ще разберете разликата със сегашната ситуация.А може би вече сте чули и доста мнения на компетентни лекари,че ваксинирането по време на пандемия не е добра стратегия,даже може и да е опасно.

28

Сата НАТО

преди 3 години

Активистите на "пандемията" са най-малко от всичко работодатели. Най-често са полуграмотни и неквалифицирани хунвейбини. Все пак за да си работодател се изисква един минимум от здрав разум и трезва преценка и усет, когато тее бат без вазелин.