15

Анонимен

преди 1 година

"Нейно Величество заяви, че поставянето на ваксина не е болезнено и че хората, които не са се имунизирали, трябва да помислят и за другите, а не само за себе си."Даже вече съм им измислил лозунга на ваксинационната кампания- Ваксинирай се и ум.pи за да предпазиш другите.

14

Анонимен

преди 1 година

"Нейно Величество заяви, че поставянето на ваксина не е болезнено и че хората, които не са се имунизирали, трябва да помислят и за другите, а не само за себе си."Даже вече съм им измислил лозунга на ваксинационната кампания- Ваксинирай се и *** за да предпазиш другите.

13

Недоразбрал

преди 1 година

И ди о тите,рублофили,платени да настройват обществото против ваксините,следователно против живота си иза постигане на смъртта си,никога не обясняват,как така ваксината,която е смес от невинни биохимични субстанции и една хилядна от геномът на вирусът,ще те убие,а е по добре да те мине целият геном на истинският вирус и тогаз ще е по безопасно!!Ако следвате теорията на Мангъря,то 100%во ако няма ваксиниране,всяка твар ще се разболее от КОВИД?!Е,кое е по добре,една хилядна или целия геном Тъ паци

12

G

преди 1 година

Богатите не искат много бедни ...около тях. Голямо почистване. Когато има пандемия не може да се слага ваксина. Тоз вместо да дава акъл, да си бие публично една Астра и да дава пак акъл. Хората който имат акъл не се наричат анти-ваксари а Генерали, а хората който са наследствени принцове без да прочетат една книга да командват цял остров се наричат ваксаджий. По тази логика Принцовете са ваксъри за да изтрепят раята по бързо.

11

Анонимен

преди 1 година

"Британският принц Чарлз отправи остри критики срещу хората, които са против ваксините срещу коронавируса. Престолонаследникът заяви, че ваксините могат да "защитят и освободят" някои от най-уязвимите членове на обществото, предаде Ройтерс."Ваксината те прави свободен значи. Това с изпъната напред ръка ли го каза или просто защитава печалбата на родната си фармацевтика?

10

Анонимен

преди 1 година

Къв е тоя чехъл, че раздава акъли?

9

Я

преди 1 година

А какво казва Бръкингъзкия херцог?

8

Анонимен

преди 1 година

Ти ли бе, бацил? Не знам каква е ползата от вас. Само смучете пари и нищо не правите. Като пиявици- охолен живот за сметка на хората.Станали ми на по 100 години, носят си гърнето, че да не се изпуснат някъде, акъл ще дават. Повръща ми се само като ви гледам мазните физиономии.

7

Yeah, right!

преди 1 година

На вас от "Елита" ви сменят сърцата по пет пъти, за да добутате до 100+, а сега трябва да вярваме, че получавате същата ваксина като плебса.

6

Анонимен

преди 1 година

никой не се занимава с прос-т-отиите на кралското семейство .От сто години нямат никаква власт ,но са шу-товете на държавата .Просто за кеф на туристите!

5

баба мара

преди 1 година

само тази му=мия не беше се изказвала по въпроса кои го слуша и му вярва

4

Samo minavam

преди 1 година

Когато антиваксърите, ритнат камбаната, този ще е крал на Камилата.Притеснен е.

3

Анонимен

преди 1 година

Дам, ваксините ще освободят много хора... от здравето и живота им.

2

Анонимен

преди 1 година

Като гледам снимката е на една ръка разстояние да гушне букета. Критики решил да отправя. Мерки трябва да вземе за себе си, главно дължината.

1

Анонимен

преди 1 година

Ще го питам аз тоя принц, като опъне петълата, какви ще ги приказва тогава. Освен ако не са му боцнали физиологичен разтвор, за пред хората.