382

Анонимен

преди 3 години

До:Ако си траете и за това затваряне, следващите мерки ще са КПП-та, излизане с SMS, забрана за посещение на парковете.Всичко друго е наложено,само това остана.Абсолютно си прав!

381

До 405

преди 3 години

В време на война такива като теб директно са ги разстреляли.

380

Анонимен

преди 3 години

До вчера всичко под контрол , днес - затваряне, като се върне толупът от Виена ще изцепи някоя мисъл и трето ще стане! Е за това не ви вярват! Пълен хаос, безсилие и умишлено заблуждаване на хората, така не се управлява нищо, камо ли пандемия.

379

Шок

преди 3 години

Как е възможно изобщо някой да се изказва против мерките???? Ситуацията е критична, а мерките досега бяха скандално леки . Единствено това е скандално . Няма държава в която такова нещо да се допуска ..Дори от морална гледна точка е ужасно да се говорят безумия в деня когато цели семейства са затрити от вируса . Защото някой ги е зяразил- някой който не спазвал мерки.

378

Анонимен

преди 3 години

Ако си траете и за това затваряне, следващите мерки ще са КПП-та, излизане с SMS, забрана за посещение на парковете.Всичко друго е наложено,само това остана.

377

Анонимен

преди 3 години

Казах ли , че трябва да бъдат убити всички.. е не добре седете си потурчени ***...

376

Анонимен

преди 3 години

Прогнозата е, че годините след ковид кризата ще са по-лоши.Не искам да ви тревожа, а да ви събудя от сънищата и мечтите по доброто старо време.То свърши. Лека нощ.

375

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 398 Ама никой не протестира за това ,че ни крадат , обират За една маска , някои на война тръгват , на думи разбира с Затова ,че банките унищожават хората - мълчаливо съгласие излиза ,че всички са съгласни да биват ограбвани от банките ,нямат проблем с това

374

Анонимен

преди 3 години

До Чоко 396Какво да стане На никой не му се попада в някоя от следните графи " умрял пред болница , умрял докато чака линейка , умрял защото нямало къде да го лекуват , умрял защото не е болен от Ковид ,а друго не се лекува по болниците / натам сме се запътили /, умрял , защото е в по-малък град и липсват достатъчно лекари Човек , като е жив и здрав, ще си стегне куфарите и ще си намери нова работа И преди вируса всичко младо се изнасяше или към София , или в чужбина

373

Анонимен

преди 3 години

Споко, още няколко дъртака ще исфирясат докато свърши.

372

Анонимен

преди 3 години

стига с този фалшив мухобойко вирус

371

Анонимен

преди 3 години

Лошото е, че цял свят се управлява от една мафия, която ни краде.

370

Чоко

преди 3 години

Тези докторчета дори не могат да си представят какво ще стане при ново затваряне. Имам чувството, че РЗИ ще гори.

369

До 392

преди 3 години

Знаеш ли, какво им а предназначението на тези "маски" ? Единственото им предназначение беше да не се разпространявал коронавирус. Това само по себе си е най-голямата *** ия и психопатия, който някой е имизлял. Вирусите си се разпостраняват. Така е създадена природата. На тях не им пука, че не можеш да дишаш примерно, те не искат да разпространяваш вирус. Това малко или много ако имаш здрав човешки разум трябва да те изуми

368

Анонимен

преди 3 години

А бизнеса?А чакай за докторите това е бизнес, а да производителя му остава да разпродава, затваря и уволнява персонал.Ако това безумие продължи ще си внасяме хляб от съседите, защото няма да има кой да го произведе.

367

Анонимен

преди 3 години

До 388Никога ли не си влизал/а в поликлиника В нашата открай време , дойде ли грипна епидемия, доста лекари си преглеждат с маски Обикновени медицински маски , които използваме в момента За болница, хирургия няма да отварям дума

366

Анонимен

преди 3 години

Не умувайте,няма да помогне.В събота всички достойни хора да заповядат на протест. Целият свят ще каже НЕ на мерките и медицинският фашизъм.Да не се посрамим като народ от мишки.

365

До 387

преди 3 години

Както и да е, ако даваш наистина такъв зор за тези "маски", можеш направо найлонена да използваш!

364

До 384

преди 3 години

Меркел и партията и може вече да не са управляващи....

363

До 387

преди 3 години

Никога не съм виждал доктор или сестра с такива неща на лицето. Ако са имали случайно, то не са били прикачени към ушите им да приличат на шимпанзета а с ластик около главата.