13

Бай иван

преди 3 години

Един немски лекар китайски или японски произхо беше в тв казва че са мнг опасни нз как се казваше лекаря

12

Анонимен

преди 3 години

До ТатулАми аз например познавам един, който има наглостта да се разхожда наоколо, ваксиниран с АстраЗенека, без да е имал никакви странични действияМилиони са ваксинирани с тази ваксина и повечето все още мърдат... На страха очите са големи! Вярвайте на науката и на специалистите, а не на недоразбрали ентисуасти! От това с колко плам се защитава една кауза, още не зависи дали тя е права.Мислете сами!Вирусеът е опасен, а българите и без това сме малко.

11

Анонимен

преди 3 години

Истината за Астра Зенека е че никой няма да признае че за причината за смъртните случаи е тяхната ваксина. Нали се сещате че това ще навреди на имижда на фарма гиганта.Нали ги виждате как държавите мълчат усукват съмняват се че зад смъртните случаи е въпросната ваксина но никой не излиза ясно и категорично да каже обратното.Явно работата много намирисва или играят много пари.

10

ваксиниран с астра

преди 3 години

Аз се ваксинирах и нямам проблем. Когато си ваксиниран не значи че си безсмъртен. Може да умреш от всичко останало както ти е било писано. От ковид обаче имаш шанс да не влезеш в болница ако се разболееш. Ето това ти дава ваксината - шанс за по леко боледуване - и нищо повече. Спрете да се информирате от фейсбук. Почнете да мислите.

9

Татул

преди 3 години

Освен това тук става дума за милиарди. Дали няколко умрели ще спрат печатащата машина за пари. Колко от истината се скрива...

8

Х

преди 3 години

Нямало връзка ,образуването на тромби исъсирването с ваксината!Защо тогава случайности се случват само с Астра -Зенека а не с бругите ваксини.Специалистите сигурно са на хранилка при производителите и ги защитават.

7

Татул

преди 3 години

Аз се ваксинирах с Астра Зенека и направо бях нокаут 3 дена. Сума ти ваксини съм си слагал, но от тази няма човек, който да я е сложил и да не е бил няколко дена на легло. Това не е много нормално. Изобщо не им вярвам на тези продажни шмекери от СЗО и ЕМА.

6

НЕ КАЗВАТ

преди 3 години

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО КАЗВАТ "СПЕЦИАЛИСТИТЕ", ИНТЕРЕСУВА МЕ КАКВО НЕ КАЗВАТ (Т.Е. КАКВО ПРЕМЪЛЧАВАТ ИЛИ ПЪК КАКВО НЕ ЗНАЯТ)

5

Анонимен

преди 3 години

Производителите на ваксини изрично подчертават в упътването към ваксините че нямат достатъчно данни за страничните ефекти. Просто за няколкото месеца през които създадоха ваксините не са имали време да ги изпитат. Всеки знае че за ваксини или лекарство се изискват години изпитания. Пенецилина беше саздаден през първата световна война но започнаха да го ползват чак през 40 -те години.

4

Анонимен

преди 3 години

За вяра във ваксините ум не се иска, всички ваксинатори са базмозъчни.

3

Анонимен

преди 3 години

Дали е опасно да Умреш? "Специалистите" още не могат да кажат...

2

Ваксинакис Перфораки

преди 3 години

Или Аз, или идва брат ми Фалиракис.

1

Анонимен

преди 3 години

Нищо не могат да кажат специалистите за момента. И то в цял свят.