24

Баровеца

преди 3 години

Идеално! Аз съм си подготвил прекрасната къща на 50тина километра от София и като станат поне 1000 лв. на месец наемите,то дърпам си семейството на къщата и с извинение за иЗраза - махам се о този к, еnef София

23

Анонимен

преди 3 години

При Живков плащахм по 20 лева наеми. При Виденов 20 долара.

22

Анонимен

преди 3 години

Ще скачат защото в София няма апартаменти, а провинцията е принудена икономически да се мести в София. Дупетатите нехаят и те като Цецка Цачева само целят да се уредят с апартамент.

21

Туск

преди 3 години

мойте двустайни са средно 800 лв тристайните 1200 лв ама са доста луксозни и няма как, отделно са в добри квартали с подземни гаражи и дават по още 300 лв на гараж. 650 лв може ама в някой панелен коптор в люлин 10 в ливадите. Предлагам качество ама и цената не е ниска

20

88

преди 3 години

През седмица се пуска статия или ,че цените на имотите се повишават и свършват като топъл хляб ,или ,че наемите се вдигат и за всеки апартамент се натискат 4-5 семейства.Нека брокерите да си дават парите за платени статии ,няма човек който да им се връзва.

19

дедо

преди 3 години

Сялото *** като се натъпчи у градо,и цените тръгват рязко надолу. И хазаите на добитъка отиват да живеят в неговата котора на село...баш като хамстер в колело въртииии....

18

Work harder

преди 3 години

На хитрия шоп не бил дал. Ами нали банката ще ти вземе двойно на стойността на кутийката, а на себестойността и тройно. Освен това, когато тя е твоя след 20+ години, ще е в окаян вид. После, ако нямаш пари за жилище, защо храните брокери, банки по линията, а не се напрегнете да изкарате повече. Всеки креттен кандидатства за ипотека и после цял месец брои стотинките, и така 20 години. Да ви имам живота.

17

О божке

преди 3 години

Спокойно никой няма да те изгони. Един приятел търси за 4ти път човек тази година. Брокерът му казал, че по-добре да продава. Като издигнат 21-те етажа на бароко наемите ще станат по 300 лв. Ами няма да има кой да ги наема. Половината квартиранти се изнесоха от София. И то дългосрочно. Не знам откъде я черпят тази информация в статията. Сигурно пак поръчка на някой набълбукан с кутийки с цел да печели, и сега половината му хора са изчезнали. А банките си искат парите.

16

Анонимен

преди 3 години

Този, който има 500 лв за наем, едва ли би ги дал, вместо ипотечен кредит, ако е решил да живее в този град. Аба бализми.

15

Анонимен

преди 3 години

Ипотека и това е. Всичко се реши. На хитрия шоп и лев не бих дал.

14

Хах

преди 3 години

550 лв ново строителство до метростанция - двустаен. Не е чисто нов, но е доста добре обзаведен. Важното е да умееш да им извиваш ръцете и свалят :)

13

Анонимен

преди 3 години

На снимката всичко е много добро само тапетът вляво е ужасяващ.Баба ми имаше подобни я стаята си.*** плочки са отвратителни.Но да иначе има наеми и за по 1000 лв на месец за двустаен зависи колко е луксозен.В по-обикновенитр софийски квартали двустаен необзаведен но след ремонт е 400-500 лв .

12

До 10

преди 3 години

Я свали родовите очила. Намират се сгъсти цени на наеми за 7 дни. Какви 3 месеца? Ти май си застинал в 2018? А чичовците ще им стоят празни апартаментите

11

София

преди 3 години

Ха! Аз плащам в пъти по-малко ипотека за тристаен. Живи и здрави да са тези, дето са решили да пълнят гушата на некой печалбар, вместо да си намерят нормална работа и да си купят жилище.Дали ще плащаш ипотека, дали ще плащаш наем - няма особено значение, но има разлика, че накрая - едното остава твое, а другото могат да те изгонят по всяко време и да се окажеш в небрано лозе.Но - хора различни, мнения и желания различни.

10

Анонимен

преди 3 години

До Лъжа еДа, ако търсиш 2-3-4 месеца. Ако ти трябва за другата седмица, малко зцор идва. А лошото е, че едни чочковци от чужбина изкупуват масово всичко и след 10 години, не 800, ами 1800 няма дати стигат.

9

Лъжа е

преди 3 години

Конкретно за София - в момента може да се намери голям тристаен в топ центъра за 700-800 лева на месец, двустаен за 500 лева. Не се подлъгвайте по брокерските мечти и надежди.

8

Анонимен

преди 3 години

И колко пари трябва да изкарва един чокве, че да издържа семейство? 820 лева за керлив 60 квадрата апартманет, нагрочен за три стай, 500 лева за сметки, 500 лева за храна, поле поне 300 за транспорт на всички и тогава другите работи. ИЗлиза, че ако чисто не вадиш поне 3500, не можеш се оправи.

7

Цв Цв

преди 3 години

Ако гласувате за мене ще намаля наемите в София

6

Славчо

преди 3 години

От 6 месеца и аз живея вече в София. Взел съм едно мазе преправено на стая за 150 лв на несец. Но пък е в центъра. Като подхвана някъв бизнес и аз ще потърся нещо за 500-600 лв. Някой двустаен в Лозенец или Люлин.

5

Djon

преди 3 години

Нищо няма да спаси сектора