44

наемател

преди 3 години

Тристаен маломерен с гараж, център - 700лв. Тази статия е платена реклама.

43

...

преди 3 години

Сухата Река и Хаджи Димитър не са южни квартали, а източни. В Лагера, Красно Село, итн (западни квартали) и Лозенец, Иван Вазов(южни) трудно ще намерите двустаен за 600лв. Тристаен върви около 900+, двустаен около 750+, освен ако не е някоя *** с мебелите от соца. Другото е, че някои за по 600лв ги пишат двустайни ама са стая и хол с кухненски бокс. Това дето на времето беше боксониера.

42

Анонимен

преди 3 години

Сухата река и Хаджи Димитър са ромски квартали и цените са ниски.

41

Анонимен

преди 3 години

До до 40В Лондон живеят по 10 българи в една кутия 10 кв. и ползват баня и тоалетна с още 20 турци и пакистаци от съседните стаи.

40

Анонимен

преди 3 години

До до 40Хората нямат пари и тристайни са масово с министаи като килери за да падне цената,

39

до 40

преди 3 години

Абе и 16 стаи да има, няма нормален коридор, влизаш директно в коптора.Функционалност = 0.За колкосе продава е отделна тема.

38

Анонимен

преди 3 години

До ?1?Това са 3 стаи и се продават за 1 стая.

37

?1?

преди 3 години

Kъф е тоз коптор от снимката? Няма антре, директно в кухня + дневна в едно.Да живей новото строителство. Ах, да - продават ти го за 60 квадрата, а реални 30.Аааама ново било...Таа панелките били зле, ай ся...

36

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно .. Аз моя го давам за 500 евро на гърци ... 1000 и повече е наемът ...

35

Анонимен

преди 3 години

Преди време четох един коментар от "Рентиер":Цитирам по памет: "Колкото си купихте жилище по време на 'балона' 2008-***, толкова ще си купите и сега".Всичко върви нагоре, печатането на пари върви с бясна скорост, малкото останали на село/малки градове и те бягат в големия град - световна тенденция => в големия град цени жилища + наеми в ++.

34

пияница мистик

преди 3 години

Здравейте другари и другарки. Хиляди пъти съм писал на балонаджиите, че цените дори и за момент на имотите да се задържат, няма да паднат, а все ще се качват. И че наемите си вървят все нагоре. Аз на другите ми 2 апартамента смятам да им кача наема до края на годината, какво да правя, такава е конюмктурата :))) Засега взимам по 500 лева, но явно ще трябва да ги направя по 600. И елате да видите за колко може да си вземете апартамент при мен, на 5-те кюшета :))))

33

Селски

преди 3 години

Кеф е на село: богат избор от мухи,комари и кърлежи. Липса на канализация, магазини от големите вериги, аптеки, училища, развлекателни обекти - молове, барове, кръчми.Абее друго си е на природата...

32

Тролъ от Гурътъ

преди 3 години

Не закъсня поръчковата статия, точно когато се очаква масова безработица от поредния Шльок-Down Syndrome.Ама има много сгради в моя квартал от 12-13-16 години межу 30 и 80% празни стоят.Где ги предполагаемите чужбинци- не мож ме убеди че някой ще налее кофа с пари във нещо със 0 възвращаемост.

31

въпрос

преди 3 години

аз като съм безработен, колко пари ще ми вземат?

30

Щерю

преди 3 години

Дяволска работа - на 1-н лев под 666...

29

Анонимен

преди 3 години

Пуснах София за известно време.Беше ми писнало, честно, от мизерията, в която живеят. Истински коптори на 60 г.Не е нормално още да имаш стара дървена дограма на 50 години. И да стискаш тези пари от наема, а да мръзнеш като куче. Че и наемателя.На алчните бабички и дядовци им пожелавам дълга криза с празни панели и смрадливи коптори. Научете внуците си на труд. Харчат си парите за всякакви видове наркотици. Горди ли сте с тях. Ще ви изядат пари преди вас червеите.

28

Локдаун-нокдаун

преди 3 години

Тези пак са назад, отново неразбрали, че кризата е тук. Но пък за хазяйте е жътва, че отново има неадекватни.

27

Измамници

преди 3 години

Забравили са да пишат че статията е спонсорирана от бандитите брокери!

26

Ужас

преди 3 години

Търгаши, страната е в криза а те наемите вдигат...

25

кескьосе

преди 3 години

Уж криза и хората напускат София, пък наемите растат. То май за брокерите всичко расте. За брокерите цените ще паднат, ако в чужбина стане безплатно.