15

Анонимен

преди 3 години

Бензин имаше достатъчно,погребението е утре по обяд!!??Днес се повтарят неща от началото на миналия век!

14

Анонимен

преди 3 години

Сякаш на този който е рязал му е по простена простотията защото не му се плаща да мисли а да бачка. Виж за този който го е накарал да реже цистерна от гориво без направен тест за газ фри няма оправдание.

13

Сат Н

преди 3 години

Всъщност, ако снимката е вярна, това е към 60 кубика.

12

Сата НАТО

преди 3 години

до 1 Мисля, че първо се пълнеше със сапунена вода цистерната---- Да, умнико, ако става въпрос за резервоара на москвича ти, който е 50 литра. А това е към 30-40 кубика.

11

Анонимен

преди 3 години

Как ше я напълниш с вода бе, това са поне 30 тона....

10

SHEFA

преди 3 години

КАТО СЕ РЕЖАТ ТАКИВА ЦИСТЕРНИ СЕ ПЪЛНЯТ ПЪРВО С ВОДА-АМА ТЕ БЪРЗАТ.

9

Браво!

преди 3 години

Неграмотността на олигарсите в България, които са бивши бандити, рекетьори, мутри и приятели на Бойко Борисов, част от неговата среда преди да влезе в политиката е най-долнопробната неграмотност. Тези приятели на Борисов нямат представа от дейност като строителството и спазването на някои общи задължителни правила за безопасност. Колко трябва да си неграмотен за да започнеш да режеш цистерна от гориво, която е пълна с въглеводородни пари!? Експлозията е неизбежна!

8

Анонимен

преди 3 години

Това е най-безумния начин да се претрепеш. Тъпчпвците не се научиха като режеш цистерна в която е имало гориво да отвориш капака птгоре, за да излизат изпаренията и да не стане Бум.

7

Анонимен

преди 3 години

Навред гъмжи от неуки хуманоиди, занимаващи се с неща, които не са им работа, без да са прочели и един ред, за безопасни условия на труд. Даже много малко нещастия и инциденти се случват, с оглед на това, че всеки е майстор. Любимците са ми разни експерти, как заваряват увредени резервоари за гориво на товарни автомобили и обясняват, че от нафтата по-безопасно няма.

6

Анонимен

преди 3 години

До ВРАЧАНИН Ако наистина си от Враца трябва да знаеш ,че с тези хора шега не бива!

5

ВРАЧАНИН

преди 3 години

ПАК ЩЕ ОПРАВДАЯТ НЕКАДЪРНИЯ СОБСТВЕНИК (ЧОРБАДЖИЯ)ЛАКОМНИК!

4

Зозо

преди 3 години

Хахахахаааа, не мога да спра да се смея..... Тоя е бил като Уили койота, дето гони птицата и винаги се пребива :))))))))))))))))))))))))))) Дали е погледнал към камерата в последния момент? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

3

Коментар

преди 3 години

Сигурно неграмотния чинга пук е излетял като ракета от бензина!Като не знае как се борави с бензин защо са го пратили да реже?

2

висок

преди 3 години

Неграмотност сър! Цистерна от гориво се реже след пропарване, промиване и проверка за въглеводороди!

1

Зозо

преди 3 години

.....Цистерна се взриви във Враца, пострада работник.....Уааахахахаа, заглавието трябва да е мало*умник взриви цистерна, пострада :)))))))))))))Как може да режеш с шлайф цистерна от бензин?!? Мисля, че първо се пълнеше със сапунена вода цистерната.