26

Анонимен

преди 3 години

Има много болни деца от 1 до 4 клас крият и не дават вярна информация Фъндъкова да си отвори очите мързел голям в градината е същото, как не помисли за учителите защото те са по цял ден с децата ....

25

Реалист

преди 3 години

Госпожо Фандъкова, чак ме е срам от себе си, как съм могъл години наред да гласувам за вас!?По време на ПАНДЕМИЯТА лъсна цялата Ви Управленска немощ! Как съм могъл да, повярвам, че имате качества да управлявате столичния град. И останахме на, светлинни години в своето развитие от комшиите. Белград и Букурещ

24

Тодорова

преди 3 години

Здравейте,детето ми е 4 клас. Постоянно има болни в класа. Моля ви вземете под внимание, че и по-малките разпространяват вируса.Няма логика!

23

Ник

преди 3 години

Така.Семейство има две деца,едното в 5 ти клас другото в да кажем 3 ти.Едното учи дистанционно другото присъствено .А сега кажете къде е логиката....Или да пускат всички или никой.

22

Дойнова

преди 3 години

*** такава-съсипаха децата от 5 до 12 клас, не учат 10 месеца, в същото време ни занимават със селски кръчми, пазари и молове, всичко е отворено! Съд за тия *** Фандъкова и Борисов!

21

Любовницата

преди 3 години

на бандита- мутра прави само каквото й нареди. Гледат да се заразят хората, та като дойде 4.04. да затворят всичко. Долни и подли!

20

Дедо Пенс

преди 3 години

И защо??? Нали децата са главните преносители на заразата???

19

man

преди 3 години

Без помощ от баби/платени гледачки ще става все по-трудно за тези, които не третират децата си като бройлери. Да, градините са развъдници на болести и зарази. Хигиената е нулева, тя е огледало на положението. Майки водят сополанковци с график за даване на антибиотика. Деца с температура и видимо затруднено дишане висят по цял ден без да им се обръща внимание.

18

Анонимен

преди 3 години

Преди изборите за кмет на Сф, говореше, че няма да се вдигат данъците, след изборите данъците се вдигнаха... Нещо не ми се вярва на тази.

17

Анонимен

преди 3 години

За учениците от 1-4 клас може да е по желание на родителите, така ще са и по-малко деца в клас, ще седят по-далеч едно от друго...Друг вариант е да се разделят на 2 групи и хибридно обучение - една седмица първата група е в у-ще, а втората онлайн от вкъщи, а следващата седмица се разменят...Има много варианти... желание да има..

16

98765

преди 3 години

Аз съм родител и учител съм ПРОТИВ затварянето на ДГ/ ясли. Който го е страх да се ваксинират!

15

Анонимен

преди 3 години

А трябва да ги затворят.Децата пренасят заразата навсякъде.Тия родители много безстрашни, бе?!?!?!?

14

LBN

преди 3 години

Тотален локдаун за 3 седмици и всичко свършва, ама идат избори и *** ще се разлаят...

13

Анонимен

преди 3 години

До края на седмицата ще се запълни капацитета на лечебните заведения и тогава какво правим с "плавно покачващата се заболеваемост"? А да, сетих се - ще кажем, че хората са виновни и не спазват мерките, а то такива всъщност няма. После ще превърнем Арена Армеец в мога и ще броим починалите за статистиката. ЦИК да му мисли къде и как ще брои бюлетини като Арена Армеец е заета.

12

София

преди 3 години

Данче, Данче, за пореден път провал, Данче. Едно нещо можеше да направиш като хората, и него не направи.Чисто и просто, равносметката е - 10 години провал за управлението ти. Неадекватни, некадърни и най-вече неграмотни решения.

11

Анонимен

преди 3 години

Браво! Само така, продължавайте с видимите резултати! Досега починалите от коронавирус се равняват на по един паднал самолет всеки ден, скоро ще станат на по два, три и повече самолета.

10

Макарити

преди 3 години

Така или иначе нищо няма да смеете да затворите преди изборите, нали ще ви вдигнат във въздуха. Сега излиза колко сте добри управници като отворихте държавата. колкото до детските градини на всички им е ясно, че всичко оттам идва. не случайно заболяемостта се е увеличила при хора между 40-50 години(демек родителите на децата които ходя на училище и градина).

9

Анонимен

преди 3 години

Само не затваряйте "Джъмбо" и магазините за китайски дрънкулки, че там има стоки от първа необходимост и се спазват мерките. Смешни сте!

8

До 9

преди 3 години

Как ще затварят? Има хора, дето работят в тия места!

7

Анонимен

преди 3 години

Осигурете възможност децата от 1 до 4 клас да си остават вкъщи по желание на родителите без да им се пишат отсъствия, за да няма още случаи като с починалата от ковид бременна!