18

Анонимен

преди 3 години

В болница се влиза само с Ковид, останалите по презумция са здрави! Кога ще се научите, уфсе прости?________Ами проверете си фактите!Миналата седмица бях в болница.От вчера пак, но в друг град.Днес близък влиза за лечение. Без Ковид-19.И аз се лекувам за друго.

17

Анонимен

преди 3 години

За Благоевград времето е спряло.Само името на гпада им като чуеш, става ясно ,че са извън времето и пространството.

16

Анонимен

преди 3 години

Близките са направили всичко възможно жената да пострада фатално.Самата тя не е постъпила разумно.Но за Благоевград е нормално.Там никой не вярва във вируса.На юг от Брагоевград е дпуга губерния. Не спазват никакви мерки.

15

До 7 Не е така

преди 3 години

43 години е рискова възраст за бременност.Приета в реанимация и лекарска комисия не означава,че тя не е била лекувана през това време.Но имаме доста фактори тук-кръвното което е много опасно при възрастни бременни(еклампсия),ковид ,риска от тромбоза,невъзможноста да се прилагат някои медикаменти поради бременност и т.н.така ,че наистина е необходимо мнението на няколко специалности.

14

Анонимен

преди 3 години

Типично по български ,*** на време на лекар не ходи,това профилактични прегледи са за бал.ъците ,но когато стане напечено по най-бързият начин трябва да дойде линейка, в болницата на секундата трябва да е приет и внимателно обгрижван от повечко медици.Ако пък не дай си Боже почине ,разбира се докторите са виновни ,а той горкият и родните му нямат никаква вина!

13

Bili

преди 3 години

Горкото семейство...но...Бременност на 43!! Високо кръвно и наднормено тегло...Ковид е индиректния убиец - ако не беше тази простотия и параноя щяха да я приемат и наблюдават жената, както винаги се прави при бременни на 43...

12

Лекар

преди 3 години

До Анонимен 9Лекарят не може да хоспитализира насила никого!!!Той е предлагал многократно но те не са се съгласили!!!Разбра ли???Или просто си пишеш без да четеш и мислиш!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Трябвало е да отиде при гинеколога си и той да прецени какво да и предпише като лекарства и да я настани в болница ако трябва. Самолечението в такъв момент е немислимо и безотговорно.

10

Анонимен

преди 3 години

Той им казал да идат в болница, сега да чуем близките , защо не са отишли или защо не е приета.

9

Анонимен

преди 3 години

Доктора,който е личен лекар след прегледа на жената като знае какви са правилата за настаняване на пациент в болница е трябвало,като негово задължение да извика бърза скора помощ за спешен случай не само за транспортиране,а за надблюдение на състоянието на пациента при рискови фактори с заболяването установено,диагностирано за времето на транспорторането с настаняването в конкретното отделение по разпределение в болницата с което да започне лечението по същество,а не само предписани лекарства.

8

До 7

преди 3 години

Бременност на тази възраст е много опасна и рискова не само за майката, но и за бебето.

7

Анонимен

преди 3 години

Ква възраст бре? Да не е била на 73 години? На 43 е била жената.Взмита я в реанимация направо а се събират на комисия лекарите и да решават кво да правят. Жената е в реанимация а те мислят и не знаят какво да правят?!?!?!??!?!Трябва да си подготвен за хора в подобни състояния, иначе къв лекар си и кво изобщо правиш в това отделение? Там попадат изключително тежки случаи или тия не са професионалисти ами фелдшери всичките. Не започват лечение веднага а се събира комисия и се чудят кво да правят

6

Анонимен

преди 3 години

Кога на тази жена е установено за първи път заболяване Ковид 19. От публикацията и от цитирания личен лекар не се разбира нищо. Друго щеше да бъде, ако личният лекар, беше казал, че още преди 10 дни при първия преглед е направен PCR тест, който е излязъл положителен. Разбира се, повече лични данни няма да се изнасят в публично пространство.

5

Анонимен

преди 3 години

"Той е категоричен, че няма такава практика близките на пациенти да купуват лекарства."Хахаха :)) Тия ги разправяй на хора, които никога не са били в болница и не познават никой лекуван в болница! Може и да ти повЕрват!

4

РЕАЛИСТ

преди 3 години

в благоев град от краи време така се лекува поради липса на специялисти наще специялисти не стават и за ветеринари.за тях болницата е просто бизнес и никаква одговорност.

3

Анонимен

преди 3 години

Доктори и лекари професори,медии и герба с в цирка ,лъжат и мажат ,много

2

Анонимен

преди 3 години

В болница се влиза само с Ковид, останалите по презумция са здрави! Кога ще се научите, уфсе прости?

1

Анонимен

преди 3 години

Великата "България" през 21 век!