8

Ал Бънди

преди 3 години

Тоя какво глупости говори.Какви пътувания!!? Кой тъпан ще се ваксинира за да ходи да си пече ***!??Идва време разделно. Мазалото ще е голямо.

7

Всички сме знаещи!?

преди 3 години

Да, отстрани всички знаем какво да направим,даваме съвети и се чувстваме велики.Но когато трябва да взимаш важни и отговорнирешения е съвсем друго!В тази ситуация балансът е най-важен, в противенслучай ни чака по-голямо влошаване на ситуациятаи прекалено рязко спадане на доходите, а до каквоби довело това, всички знаем!Така, че общо взето трябва да сме благодарни за умелото лавиране в непредвидима ситуация!

6

Анонимен

преди 3 години

Кой ще пътува в тази обстановка. Туристическият бизнес е в колапс.

5

Анонимен

преди 3 години

Добро утро, партийни ***!Да оплодя родителката Ви като за начало!Колко парички ще изкарате днес от писане на простотийки?Ха да ви е на берекет!

4

Анонимен

преди 3 години

Офф, икономисти, математисти и всякакви други прилежно брадясали хипстър левенти -*хем умни, хем красиви, изпълзяха от дупките да размахват пръстче. Не може ли просто да си стоите във Фейсбоклука?

3

Оставка!

преди 3 години

Видяхме ги колко са загрижени за "добруването" и здравето на гражданите си с неадекватното поведение по време на поръчките на ваксините и с предимна мисъл за далавери и да не се охарчат с НАШИТЕ пари... Този път жестоко настъпиха мотиката!

2

Анонимен

преди 3 години

"Ролята на всеки държавен лидер е да осигури добруването и възможността на пътуване на гражданите си"Тук на кой точно лидер да се надяваме за нещо подобно?На дебелия лъжец от СИК ли?

1

Анонимен

преди 3 години

Не, но локдауна и изгубването на работа определено може да ни лиши и до пътувания до магазина на ъгъла.