78

Анонимен

преди 3 години

Болна или не - факт, че е починала. Да не търсим причини в заболяванията, а да бъдем коректни, професоре! Без ваксината можеше да е още жива. Като има толкова заболявания защо й се поставя ваксина?

77

Анонимен

преди 3 години

Кантарджиев да си смени името на Ментарджиев!

76

Бау

преди 3 години

не му отнемайте на *** конспирацията! Ще ревне :D

75

Анонимен

преди 3 години

Не знам някой полит-коректен лекар или фармацефт някога някъде по света да е допуснал, че може да има връзка между поставянето на ваксина и смърт. За фармацефтичните компании да не говорим да допуснат такова нещо. Абе накратко - новите ваксини са по-безобидни и от витамин С.

74

Анонимен

преди 3 години

Жената има(ла) на места 100 процентови съдови запушвания... това ако не ви говори нищо, здраве му кажи.

73

кантаржиев герб

преди 3 години

здрав прав човек се ваксинира и след 6 часа умира? явно няма никаква връзка

72

Косача

преди 3 години

Няма връзка със скъпоценните, прекрасни, спасителни, полезни спринцовки с неясен състав, които не смеете да пуснете по аптеките за да не ги разнищят в независими лаборатории. Умряла е от марсианска чума, защото са ходили с приятелки да пият кафе на Сатурн и им се е счупил марсохода. Причината за смърта е прекаленото стоене в открития космос без подходяща ваксина за радиацията и минусовите температури там.

71

Анонимен

преди 3 години

Дори и да има няма да е политкоректно ако щаба обяви че ваксината е виновна.Въртят и сучат докато случая се покрие

70

бай Тъпчо

преди 3 години

Ами когато хората прочетат, че жена е умряла след ваксинация, каква друга връзка да търсят бе? Няма ли кой да им забрани на журналайките да дращат за неща дето не са още сигурни, па и да ги бие през ръцете за туй дето лъжат и плашат от сутрин до вечер, та да им върви надницата? Всички са оплатват от фалшиви новини и лъжи безподобни ама кучето си лае-керванът си върви...

69

Анонимен

преди 3 години

Този народ си пати от такива простовати брътвежи като на анонимник 66-ти. Като те блъснела кола, като ти паднела керемида и т.н. Но, от прости и необразовани хора - толкова.

68

Атанас Велмазов

преди 3 години

Естествено, че ска.па.ната ваксина е убила жената, Дерби колата на ваксините, всички нормални дъжави се отказаха от нея, но все още има овце , които хем верват на астрата , хем на ''пандемията'' КОФИ 19 !!!!!!!!!!!!!!!!! ОВ.ЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!

67

Анонимен

преди 3 години

Още не е свършило "разследването", но резултатът се знае.Това е ясно, но не е разумно да се обябява предварително.

66

Таня

преди 3 години

Е нали казваха, че тази ваксина не е тествана на хора над 55, а после всички решиха, че няма проблем. Еми ето ти последствията

65

Анонимен

преди 3 години

Правете аутопсии на всеки загинал с полужителен тест. Като нищо смъртността ще спадне. Така ще правим медицина, а не политика.

64

Анонимен

преди 3 години

катран-ЪТ малооооуммниккк

63

Гацо Бацо

преди 3 години

Досега българина разбираше само от политика,футбол,епидемии,вируси,икономика,криминалистика,а вече и от патоанатомия !Не само македонците са велики!Братя сме.

62

Анонимен

преди 3 години

"Всеки ден умират хора от инсулт и инфаркт." - Вече не, умират от Коронавирус с придружаващо заболяване масивен инфаркт.----- Не сте прав!Има инсулт и инфаркт, и смъртност от тях и какви ли не други болести!Ама по-лесно е да повтаряме наученото наизуст...

61

Анонимен

преди 3 години

Тази ваксина не трябва да се прилага на хора над 55 години, жената е била на 57. Също не трябва да се прилага на сърдечно болни, жената е била такава. Ваксината не е виновна, виновни са тези, които са я ваксинирали и наш Коцьо, който твърдеше наляво и надясно, че няма проблем да се ваксинират и възрастни хора.

60

от ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

1. Земята наистина е плоска2. Ваксината на Астра е безопасна, защото ние сме я поръчали3. Господин Борисов е Спасител от пандемията4. Спаска Гърневска е паетеса5. Тома Бикова е човек6. Денис Сачева не е биволица7. Генерал-майор професор доктор Мутафчийски е Началник щаб

59

Анонимен

преди 3 години

Ако те блъсне кола и те убие, но имаш коронавирус - умрял си от коронавирус. Но ако ти се запушат кръвоносните съдове в резултат на ваксиниране - виновна е някаква коварна болест с трудно наименование, но в никакъв случай ваксината. Изродииии йезуитски!!!!