118

Българин

преди 3 години

Ох, като дойде писменото становище на Европейската агенция по лекарствата ще се успокоя и ще си ударя една боцка с ваксината и ще се върна към старата нормалност. Аз много обичам е-се, аз вярвам в е-се. Ние българите живеем добре в е-се!

117

Анонимен

преди 3 години

"Има ли връзка между смъртта на жената и ваксината? Според Кантарджиев - не"Това да го казваш на фона на увеличаващия се брой починали заради ваксината, която вече е спряна в няколко държави си е чиста форма лъжа.

116

Дали?

преди 3 години

Още преди да е приключило разследването, той казва, че няма връзка. Не очаквайте от лекар да признае за грешка - това значи да рухне цялата им стратегия и политика. Нека да се ваксинира той и семейството му пред всички с тази ваксина. По света случаите нарастват, включително и днес е починал учител от Италия. Сега страхът се прехвърли към ваксинираните.

115

Муахаха

преди 3 години

Всички Прилики и Разлики - са Случайни!

114

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 114Тя май женицата въобще е нямала намерение да се ваксинира, ама са я подбрали в общия кюп и са я засилили. Как ли спи личната и лекарка?

113

Косача

преди 3 години

Новата тактика на платените агитатори е агресия и обиди. Ще наблюдавам колко хора ще зарибите да се инжектират. Чакам с нетърпение фазата на молбите и обвиненията.

112

Анонимен

преди 3 години

До 114Гледам новини от време на време, но разбира се, че докторката това ще каже. Поради тази причина споменах "невежество". Ако наистина има запушвания на 100% няма как при направена кардиограма това да не се разбере. Спрете да вярвате на тези новини моля ви се. Като си купите вафли "Чайка" отвътре чайки ли литват?

111

AZ

преди 3 години

Капитал, 15.03.21: В Плевен има починал мъж на 39г, 3 дена след ваксинация, който е бил абсолютно здрав преди това. Но властите мълчали за това.

110

българин

преди 3 години

А има ли връзка между умрелите с положителни PCR тестове за коронавирус и придружаващите им заболявания?Според мене - не!!!

109

до 114

преди 3 години

Консултирала ми е дъртия....То не става с лаф-моабет, а с подробен преглед и серологично изследване на имунния ти статус, преди да се подложиш на ваксинария.Ама ги мързи, а освен това може да се окаже, че за доста хора е противопоказано да се ваксинират.

108

Менгеле

преди 3 години

Много добре спорите в коментарите, но забравяте основното - това нещо не е ваксина. Няма защо да се палят толкова платените, никой не се връзва на агитация в която няма никаква логика.Как ще ме накарате да се бодна? Дайте нещо логично, на какво основание да си заповядам самоубийство?

107

Анонимен

преди 3 години

До 111Не гледаш ли новини. Консултирала се е. Докторката каза, че всичко е било Ок.Питай преди да се изказваш ей така каквото ти хрумне.

106

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 112Жесток човек си ти, жесток! Искаш да се лишат от вилички на френската Ривиера, завалиите

105

Анонимен

преди 3 години

Не че не му вярвам, но все пак бих искал всяко негово твърдение да се изговаря с включен детектор на лъжата. В ефир.Също и на другите двама от тройката.

104

Анонимен

преди 3 години

До това води неинформираността и невежеството. В моето семейство има подобен случай с разликата в това, че личния лекар изрично забрани на майка ми да се ваксинри именно поради същата болест. От тук нататък е редно да се разбере, тази жена консултирала ли се е с лекар преди поставянето на ваксината, знаела ли е за болестта си и т.н. Може да наричате хората антиваксъри и какви ли още не, но не може ей така с лека ръка да подпишеш една декларация и да се боцкаш и после да търсиш виновник.

103

Анонимен

преди 3 години

А роднините какво чакат, защо не съдят държавата за обезщетение за това медицинско убийство.

102

Анонимен

преди 3 години

До ВескоТрябва драма и страх да има. После пишат що нямало желаещи :)))

101

Веско

преди 3 години

A откъде сме сигурни, че само тази жена е починала след ваксина? Тъй наречените журналисти са доста избирателни при интерпретация на информация.

100

Безсмъртен

преди 3 години

Ваксината не е индулгенция за безсмъртие! Като ваксинираш няколко десетки милиона възрастни хора, то е ясно, че все някой ще си умре по други естествени причини! Няма как да кажеш на хората - "Вижте сега, понеже сте ваксинирани, моля никой да не умира в следващия месец, за да не излезе, че е свързано с ваксинация!"

99

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ двамата ми родители са лекари и да предпочитам да вярвам на тях вместо на поредния нестабилен конспиратор с достъп до "строго секретна информация" в ютуб.