138

Анонимен

преди 3 години

Доверието съвсем се срина и в докторя и в институцийте които представляват държавата в момента. За медиите няма и да говорим

137

тодорова

преди 3 години

Да не би да очаквахте да каже "да"?

136

Анонимен

преди 3 години

Докторчетата за пореден път показаха колко са жалки и продажни. Като отишла да се ваксинира жената, пращяла от здраве, а като и направили аутопсия се оказало, че имала тежки заболявания.Чудят се как да извъртят нещата и си противоречат самички.Жалки, много жалки и продажни.

135

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Има си хас, и т.н. ...

134

Анонимен

преди 3 години

"Засега моето мнение и мнението на колегите е, че смъртта няма общо с ваксината."Накратко чакате автрийските ви колеги да ви кажат какво трябва да мислите, а ЕК да ви го запише черно на бяло. Пич, подавай си оставката и спирай да практикуваш професията.

133

Анонимен

преди 3 години

Мъртвата жена е получила ваксината след обстоен профилактичен медицински преглед. Лекарят, осъществил прегледа, е констатирал добро здравословно състояние. Аутопсията доказва обратното...Възникват няколко въпроса - до колко лекарите, които извършват контролни и профилактични прегледи го правят съвестно; не е ли по-опасно сърдечно болни, и други с хронични заболявания, да се ваксинират; защо се отрича възможността всички находки след аутопсията да са причинени от ваксината...Кой носи отговорност?

132

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е, че сега всичко е Ковид. Все едно няма други болести. -Докторе имам сърдечна недостатъчност! - Ваксинирай се! - Докторе, хипертоник съм! - Ваксинирай се! - Докторе, епилептик съм! - Ваксинирай се!..............................................И резултатът е този. Може би дори проблемът не е толкова във ваксината, а в кампанийното и прилагане и липсата на задълбочена информация за това как влияе върху организма.

131

Анонимен

преди 3 години

Отива човек с някаква си негова болежка, наритат го да си слага ваксина.Колко му е.

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Целият ЕС твърди, че проблем има с тази ваксина"Всъщност основният проблем е с другите ГМО ваксини и допускам, че тази истерия с Астрата е дирижиран цирк с цел отвличане на вниманието и по-високо доверие в ГМО ваксините.

129

Анонимен

преди 3 години

Добре, че се размирисаха нещата с тая ваксина на много места в Европа, че ако се чака на нашия заспал народ.....

128

Анонимен

преди 3 години

Нещо понамекнаха с половин уста, че жената е била там по друг проблем и са я натирили да си слага ваксина.Да не се окаже, че наистина е имала проблем, койкто е бил неглижиран при прегледа, ако изобщо е имало такъв.Едно време имаше Хипократова клетва, имаше принцип "Primum non nocere" - "Първо - не вреди!"Сега има политика и едни благи 10 кинта за ваксиниран.Ако всичко беше една рутинна манипулация, щяха ли да им дават пари отгоре на докторчетата, а?

127

Кантарджиев

преди 3 години

Господин Борисов, уверете г-жа Майдел, че ще направим всичко по силите си да излъжем мат'ряла. Няма да позволим на смъртта да навреди на бизнеса й.

126

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"ако някой искаше да ви избива има къде по-лесни и евтини начини..."По-евтин и ефикасен начин от това сам да си купиш въжето и сам да си го наденеш под имагинерната принуда на някаква абстрактна заплаха, едва ли ще се намери. Гениално са го измислили. Ако исках да избия масово идиoтите, щях да приложа същия модел.

125

Анонимен

преди 3 години

Лъжете нагло и си просите протестите! Целият ЕС твърди, че проблем има с тази ваксина, а вие ни говорите глупости!

124

Анонимен

преди 3 години

Според тоя, според оня, ама вече няма нормален човек, който ще иска да се набоде с това нещо!!!!Край с ваксинацията в БГ ако не доставят друг вид ваксини.

123

Анонимен

преди 3 години

НОЩ са готови да рискуват живота на още повече хора само и само за да не спрат ваксинацията. Ще лъжат в ефир до дупка, ето колко безскрупулни са.

122

Гей Католик

преди 3 години

Петият принцип на лейди Лин Форестър де Ротшайлдс!

121

Сандра

преди 3 години

"...можеше да се случи и без ваксинацията..." Като изпратите болните си родители, баби, дядовци и други възрастни роднини имайте предвид, че ако умрат след ваксинацията ще ви съобщят, че те така или иначе са били болни и вероятно скоро са щели да умрат. Никой не може да гарантира кой кога ще умре по естествен път. Това може да е утре, може да е след 2-5-10 години. божа работа! Изключително нагло изказване!

120

Jordan SARS

преди 3 години

от месеци проследяваме самолечение на таксиметров водач./в минерални горещи води без химия/Водача е пострадал от обемно прецакващи проникващи облъчвания от радио в автомобила. /Вижте bad death music radio terror/След остро пресканиране преди месеци беше в заразяваща фаза - изхвърляше сиво зелени нано мутанти при говор. След жабурене с минерална вода добре..В момента има засилен имунитет и мощни анти тела..

119

Анонимен

преди 3 години

Да отиде в забраненото шоу пак да се консултира с лигльото!