30

До 28

преди 3 години

А кой да каже ?Работниците в мандрата ли ?Ти като се разболееш ,на бензиностанцията ли отиваш да те прегледат ???

29

факт

преди 3 години

Няма смисъл да се ваксинират хората с тези отровни вещества, наречени ваксини. Няма полза да се самоотравят и да служат като опитни лабораторни мишки. Справка в другата статия в този сайт.

28

Анонимен

преди 3 години

Простаците асимилират казаното от Борисов само като визуална и директна консумация.Мозъците им не могат да смелят основната идея на Борисов,че ЕФИКТИВНОСТТА на двете ваксини е еднаква.Страничните ефекти-също !Поради новият си РНК характер и съхранение,Пфайзер е по-скъпа и затова е по-неизгодна за бедни държави.А нима забравихте " умрелите в Бразилия от Пфайзер" и дузината обвинения и съмнения в нея,когато беше единствена на пазара ??? Но озлобения просрак трябва да има поле за изява,нали !

27

Анонимен

преди 3 години

до 23Неезнам кой е функционално неграмотен, но при теб определено мисловните процеси са объркани.

26

пУзитивен

преди 3 години

Другите ваксини са по-добри - при тях страничните летални ефекти идват малко по-късно.

25

Анонимен

преди 3 години

А с тази ваксина на астразенека и за 500 лева няма да се ваксинирам! Живота ми е безценен и не бих го рискувал, за да не се окаже , че съм умрял от болно сърце което не съм лекувал!

24

аа1830

преди 3 години

Кое е по-добре - кафенце за 4 лв за простолюдието или за 15 лв за наши хора. Кантарджиев, ти кое би избрал (имайки предвид че от евтиното кафе на някои хора им е било последното в живота)

23

До 21

преди 3 години

Добре ,вярваме на теб !!!Анонимен 21 каза,че смърта й е от ваксината !Нека сезираме СЗО,ЕКЛ,БАН !Категорично смъртта е следствие на ваксината,защото кръвни съсиреци ....така и така....АНОНИМЕН 21 направи онлайн аутопсия и отсече според неговите си методи,че патоанатом няма как да каже причината за смърта !И после защо България е с 65% функционално неграмотно обшество ...За кво ми е да мисля,нъл има ФБ

22

aa1830

преди 3 години

Кантарджиев, тези 50 хиляди Pfeizer/Moderna дори да предполижим че простосмъртен и то в София може да се добере до тях, биха стигнали за 2 дена и половина. Какво остава за човек в по-малък град.... Звънял съм в няколко софийски болници - отговора беше "тея ваксини не сме ги виждали".

21

Анонимен

преди 3 години

Чакаме данните на патоанатомите от аутопсията. Вероятността смъртта да е причинена от ваксината е малка, каза той.Патоанатомите какво ще кажат според вас? Това не е като по телевизията. Ще кажат - открити кръвни съсиреци тук, тук и тук, поражения по сърцето, поражения по белите дробове. Пораженията приличат на поражения от еди-коя си болест(но може и да са десетина други, те споделят най-често срещаната).Патолог да обяви че ваксината е в следствие от ваксина е крайно не вероятно.

20

До covid

преди 3 години

Нека да се случи и ще видим ?Ама надали....С тези риторични,нереални и неадекватни въпросчета можеш да манипулираш само твоите съмишленици !

19

До 15

преди 3 години

А ти като си загрижен за собственото си здраве,пацуняк,отделяш ли по 500лв за него на месец за профилактични изследвания,добавки,прочистване на кръвта ? Ходиш ли на зъболекар профилактично ? Колко уикенда се качи в планината на чист въздух и отдели пари за това ? А пиеш ли,пушиш ли ? Спортуваш ли ? Най-ви е лесно да обвините държавата за всичко,а примълчавате удобно личния пример.Бедна държава сме и е нормално безплатната ваксинация да е с Астра Зенека,ти като искаш се ваксинирай с Пфайзер.

18

Анонимен

преди 3 години

С 28 хиляди нови дози "масовото ваксиниране"нека започне сега!!!!! Жалък си Беееее!

17

Анонимен

преди 3 години

А бе господин *** явно е че си и доста *** не само *** теб найстина трябва да те удари чук по тиквата че тогава я се осетиш я не пред учите ти започват да умират хора и ти се чешиш мъдро по плешивата картуна и расъждаваш а ако беше починала след ваксина *** или жена ти пак ли щеше да си толкова надъхън за ваксинка а господин просто ***???

16

COVID

преди 3 години

Какво ли ще стане ако много хора се ваксинират и месец след това се разболеят от обикновеният грип при който смъртността е по голяма ?

15

Анонимен

преди 3 години

Баце пак се изниза като пръднал заек в люцерна след скандала с ваксините."Ако ви предложат кафе за 5 лева и за 20 лева, кое ще поръчате".Алоууу банкянски кратуняк, не става дума за кафе, а за животът и здравето на хората!!!!

14

До 11

преди 3 години

Най-вероятно ти ще дадеш пари след време да се ваксинираш,но сега се прави на интересен.Ама не си !

13

Анонимен

преди 3 години

Ако трябва да се търси спекулация и конспирация,по-скоро тя е около търговска война,отколкото чисто медицинска.Спрете се с простотийте си за геноцид чрез ваксини.Като не разбирате нещо,не го отричайте ! Медицината е стигнала до тук благодарение на иновации и хора отдали си живота на това.Не може да не си виждал микроскоп в живота си и да компетентничиш за микробиология.Не коря хората,които не си поставят ваксина,а тези,които пропагандират срещу ваксинацията.Нямат нито един аналитичен аргумент !

12

COVID

преди 3 години

Защо няма от другият грип, дето го пускаха през месец ?!?

11

Анонимен

преди 3 години

За 500 лева може да се ваксинирам, иначе не! Без пари вече и на жената не давам!